(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
其實個晚我夜左收工行上天橋 見到個女人對住空氣中叫 俾翻部電話我 仲跑左落去天橋 我以為香港又多個痴線冇理到 點知。。。 今日睇新聞先知

喂屌推加more 一係開番個post講 唔撚好係假膠呀

佢個時係企邊個位 咁究竟條橋多唔多人
呢到啲青嘈左好耐

認真 睇到咁多人討論疑點但冇人諗過佢係痴線 突然覺得連登氣都冇咩腦 諗翻之前BB車個單都冇人諗過個B一早死左
到底蒙眼既目的係咩?

女事主係比人搶野,追,再比人亮刀威脅

成個過程其實已經知道條友個樣,大概既特微

而且清楚知道事發地點,咁個條友仲蒙佢眼目點係

咩? 如果係怕事主認出自己已經冇可能

而係強姦既過程唔係塞住事主個口,選擇蒙眼亦顯得戇鳩

利申9up

事後仲要出言諷刺
呢個位真係頭都R爆

有時d痴線變態佬做野邊有得解
可能睇得AV多以為咁樣蒙眼會high d

你睇呢度d人講既野
都知絕對有可能喇
分分鐘個犯有係度留言添

個犯會唔會就係上面話咩呢個post低質果個

又無必要咁攻擊巴打既

只要大家無視果啲入來放低一句廢話然後走嘅人,
呢個POST先可以返去班口德撚口中成日講十年前高登嘅高質POST,
當然唔鍾意咪BLOCK左佢咯,以前都係咁傾架啦,唔需要直擊
幾間報紙佬都唔同講法,應該係自己吹住先,警方未正式講
據悉九龍灣地鐵站的閉路電視拍攝到色魔的蹤影。

應該蘋果同東方都有好多位係老作
地鐵站影到,可能係個犯未搶野前係地鐵站行出去天橋個陣
如果係咁12:40就應該冇咩問題

如果有新SOURCE 咁案發時間就應該唔成疑

係囉 已經有CCTV 拍左 成班on99 質疑時間

即係基本排除左成件事係無中生有既可能
但係咪真係老強就唔肯定?

老強應該都冇疑問
係差在原因

你都ON9 影到條友喺到就代表佢有老強?

俾人搶電話
跟住順手老作埋成單野出黎 ?
我想講點解可以幾sure單野係發生過
係因為九龍灣個個位,要知道佢存在
仲要知道呢個位係冇上鎖,你話我知一個普通女仔會知
仲會諗到作野個時即時up呢個位出黎
你自己諗下合唔合理

點解唔得 咁快唔記得咗BB車?
有晒預設立場重有咩討論空間
公司廢老話你地班後生
有事就報警
無事就黑警
點駁

叫佢積下口德或者開post屌柒廢老呃正評

老強應該都冇疑問
係差在原因

俾人搶電話
你自己諗下合唔合理

呢啲先係高質分析
搶電話驚老豆老母鬧 用屎忽諗野先可以諗到出黎
點解條女要搞咁大龍鳳先

可能只係自己整唔見左電話
其實個晚我夜左收工行上天橋 見到個女人對住空氣中叫 俾翻部電話我 仲跑左落去天橋 我以為香港又多個痴線冇理到 點知。。。 今日睇新聞先知

去警署落口供啦

即係點?無男主角係佢ff?
Btw條女如何

應該係佢見唔到個男人者 可能個男人跑得太快
點解條女要搞咁大龍鳳先

如果只係因為咁而搞單咁既野
條女真係痴撚線

老強應該都冇疑問
係差在原因

俾人搶電話
你自己諗下合唔合理

點解唔合理?
你自己都係幾sure
姐係唔100%sure啦
姐係仲有討論空間啦
BB車單野點睇?
個啲係到侮辱女人既巴打 block 左佢就得 唔使理同唒時間由佢9up 呢個post 隔離個post睇到眼都突
點解條女要搞咁大龍鳳先

如果只係因為咁而搞單咁既野
條女真係痴撚線

一係西痕雞一係痴線

Btw條女如何

真心咩都睇唔到 但佢叫得幾大聲 我本身聽緊歌 都隨左earphone
本身以為連登仔會有人推到
果條天橋一定有人 你叫搶野 點都有人知啦掛

Btw條女如何

真心咩都睇唔到 但佢叫得幾大聲 我本身聽緊歌 都隨左earphone

咁你估唔估計到佢邊個位嗌
份份報紙都有提到既
沿途大聲呼救但無人幫忙

無人聽到?一個都無?

有機會
你追既過程好短,個段時間咁岩冇人都合理
如果你話佢被姦個陣嗌足四粒鐘都冇人聽到就唔合理

女人追男人個過程短?

幾耐啊,俾盡你15分鐘好未?

追唔追到都成問題啦

你要睇當時環境
一個女仔正常黎講應該係追唔上
但如果個賊發現逃走過程得咁少人
分分鐘唔急於離去,要埋佢提款卡
再之後強埋佢

支那賊可能會,但如果係支那賊洗同你洗閪

Btw條女如何

咁你見唔見到個時佢個位有冇人?
果條天橋一定有人 你叫搶野 點都有人知啦掛

有位巴打印證左 知道但冇理到(聽歌/以為個女仔痴線etc)
好多香港人都係閒事莫理 加上果段時間都係返屋企
個女仔叫人幫手都要睇彩數 無人理未必講唔通

Btw條女如何

咁你見唔見到個時佢個位有冇人?

分分鐘係傻婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞