(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
條女做雞,比人姦左/勞資糾紛
咁佢咪作大話係比人用水洗撚左西
又唔驗得傷
因為個西有好多恩客既精

理性一點 OK?
唔好用條女做雞 先入為主

女事主做完兼職後收工返家
條女吹晒水啦,點會4粒鐘唔1救求

扑到好舒服訓左?

唔舒服都唔會自己整濕個西啦

條女比人中出幾次識洗閪,應該都好多經驗

成件事就好簡單勞資糾紛,咩懷疑都解決哂

又勞資糾紛 我屌啦
仲話理性分析 接客都講得出 係唔係比ptgf post洗撚左腦?
係女就話係雞 ptgf 全世界女人都係?
屌你老母 成班人獨立思考能力都無 人講你又講

成單案咁多疑點 係人一聽都知有問題 如果疑犯無用野塞住個口 受害者大叫 肯定有人聽到 咩原因令受害者唔求救先? 如果我比人強姦 我肯撚定叫到拆天 先
唔驗傷係咩玩法

扑到好舒服訓左?

又勞資糾紛 我屌啦

又一句係女人就係雞/原罪 痴線

扑到好舒服訓左?

那那那 小心講野
一陣俾人屌 又話個post好低汁
其實個晚我夜左收工行上天橋 見到個女人對住空氣中叫 俾翻部電話我 仲跑左落去天橋 我以為香港又多個痴線冇理到 點知。。。 今日睇新聞先知

喂屌推加more 一係開番個post講 唔撚好係假膠呀

去落口供啦仲等

一路去差館一路覆

live
( Show Blocked User - 游手好閒 )
完全無視咗條女講嘅疑點
完全信到佢十足十
之前bb嗰單嘢都有先例
跟住又單方面ff 到個犯係極度聰明犯人

但個犯一開始只係個偷袋嘅賊仔

但今次條女個動機係咩先?
bb女媽媽就話畏罪整死左bb女姐

BB車單野就係佢D證供有問題一早俾人質爆, 個時只係搵唔到條屍先告唔到住同搞咁耐.

呢個女仔唔係信唔信問題, 係佢講既野好多都可以驗証而且極易.
佢既行程合唔合埋, 佢失去既財物去左邊, 呢D咁易作假咩?
地點同佢身體既客觀証據又係好易check, 佢可以講大話但一定好快俾人識穿.

俾人搶電話
跟住順手老作埋成單野出黎 ?
我想講點解可以幾sure單野係發生過
係因為九龍灣個個位,要知道佢存在
仲要知道呢個位係冇上鎖,你話我知一個普通女仔會知
仲會諗到作野個時即時up呢個位出黎
你自己諗下合唔合理

點解唔得 咁快唔記得咗BB車?
有晒預設立場重有咩討論空間

凡事講合理,BB車正正就係老母講野好唔合理
但而家個女仔UP得出個犯特徵,CCTV又confirm到
仲有個個咁撚樣既位
即係你係咪認為個女仔一早搵定個咁既冇鎖位
之後行出街準備屈人老強
跟手就將作好既story話俾差佬知?

CCTV淨係confirm到條友出現過
你根本一早就假定咗強姦有出現
但宜家既證供點得到呢個conclusion??

都係個句
我問返你一個女仔點撚樣會知道個位
跟住去屈尻人

我點撚知啫 可能兩條撚樣本身識去約炮呢
淨係知宜家條女既證供可信度極低
其實幾份報導都有不同 廢事跟車太貼 疑點唔可以完全排除

扑到好舒服訓左?

又勞資糾紛 我屌啦

玩撚曬啦 唔撚洗講啦咁 全部女人都係雞呢個概念 我諗每次有關呢啲案開post果陣 連登仔一句咁嘅野 個post已經完得 唔撚洗傾啦
有冇機會係比人搶電話,順勢吹大d話比人姦埋呢?

係咁

呢點玩好大 咁事主唔係傻就on9果啵

如果係傻嘅 單案應該好快完啦 係咪先你話

無論時間地點過程都好難作假, 中間係有疑點但完全不足而推翻唔係強姦案.
拎D似是而非既疑點鳩UP, 就推理過程都睇到係成班蠢人係度扮智障.

so true

太低能, 但都係咁而講下收班人皮.

首先, 時間
一個打完工番屋企途中會接客咩? 會接客又會做兼職? 仲要係番屋企途中公然接客? 住係個度咁多熟人, 仲要打野戰? 話接客除白痴真係無野好講.
係咪兼職回家會途經, 一眼就睇得出無得假.

第二, 地點
一般人尤其女生可以知個度無鎖? 為左屈人去踏踐編寫劇情? 仲要搞成晚?
為左屈人連身份證提款卡都唔要? 佢可以掉去邊又唔俾CCTV睇到?

第三, 強姦証據
有無被人挷過, 有無強姦驗身一定驗到, 警方係事後一日先公開案件, 即係驗完身確定係有強姦行為.

最後, 我都經歷一單因姦不遂兇殺案, 當晚女生大叫, 但無人確立到地點, 所以個女生都俾人殺左. 事後警方都係靠CCTV破案, 好多人聽到唔代表救到.

睇完呢個Post 我覺得連登仔根本係cls
靠記者寫果幾句野黎9估,寫果個記者都唔知實際情況係點啦,捉佢篇新聞入面幾隻字黎提D so called 疑點。
你諗下如果受害人有上連登,睇到個Post,佢會點諗?你地係係人地傷口上放鹽呀
建議連登仔都係唔好跟車太貼 等多兩日睇下有冇新料啦
我覺得色魔唔係突然搶野途中色心起,可能由一開始就打算又食又拎
先搵左個無人會發覺既天橋底位,就等獵物,等啲單身女仔,玩住電話咁行,又無咩附近既人。之後一手搶左佢個電話,再向天橋底位跑落樓,條女唔追既話就當搶電話,如果追既就係轉角位伏佢,同條女講或者亮刀,警告佢大叫就吉佢幾刀,拖佢入天橋底,搵電線綁住佢既手腳,再姦佢

係咁

色魔就地取電線綁女生 港鐵閉路電視拍下疑人蹤影

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/89633/-%E6%A9%8B%E5%BA%95%E5%A7%A6%E5%8A%AB-%E8%89%B2%E9%AD%94%E5%B0%B1%E5%9C%B0%E5%8F%96%E9%9B%BB%E7%B7%9A%E7%B6%81%E5%A5%B3%E7%94%9F-%E6%B8%AF%E9%90%B5%E9%96%89%E8%B7%AF%E9%9B%BB%E8%A6%96%E6%8B%8D%E4%B8%8B%E7%96%91%E4%BA%BA%E8%B9%A4%E5%BD%B1

點睇

方接報後到場調查,根據受害人描述賊人外貌的口供,再翻查港鐵的閉路電視,發現涉案男子被拍下,惟因拍下的容貌不夠清晰,有待進一步調查。 喂邊個話佢唔見電話 老吹假案 同我出黎

容貌不夠清晰,但又可以認到係佢
好亂呀

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

我個point都係個地點
點撚樣可以去到個個位
如果唔係老強又點會去到個個位

住附近咪知個位囉傻鳩
你由一個咁vague既point就推斷到老強有發生

扑到好舒服訓左?

又勞資糾紛 我屌啦

玩撚曬啦 唔撚洗講啦咁 全部女人都係雞呢個概念 我諗每次有關呢啲案開post果陣 連登仔一句咁嘅野 個post已經完得 唔撚洗傾啦

理性分析咪條女係雞囉
硬要唔比人講依個論點咁唔理智
為反而反

係咁

呢點玩好大 咁事主唔係傻就on9果啵

如果係傻嘅 單案應該好快完啦 係咪先你話

無論時間地點過程都好難作假, 中間係有疑點但完全不足而推翻唔係強姦案.
拎D似是而非既疑點鳩UP, 就推理過程都睇到係成班蠢人係度扮智障.

so true

太低能, 但都係咁而講下收班人皮.

首先, 時間
一個打完工番屋企途中會接客咩? 會接客又會做兼職? 仲要係番屋企途中公然接客? 住係個度咁多熟人, 仲要打野戰? 話接客除白痴真係無野好講.
係咪兼職回家會途經, 一眼就睇得出無得假.

第二, 地點
一般人尤其女生可以知個度無鎖? 為左屈人去踏踐編寫劇情? 仲要搞成晚?
為左屈人連身份證提款卡都唔要? 佢可以掉去邊又唔俾CCTV睇到?

第三, 強姦証據
有無被人挷過, 有無強姦驗身一定驗到, 警方係事後一日先公開案件, 即係驗完身確定係有強姦行為.

最後, 我都經歷一單因姦不遂兇殺案, 當晚女生大叫, 但無人確立到地點, 所以個女生都俾人殺左. 事後警方都係靠CCTV破案, 好多人聽到唔代表救到.

睇完呢個Post 我覺得連登仔根本係cls
靠記者寫果幾句野黎9估,寫果個記者都唔知實際情況係點啦,捉佢篇新聞入面幾隻字黎提D so called 疑點。
你諗下如果受害人有上連登,睇到個Post,佢會點諗?你地係係人地傷口上放鹽呀
建議連登仔都係唔好跟車太貼 等多兩日睇下有冇新料啦

依家咪分析緊報紙話果啲九唔撘八嘅疑點而且再用番各巴絲經過果度嘅地理環境討論緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞