(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
條女吹晒水啦,點會4粒鐘唔1救求

扑到好舒服訓左?

唔舒服都唔會自己整濕個西啦

條女比人中出幾次識洗閪,應該都好多經驗

成件事就好簡單勞資糾紛,咩懷疑都解決哂

又勞資糾紛 我屌啦

又一句係女人就係雞/原罪 痴線

玩撚曬啦 唔撚洗講啦咁 全部女人都係雞呢個概念 我諗每次有關呢啲案開post果陣 連登仔一句咁嘅野 個post已經完得 唔撚洗傾啦

哇。。。我屌你老母
一入到黎就見到有人話勞資糾紛,仲扮理性post
有冇機會係比人搶電話,順勢吹大d話比人姦埋呢?

係咁

色魔就地取電線綁女生 港鐵閉路電視拍下疑人蹤影

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/89633/-%E6%A9%8B%E5%BA%95%E5%A7%A6%E5%8A%AB-%E8%89%B2%E9%AD%94%E5%B0%B1%E5%9C%B0%E5%8F%96%E9%9B%BB%E7%B7%9A%E7%B6%81%E5%A5%B3%E7%94%9F-%E6%B8%AF%E9%90%B5%E9%96%89%E8%B7%AF%E9%9B%BB%E8%A6%96%E6%8B%8D%E4%B8%8B%E7%96%91%E4%BA%BA%E8%B9%A4%E5%BD%B1

點睇

方接報後到場調查,根據受害人描述賊人外貌的口供,再翻查港鐵的閉路電視,發現涉案男子被拍下,惟因拍下的容貌不夠清晰,有待進一步調查。 喂邊個話佢唔見電話 老吹假案 同我出黎

容貌不夠清晰,但又可以認到係佢
好亂呀

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

我個point都係個地點
點撚樣可以去到個個位
如果唔係老強又點會去到個個位

根本就冇人影到有人強姦
成件事都係個女事主講
除非係警察公佈
唔驗傷係咩玩法

到底邊撚度有講唔驗傷
仲未有人答到我

係咁

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/89633/-%E6%A9%8B%E5%BA%95%E5%A7%A6%E5%8A%AB-%E8%89%B2%E9%AD%94%E5%B0%B1%E5%9C%B0%E5%8F%96%E9%9B%BB%E7%B7%9A%E7%B6%81%E5%A5%B3%E7%94%9F-%E6%B8%AF%E9%90%B5%E9%96%89%E8%B7%AF%E9%9B%BB%E8%A6%96%E6%8B%8D%E4%B8%8B%E7%96%91%E4%BA%BA%E8%B9%A4%E5%BD%B1

點睇

方接報後到場調查,根據受害人描述賊人外貌的口供,再翻查港鐵的閉路電視,發現涉案男子被拍下,惟因拍下的容貌不夠清晰,有待進一步調查。 喂邊個話佢唔見電話 老吹假案 同我出黎

好亂呀

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

點撚樣可以去到個個位

根本就冇人影到有人強姦
成件事都係個女事主講
除非係警察公佈

點影到
唔驗傷係咩玩法

到底邊撚度有講唔驗傷
仲未有人答到我

咪係我睇左幾份都冇講
http://hkbus.wikia.com/wiki/%E4%B9%9D%E9%BE%8D%E7%81%A3%E9%90%B5%E8%B7%AF%E7%AB%99

途經觀塘道「九龍灣鐵路站」巴士站的巴士路線資料(西行)

唔舒服都唔會自己整濕個西啦

條女比人中出幾次識洗閪,應該都好多經驗

成件事就好簡單勞資糾紛,咩懷疑都解決哂

又勞資糾紛 我屌啦

又一句係女人就係雞/原罪 痴線

玩撚曬啦 唔撚洗講啦咁 全部女人都係雞呢個概念 我諗每次有關呢啲案開post果陣 連登仔一句咁嘅野 個post已經完得 唔撚洗傾啦

理性分析咪條女係雞囉
硬要唔比人講依個論點咁唔理智
為反而反

thx for sharing呀真係
唔驗傷係咩玩法

到底邊撚度有講唔驗傷
仲未有人答到我

咪係我睇左幾份都冇講

上面有人講到驗左傷警方先公開係強姦案
其實重點由頭到尾都唔係佢係果度比人
姦有冇人會發現有冇叫,
而係佢由邊度開始追,追到邊比人揾刀控制,
如果佢只係由橋落橋跑幾十米就比人行住咁係有可能冇人理,
但如果佢比人搶野地點同比人行地點相距太遠咁就唔太可信。
至於其他情節的確有好多唔同可能性導致果個結果,
所以呢單野都係要等CCTV或者有目擊證人先有結論,
其他所有野都係推測,只係可能性相對高同相對低嘅問題
其實話就話理性討論
但又話條女係雞成單嘢係勞資糾紛嘅撚樣係咪block得?
其實話就話理性討論

block 左好幾個

係咁

點睇

好亂呀

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

點撚樣可以去到個個位

根本就冇人影到有人強姦
成件事都係個女事主講
除非係警察公佈

點影到

影到 就唔洗討論啦 已經可以揾到犯 破案
其實話就話理性討論

我block 晒 高質好多

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

點撚樣可以去到個個位

住附近咪知個位囉傻鳩
你由一個咁vague既point就推斷到老強有發生

動機呢?又答唔知?唔知唔緊要
我任你作,你試下作個make sense既故事出黎

所以咪唔make sense 囉

即係假設冇老強發生過
叫你作返個故出黎啊

隔嚟post有 話係休班警員女女女左條女

第高
衫褲,外套,背囊顏色

有出現唔等於有老強

唔好偷換慨念

點撚樣可以去到個個位

住附近咪知個位囉傻鳩
你由一個咁vague既point就推斷到老強有發生

動機呢?又答唔知?唔知唔緊要
我任你作,你試下作個make sense既故事出黎

所以咪唔make sense 囉

即係假設冇老強發生過
叫你作返個故出黎啊

點解要作故 冇人知真實係點
宜家係講緊條女講既嘢唔合理呀
你咪撚再偷換概念啦柒頭
唔驗傷係咩玩法

到底邊撚度有講唔驗傷
仲未有人答到我

咪係我睇左幾份都冇講

上面有人講到驗左傷警方先公開係強姦案

即係驗左傷喇
連登神探又得一分
其實話就話理性討論

我block 晒 高質好多

果d真係見一個block一個
阻撚住理性討論
http://hkbus.wikia.com/wiki/%E4%B9%9D%E9%BE%8D%E7%81%A3%E9%90%B5%E8%B7%AF%E7%AB%99

途經觀塘道「九龍灣鐵路站」巴士站的巴士路線資料(西行)

呢個站頭 00:30 仲有尾班車由觀塘開出
00:40 應該仲有人會係呢到等車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞