(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
4個鐘唔叫好有問題

又唔肯驗身

同埋我想知道條女做咩職業?

先唔理咩職業 (唔好聽連登講什麼PTGF之類 )
當你打餐廳 WAITER工
呢個鐘數 果個位附近絕對唔會無人
好話唔好聽 大笑HEHA 都會有人聽到 何況叫聲打劫 / 偷野/ 救命

4個鐘 呢到我真係諗極都諗唔明 有冇犯罪學既巴打入來討論下 賊人呢4個鐘個腦諗緊乜?

又唔肯驗身<--邊到聽返來??

條女話4粒鐘通宵傾計wor 講出黎都唔怕畀人笑

勸降??
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=20015734&category_guid=4104&category=daily&issue=20170509

[ 通宵聊天及逼她講出兩張銀行卡的密碼 ]
即係把口無野塞住啦
咁個女事主真係好可疑啵
最離譜係綁手果part

用iphone線綁得實已經係不可思議

如果有掙扎既話, 唔好話用iphone線, 用普通繩綁已經係好難

仲要企定定望住個賊拎條線出黎唔逃走更加不可思議

好難想像到呢part係點樣發生

無錯 呢個最可疑
綁 點扎到咁實?? 賊係當過童軍??軍事撚? 紀律部隊??
佢單手扎? 一手拎刀一手打結??
佢雙手扎? 咁佢都無刀? 大叫救命+走佬??

定見到熟人作案,嚇到發閪呆

未必熟人但好可能係識既,手機可能係女事主自己掉既,然後話俾人打劫

只係鳩估
lm睇高質正反分析

非黑即白小學雞唔好入黎
其實好多唔同version 而家有個係話女事主暈左
條仔167比人彈鐘,惱羞成怒霸王硬上弓/嫌矮臨時加錢勞資糾紛

港女如果俾肥矮毒柒掂一掂都秒彈 + 叫非禮啦

點可能霸王硬上弓
好 假設係做接客生意 佢遠處考見果陣 正常都會係一邊去物視對方掛??
點解話一來就大家第一秒第一次見
一定會係附近睇定D個客先行埋去
假設你係個疑犯, 你比人屈, 呢刻你會點做?

條仔比人咁屈法真係百辭莫辯,分分鐘跳樓自殺。條女固然係殺人兇手,而呢度屈佢班友就係幫兇

條女比人姦左仲要比人屈老作真係百辭莫辯,分分鐘跳樓自殺。條仔固然係殺人兇手,而呢度屈佢班友就係幫兇
條仔167比人彈鐘,惱羞成怒霸王硬上弓/嫌矮臨時加錢勞資糾紛

合理

想問下,邊度話事主唔肯驗身?

我搵唔到source
唔該哂

同問
會唔會其實根本就冇個男人既存在

我唔係好記得個cam影到啲咩

btw留名跟進+比人話我冇人性
一定要拉條撚樣 危險人物 點都好都應該

自首

同我諗一樣, 除非咁傻走去自殺冇人知, 唔係既一定走出黎澄清.
奈何好多人依然覺得事主作故仔係有道理過個d所謂既不合理疑點
靠報紙佬9up幾句黎推理
同引用wik 做source 一樣咁廢
4個鐘唔叫好有問題

又唔肯驗身

好話唔好聽 大笑HEHA 都會有人聽到 何況叫聲打劫 / 偷野/ 救命

4個鐘 呢到我真係諗極都諗唔明 有冇犯罪學既巴打入來討論下 賊人呢4個鐘個腦諗緊乜?

勸降??
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=20015734&category_guid=4104&category=daily&issue=20170509

即係把口無野塞住啦
咁個女事主真係好可疑啵

只係聲稱有刀 無拎過出黎的

而家有個version又話係亮刀指嚇 所以新聞啲野都未係準確
究竟邊份先真 又有報導話女事主嚇暈左4個鐘 清晨5點幾先醒返自行鬆綁
而家又話傾通宵4粒鐘 我覺得冇可能同個犯傾計傾咁耐
前一個post都有人估係做果行, 然後傾唔掂數, 加上有可能係本身唔包扑,加價比條女都唔制 惱羞成怒

條仔比人咁屈法真係百辭莫辯,分分鐘跳樓自殺。條女固然係殺人兇手,而呢度屈佢班友就係幫兇

連登班友好似個個都初出茅廬咁 炒車都炒左咁多獲 仲次次都跟到貼一貼
唔分析 唔聽多方面意見 個撚個都係大愛上身 口德加分
當然 班話人做雞既 思維/心底唔好得去邊
4個鐘唔叫好有問題

又唔肯驗身

勸降??

即係把口無野塞住啦
咁個女事主真係好可疑啵

果陣時極大可能係男方無錢比,跟住條女想報警一獲熟
咁惱羞成怒 咁就出事
正常點都會驗下有冇精液喇
比人姦,冇中出都有前列線液提都唔提下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞