(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
宜家個論點已經去到

個犯本身就已經打算劫色 , 劫財只係STEP 1 用來引個女事主落去預設地方犯案

係咪即係咁?
高登唔係查到條女係ptgf黎咩

係ptgf,但好多道德撚唔信事實

死撐女事主係冰清肉潔

我search佢ig名search唔到
係咪buexnh

好似del左喇

Ig Bio依家係You gotta help me, I'm losing my mind
宜家個論點已經去到

個犯本身就已經打算劫色 , 劫財只係STEP 1 用來引個女事主落去預設地方犯案

係咪即係咁?

我覺得依個可能性係合理啲

係ptgf,但好多道德撚唔信事實

死撐女事主係冰清肉潔

我search佢ig名search唔到
係咪buexnh

好似del左喇

想借單案上位

好fake wo
宜家個論點已經去到

係咪即係咁?

如果跟據現時所得既資料 我比較相信呢個講法
其實話就話理性討論
但又話條女係雞成單嘢係勞資糾紛嘅撚樣係咪block得?

我block 晒 高質好多

岩, block晒班人, 道不同不相為謀, 有d咁低質既人真係社會既可悲. 一味話個事主d証據好可疑, 根本為反而反, 大家都係手握咁多表面證據, 有d人會分析為事主老屈, 有d人會信事主, 其實當中睇到d人既智商, 知識, 對事物既睇法既深入都存在好大距離, 偏偏大家都係生活係同一社會, 真心覺得不同智力既人走埋一齊, 正常智慧既人好慘

雖然低質咗啲 但唔可排除依個可能性(勞資糾紛)當然唔應該一嚟有對女人就係雞嘅思想

我相信大部份就以上表面証據而選擇偏向信事主既人都會考慮過所謂勞資糾紛或老屈疑犯呢d 可能性, 而我想講既就係呢d人選擇信事主同個d一路覺得不合理既人就有智商, 知識上既分別

香港係行無罪推定
一句咁既野屌打死你

個ig ac真確性難查 雖然四月已經用緊 但係唔可以排除被做

大家又會當睇唔到

唔係當睇唔到
而係個ac又del咗
你地又冇圖
最重要係點證明個ac係事主?
個ac4月已經存在其實代表唔到啲乜

宜家個論點已經去到

係咪即係咁?

如果要引 點解要打劫而唔係直接搶?
打劫通常有武器 對方唔敢追
宜家個論點已經去到

係咪即係咁?

如果條女講嘅係事實嘅全部,
個賊一定係有預謀強姦
屌你老母,人地暈撚左5點幾先醒呀。成班柒頭
宜家個論點已經去到

係咪即係咁?

我覺得依個可能性係合理啲

係咪即係對個犯嚟講條女追係bonus 可以下手 唔追都有手機拎
宜家個論點已經去到

係咪即係咁?

連登神探:條仔先係受害人,遲下當佢好似葉繼寬咁拜

個ig ac真確性難查 雖然四月已經用緊 但係唔可以排除被做

大家又會當睇唔到

唔係當睇唔到
而係個ac又del咗
你地又冇圖
最重要係點證明個ac係事主?
個ac4月已經存在其實代表唔到啲乜

假到 收拾心情 約我
我真係信唔落

https://hk.mobi.yahoo.com/news/九龍灣港鐵旁四眼淫魔姦劫女生-223018588.html

好撚醒
據報,本周日(五月七日)凌晨零時四十分,女生放工後經偉業街行人天橋穿過德福廣場,擬經港鐵九龍灣站B出口的行人天橋橫過觀塘道。
據悉當時港鐵站已落閘

往調景嶺方向尾班車一點先開
記者作野都check下先啦

人地係話搶果陣係12:4x
姦緊果陣就落左閘呀
中間又要追賊又要挾持又要捆綁
有時間差好撚出奇?

好撚心你地班on9仔要去神探既話
練好d閱讀理解先喇唔該

落段樓梯要幾耐呀

佢落條樓梯應該要最少20分鐘以上,唔係補完唔到個落閘果段,仲要冇人上去坐尾班車,落尾班車,唔係都補完唔到冇人經過。

希望你條撚樣睇下MCL德福尾場幾點
屌你老母
你老母就無人
4個鐘唔叫好有問題

又唔肯驗身

同埋我想知道條女做咩職業?

新聞話大專生 係九龍灣番學 係九龍灣做part time夜左番屋企 好似係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞