經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
奇怪,踢爆咗一粒柑個account有可疑後,成個po靜晒…
上面究竟有幾多個係帶風向打手
DC9 黎?
依個po既樓主都極度可疑
未就係
明明個客係俾單出嚟嗰個
只係個中間人玩嘢
其實d 外賣仔明唔明?
無人過熊貓唔仆街
都支那你地反熊貓

問題係你地個手法

anyway
點都會有人spin 去另一樣野
話9知你班on9
反正我不嬲唔叫呢d 外賣

執柒哂去就最好
入開閪熊post都知我差唔多日日叫閪熊
一爆左大寶哥班友加料 我都成星期無叫過咁濟
好心d外賣公司就搞身份互認啦 一間公司blacklist 全部外賣公司blacklist
呢班外賣垃圾仔未撚話自己係到抗爭緊 人地拎條命出黎為自己抗爭 唔係好似你班廢物咁 行開d啦 人地西熊差未咪撚做佢囉 加客人料係做咩撚 你唔係搞緊西熊咁簡單 你係搞緊成個外賣行業 而家d人唔係唔叫西熊 係連外賣都唔撚叫
耀東邨陳生,食晏啦,是咪可以打你電話9739-xxxx叫餐?
開post 查la
我一介書生開po冇人推
PR公司知道個domain冇買privacy已經補買
不過我backup咗
唔係又有話footchina拖餐廳數唔找咩
即係話就話照俾錢
但條數一直拖住
香港人咩都要屌一餐先開心,劣根性
food panda 一事可以證明到香港人點解唔配有民主自己
加料->做臭個名->少左客->減人工->加料
說我之前差唔多日日三餐都差唔多叫閪熊
咁我個人就比較環保既
乾淨既閪熊紙袋我會留返黎重用

岩岩拿野比人咁用閪熊紙袋裝啦
搭緊lift有個後生以為我送餐問我閪熊係咪依排玩罷工同加料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞