經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
係就唔軀,個餐又係外賣仔既,而外賣仔又有錢收,一舉兩得,最好多D依D客
連登仔係咁
未fc就屌咗先
我解釋報紙唔會報嘅原因
我食花生都飽
熊腦有問題但依班人都唔抵幫
一日唔解決問題全部外賣都唔會叫,等你地班外賣仔自己攬抄
少部分害群之馬搞死全部外賣仔,同支那人外國搞臭華人個朵一樣
你搏炒攞賠錢就話要咁 你依家爭取加人工喎
外送員罷工抗議新制 foodpanda官方3點聲明回應了!
https://news.ltn.com.tw/news/life/breakingnews/3045932

睇下人地台灣點玩
你講嘅極端人士條都係tg group傳出嚟 連登forward only
然後死死氣地叫foodpanda叫返個外賣仔送上黎,而個餐已經比外賣仔開左
要做到效果影響/畀壓力間公司,
一方面可以話畀d人知有幾閪,
一方面可以送耐d, 送送下唔送,
D人等幾個鐘都無自然會去投訴
加料真係發洩多於控訴
唔係講緊啲圖
講緊呢度有人借圖發揮
扮企響外賣仔嗰邊屌晒全世界
之後就引到全世界屌外賣仔
唔係講緊啲圖
講緊呢度有人借圖發揮
扮企響外賣仔嗰邊屌晒全世界
之後就引到全世界屌外賣仔
咁係因為個玩法本身就錯 你由罷工開始5毛都搵唔到位入
見到外籍人士送外賣放心好多,起碼佢哋知道多勞多得嘅道理
咪又係同一批人送
外判外賣服務已經好耐冇用 又唔係平 自己落去食算
食低賤勞工嘅N手飯
抵啊
笑撚左
乜撚野更加大條道理打壓

呢d閪工有撚人做咩,咁樣搞尻d客根本係攬炒緊foodpanda黎出氣

有無效用? 我app都 del埋
係唔加人工下,foodpanda可以點做黎放止害群之馬?
食低下階層既N手飯,你咪連低下階層都不如
加料外賣仔好仆街,但係睇完呢個po唔會再幫襯foodpanda呢間閪公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞