經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
你都戇撚柒鳩
你閪熊入面有成班友幫客加料呀
開撚完post佢地變本加厲氣焰重勁
因為阻撚到你找食就唔撚屌得呀

出過黎抗爭大鳩哂呀?
你出黎抗爭夠攪到好多人飯碗啦
衰d講句咪又係自鳩私影響到你就唔得
理閪d客要飲凍撚茶同鳩毛咖哩飯
好偉大
明明啲外賣仔全部都同一班人
間間都唔叫
加料撚知咩 你送個爛哂嘅餐或者掉9咗佢咪一樣
佢地咁做算唔算斷撚晒自己米路
佐敦落尖咀邊度先?
人地咁做擺明想個客唔再用熊貓同間公召攪炒啦
大寶哥當然係仆街
但呢個五味冰火, 咪又係真心想foodpanda死
我明佢係客, 俾左錢無好service好受氣
但最後搞唔死foodpanda, 只會搞死更多外賣仔, 更多走投無路既香港人
我唔係foodpanda打手
你地可以笑我賤, 笑我奴性重
但我只係想屋企人每個月有家用, 就係咁簡單
如果我有車牌, 一早去左渣uber
但我銀行得返千幾蚊, 連學車都冇錢
人窮起上黎, 就係咁
你地當我發窮惡
加料班人就係想你咁做
PR公司大亂鬥
其實算
佢哋個腦轉得好慢呀救命
我都係
買部單車做la
我撐五味

我被公司NPL , 扣咗成$2500
週街卡數
放假嗰幾日 我都要去做
仲要著住恤衫西褲皮鞋

我已經成日畀熊貓啲客問 點解啲餐成日好遲先有 有時送到嚟又爛曬
都唔知幫你哋兜咗幾多

要屌 都係屌 話月入有三萬同高層

而家喺度鬧指出問題嘅人同中共有咩分別
Source ?
屌又係p牌仔扮手足 咪on9啦
橫掂香港condom一大堆 你要上庭你都預咗入冊
死p牌仔
南亞先西,扮唔識聽中文,有d土生土長識睇中文扮唔識,成日側側膊送錯隔離
佢地唔咁做上面管理層都斷緊佢地外賣仔米路啦
又遠單又少單
1個鐘連最低工資都無
屌你老母
果班人咪同樣做deliveroo同ubereat既
你條垃圾算鳩數啦
收左deliveroo幾多錢做打手呀
原來都係同樣可憐人, 明既, 大家都係打份工, 各自加油啦
其實報食環就啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞