經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
你唔gur咪撚叫支拿熊囉 我唔明有乜問題
你唔做大把人做啦 攞支槍逼尻你返工咩 要搞就搞公司啦 搞尻d客有撚用 EQ
點名
轉左胡師夫了
你係南亞仔
大佬 我寧願你哋掉咗個外賣唔送 都好過加料
想食死人咩
又唔係客人得罪你 痴撚線
咁樓主張圖點cap出嚟
搞尻客先對公司有作用
點解要搞鳩客
係因為服務業永遠個客投訴先有人
搞鳩到你跟住投訴啲高層先可能理下
靠自己反映下世先有人理
咁我點知間餐廳係唔係三百米內呀,開個google再用簡尺度下呀?
同埋我叫還嘅餐廳都係預車手送
熊貓對你地唔好咪丟左個餐唔好送囉
逼佢地用返車手送囉
咁攪個客對你有咩好處?可以點幫你爭取你想要嘅野?
舊版本囉 而家咪就係屌緊熊貓逐步迫你做車手單囉
點解要搞鳩客
係因為服務業永遠個客投訴先有人在乎
搞鳩到你跟住投訴啲高層先可能理下
靠自己反映下世先有人理
所以話你哋 風向幾易帶
拿 我就客黎架啫 剩係得閒入post屌狂閪熊仔咁遲先送到餐黎
聽佢地平時吹水 就話舊版apk接單app先睇到距離
官方比既新版剩睇到假時間防閪熊仔厭遠話唔送
總之你搞鳩個飯盒,個客投訴咪又係你自己瀨野,佢有曬紀錄知邊個送,工都無埋值得咩?
我講咗咁耐想表達嘅嘢就係你搞盒外賣係唔會幫到你有好啲嘅工作待遇,你真係唔妥佢嘅,一於全部人一齊罷工唔好送,客之後再同公司反映你哋間公司成Q日都冇人送外賣。

除左狗宿之外,搞盒飯我真係同你死過。
正呀喂
根本有撚帶風向 班打手消毒渣嗎
唔通送比狗飲 杯凍撚水就唔撚係加左料呀
重要係原本tg谷條友比人圍屌先兜係送狗屋

係咪真係比狗定比普通客飲邊撚個知
無了解好多,但返工都係為搵錢姐,嫌公司錢少同閪點解唔辭左佢掉轉頭搞叫外賣既人
支持掉9個外賣唔撚送抗議
但加料做多左囉(個客正常嘅話)
加料完全係發洩 無品
我寧願成個餐食左佢 都唔會加料比個客
個客真係無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞