經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
唔夠講就話人係p牌?
小學雞手段先係最屈機
國際玩小學雞排斥中國 你問中國死未
Uber 食客同埋商家都會見到 外賣員個樣
同埋定位資料

同埋uber真係多鬼佬叫
我就唔同意啦
燒港鐵電房,燒稅局,燒紅官,屠休班狗千奇唔好做(事實係無所謂勇武/屠龍做,我都好安慰)

淨係敢裝修鋪仔,打下玻璃,阻下地鐵開門,港共理鳩你咩,不如返屋企打飛機好過

就等於你係外賣仔,加料俾個客,撚知?紅貓高層撚理你?個老闆西你搵客偷偷出氣?
點解唔係食撚左個餐或者送俾露宿者再報漏(那大家千奇唔好做),再拎再報漏,再拎再報漏?
瞓醒未 加料就係想你哋唔嗌 班友全部有袋鼠ac啦 uber ac更加 阿豬阿狗都開到
唔同意加料 但你真係好撚柒
冇錯啦,
高學歷都請個藍帶大廚係屋企煮飯啦
再唔係日日去5星級酒店食都得啦

低學歷先要叫cheap外賣
岩唔岩
咁Uber對外賣仔係均真好多
長單貴啲短單平啲
長單仲可以claim車錢

我頂唔順嘅咁我咪quit
大波秘書唔洗做都係我double人工添
我唔打爆張秘書枱呀
唔好傻啦 個朵臭到係外賣界林鄭級數
我諗你俾幾多錢都無人屌
不過3開或者葵涌4開 完全唔驚閪公司汁
送入狗宿個啲加料加得好癲,咁搞法又少左狗單俾我玩
武漢肺炎外賣都咪話食得唔過癮
起碼準時出糧

不過爸爸好少呢樣嘢, 就算有都係人工度扣 冇咗誘因, 好多學生哥洗完COD啲等出糧先還
唔只熊貓個朵臭,佢地咁搞法啲人重會夠膽叫外賣?今次熊貓做得柒唔代表將來其他公司唔會,咁叫外賣重安唔安全?我就寧願外賣自取算啦
min25
+6
都多閪熊1蚊
屌你老母閪熊垃圾到
我係講緊客既角度
我叫野食,我比30蚊運費,你叫個步兵送冇撚野呀,我比30蚊運費就係想快d食到,但你竟然派個步兵唔搵車手送?
無啦
舊人更都拎唔到俾晒新人
咪由鳩新人做飽佢
當佢地發現1小連1都無既時候
就會唔柒做/扮倒瀉自己食左佢/加料
好快就會變成新一批你地屌柒既劣質外賣仔

所以一切都係閪熊既錯
講開COD
其實爸個系統幾好。直接收入扣唔駛煩
閪熊就要左手收完錢右手過番比佢
你又啱喎但我覺得唔好拎埋香港抗爭黎講好啲
叫賣啲美心譚仔金拱門扮上等人
所以冇咗班小學雞做

冇未來錢洗
咁你有料咪去做 寫一個字既位
無人逼你去坐個要寫幾千字既位
做咁耐都未送過狗屋
我都想加料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞