經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
你估打個丁唔攰嫁?唔好以為男人成日打先得嫁
俾啲精華都要嘈
所以爸冇乜人嘈
你認為全香港人睇連登?連登仔都唔會個個 po 睇 la
等睇等一個人外賣仔上庭
大把人會照叫 連登屌鳩外賣仔比屌foodpanda多好多
五毛類/分化類/洗po類咪就係咁
我真係心諗做乜春
一張相就當真
同杯凍撚茶一樣無證無據
一張圖嘈撚左幾日 悶唔悶
捉一個
告意圖損害等而施用毒藥等坐三年 咁就冇人夠膽
做咩浪費食物 請我食啦屌
中伏 收唔到 食左唔舒服既記得報上panda
有哂外賣log 好快揾到班友出嚟
中伏 收唔到 食左唔舒服既記得報上panda
有哂外賣log 好快揾到班友出嚟
yes
盡量幫Foodpanda拉人同炒人
呢啲post又唔見有fc撚
其實屌外賣仔低賤果d知唔知好多人雙開三開同時做deliveroo uber即係都係果班人
你熊貓玩鳩自己步兵, 步兵咪擺閪熊單最尾送
panda如果無人叫執笠班外賣仔根本唔會有影響另外兩間咪會多返單, 假設叫外賣人數不變
而家班外賣仔玩野同閪熊攬炒真係一步到位,聽你班友講要先罷工、同寫字樓講數真係早抖啦
毒藥
9屎當砒霜

繼續兜啦
唔比d野食本身有事 / 自己腸胃唔好咩
口同鼻拗
以事論事 難過光復香港 唔好天真
我淨係見到落雨個袋穿咗
香港進化都乜都可以抗爭....
以後出街食飯小心
佢哋不滿公司隨時加料
香港垃圾越來越多
遲早搞串個party要俾deposit
外賣仔要實名登記 要trace有幾難
大家唔洗怕 照嗌照report 照log
唔撚好做囉
冇外送平台之前成班仆街靠賣粉維生咋
唔怕俾人拉咪quit左轉返以前份工囉(如有)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞