經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
要你送2km又唔見你咁聽話
班友一路做一路屌
一群垃圾
其實出得街食就保證唔到食物唔會被污染
廚房佬響廚房去完廁所冇洗手你都唔會知
加料係乜operation? 請指教
uber負評太多都會畀人停用
其實好簡單
唔鐘意就咪撚做
有乜好嘈...
其實唔應該咁講,啲人唔明,容許我放大啲字
事實係你喺foodpanda叫嘢食
有以下2個情況:

1)本身張單係電單車送,但車手人工$60,步兵$30,foodpanda為左慳人工,會叫步兵行2~3公里送

2)本身張單係步兵送,但新人步兵$0 (頭10單冇糧出),舊人步兵$30,foodpanda為左慳人工,寧可叫距離餐廳+客地址遠既新人送,都唔會叫近距離餐廳+客地址既舊人送,呢度就唔洗出$30糧大家諗下每日有幾多人被佢水左入去做外賣
以前高登仔咪一樣
垃圾係禁
所以我唔做
on9 咁受氣做嚟做咩
我去做uber 比我搭車 claim 車錢慢慢送仲好
舒舒服服送洗撚加料
所以唔係真係咁冇王管
係閪熊特別閪啫,無論對客定對外賣仔
講真我係餐廳食,我出事我可以追究間餐廳

外賣公司送呢?餐廳同個外賣仔互射你追邊個?
咪係....
我唔明嘈乜鳩
Foodpanda唔改system 只會永績燒錢
咪由佢燒
閪熊真係冇王管
試過complain 話外賣食唔到
佢話送到咗 唔撚理
deliveroo呀 uber果啲 起碼claim 得返啲錢先
我同公司做交易唔係同你
我鐘意foodpanda
Foodpanda係谷市佔為上 乜都唔理...
提醒加料個班

唔好以為加下手指入去唔會驗到啲咩

而家玩到咁大件事 熊貓真係會同你玩大佢

搵公證行 驗下出餐前出餐後嘅含菌量數據 已經夠

話你冇妥善保管客人嘅餐點 已經夠做
支持 樓主po咗幾多個唔該拉返咁多個
外賣仔咪攬炒囉 閪熊你搞串個party先

我無做外賣仔, 純粹睇唔過眼閪熊玩鳩自己步兵, 絕對支持外賣仔去盡d
呢度d閪熊pr打手收收皮先, 點屌班外賣仔都無撚用架啦
仲講到自己咁撚高尚
我有時返工都會叫外賣
我唔通拎住foodpanda紙袋影相又當真?
成班冇腦撚
一張相就當自己對眼係證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞