經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
再請應該更加當啲舊人狗咁撚
隨時走3K
Sor鬧錯自己人 免費俾你屌一次
照咁計如果我叫係正樓下個商場既餐廳,係咪算係筍單有時純粹唔想換衫徙口罩
聽落咁講佢就應該遠單收番貴d運費,派番比車手做啦
係到度縮
姐係舉個例
大陸d 仆街地溝油 大頭奶粉 如果你撇除道德規範
其實佢地係好撚成功添 係利益角度佢地直頭係岩
低成本高利潤
岩同錯其實好主觀 你覺得岩咪岩 錯咪錯
屌 樓上個幾幅圖得一張係加料 仲要係請狗飲 講真唔通個個咁得閒走去幫你加料 掉撚左佢就算啦 就算係加料冇人知又有撚用咩 影一張相就引起成班人討論已經好成功
道德倫理問題就算把啦 加個料又唔係落藥毒死你 有心玩你就唔會影相擺上黎啦
咁拎左人地個外賣去食/去掉 又唔係犯法咩?
他人財產 盜竊罪?
車手準備好
仲攞塞鐵堵路做類比合理性自己行為
屌你而家加料投毒害鳩啲無辜人命
示威者最多咪搞到你生活不便 攞黎比
你係醫生我會pm 你既 職場新鮮人
對於外賣仔呢單野,我其實想帶出既係
我欣賞佢地既手段,做到真攬炒
我都覺拎示威發夢同加料係冇咩關係
但係而家投咩野毒咁勁可以害死人
痴撚線你掉咪掉囉 個客無得罪你加乜撚野料
唔好偷換概念
香港人無得同中共鬥大家先攬抄
依家打份工咋喎
拍籮柚走人已經問題解決
使玩到攞把刀航住公司條頸咩
我真係未見過出到黎示威果班會咁撚黑心玩無差別投毒
好心唔好認親認戚啦屌
呢個核心係 公司怕員工 政府怕人民
而唔係人民怕政府
又或者政府閪公司閪迫死班人民同員工
最後反而係人民同員工要罷工遊行
去乞求

講到咁撚明都唔明 肯定係藍屎
點解道德倫理問題係算把啦?
如果你無道德倫理其實唔洗再討論
見人話唔好搞鳩個客,真係笑左出聲
唔搞鳩個客點搞鳩到間公司呀

利申:花生友
老老豆豆 掉食物或者倒瀉晒就算啦
唔好加料 叫外賣個個無辜架嘛
雖然我唔會叫 但睇見有人會食都覺得慘
成班外賣仔,做到串晒

嚴遠咪無撚送囉,

搞9 客d食物、果然係低裝
ching心水清大家要學識擺脫道德枷鎖
加料係核突但有效所以外賣仔應該做 雖然連登仔會鬧你無道德 但最終係外賣仔得益 再唔係就扮加料開多幾個post等越黎越少人叫熊貓

抗爭咪一樣 連登仔不嬲都話阻礙抗爭既藍絲係敵人要打鳩佢地 左膠阻住一樣照打 你會唔會話打鳩藍絲咁無道德?
所以,香港人(黃絲)首要既野就係衝破所謂既道德枷鎖。
上擂台打比賽就當然要守規矩
但依家對住個咁不公既政府/社會,你唔打爛仔交係笨柒
詳細可以了解下美帝係點樣出陰招搞鳩啲唔聽話既對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞