經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
想屌
果個一粒柑擺明係PR公司公廁account,起起底個個po用字語氣都唔同
Push
白衣未必係,語氣Topic相對consistent

一粒柑就好可疑,上水解釋吓啦,耀東邨陳生
係咪以為自己好撚醒?
打出黎自己唔笑先好野
垃圾外賣仔
唉 too long don’t read , 外賣仔啲野吾想知,人生失敗到要做外賣仔仲要做咁錯既手法complain公司真心on9
耀東邨陳生,晚飯時間到,夠鐘派餐啦
其實我要點知道外賣仔唔想做我單
等我可以直接CUT單
屌你呢d外賣仔加料比客食同支那人有咩分別
你就零分呀,你自己講未試過無生意呀,即係點搞都搞唔到熊貓,熊貓喺呢件事上一啲輸蝕都無呀!你不斷搞啲客,但熊貓繼續賺錢繼續壓榨你地,你地得到啲咩?係零呀!而家你地比人嘅感覺係純粹搵客嚟洩憤而唔係反抗緊公司囉!
之前串柒柒果位耀東邨陳生 (網名:一__柑)
似乎深潛咗
幾明顯一粒柑係PR公司嘅公廁account,扮偏激外賣仔帶風向,攻擊某外賣平台

我手頭有少少資料,順藤摸瓜查落去應該幾好玩。吉野妹有冇興趣幫幫手?
其實唔係好明 啲步兵既然覺得熊貓管理好差 咪唔好做囉 無人做佢都係收皮 又要屌又要做又要搞破壞 同啲蝗蟲有乜撚野分別?
擺明欖炒啦 個個一開三 做齊哂熊貓 袋鼠 ubereat
熊貓執左都對佢對無影響
熊貓執左有咩影響,你估個個外賣仔都係靠依份工開飯?
外賣仔唔洗靠佢 更加唔洗理佢啦 辭職就唔洗再理熊貓啲管理問題 人地做得差自然會執粒
我想問,餐廳出個餐錯曬,panda退曬成個餐嘅錢,咁餐廳係收唔收到個餐嘅錢?

我主要係覺得,如果間餐廳求其成咁,退款又panda自己包底嘅話,咁餐廳咪好發

有c兄投訴 終於覆咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞