經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
on9 外賣仔
公司閪唔搞公司搞個客
咁你地抗爭唔會搞政府黑警喇
去搞星斗市民囉
香港打工仔係咁
專做埋D老鼠野
自己又無能力搞人
又要諗盡D小學雞方法搞番人
比著人地外國自己起間大外賣公司
然後收購人地D公司
喺嗰客屋企門口發脾氣
掉落街咪算咯 肯定嗰阿姐見佢可憐比100蚊佢啦
其實好多人係no pay或者被炒而去做住先
或者係正職以外搵下外快
你話我驚就驚啦你鍾意
你依條柒頭應該都係做足一世外賣仔
希望有朝一日你會加到我料啦

睇高登嗰邊好似話呢幅圖樽嘢係送去狗宿舍
好啦好啦 睇你件柒碌都係做死成世外賣仔架啦
仲要係最撚慘既步兵 辛苦既
呢間閪熊個金主係西環
唯一可接受理由
我之前都做過呢間閪公司 要我由石門送外賣上廣源黃泥頭你要我踩單車踩上山?重點係超哂距離 所以我同個客服講可唔可以比另一張單我送 痴撚線公司死都要我送 最後尾我要摺埋㗎單車 用自己錢搭小巴上去 上到去仲要俾個客閪話我送得耐 然後呢間痴撚線公司仲要調低我個評級(好似話有五個等級 送得越快就會越高 高級嗰啲可以優先揀更 每張單嘅錢都會多啲) 屌你老母調低我個評級 啲更已經俾人搶撚晒 都唔知自己可以返乜我劈炮唔撈 屌你老母屌你老母
西環會去立場落廣告
lm
係呀咪quit囉 而家佢地唔quit又發脾四啊嘛
加料外賣狗根本就同dc9咁賤
又老屈人地藍等人批鬥
啲外賣仔重覺得自己做得啱喎,咁樣我覺得重嘔心如果你地咁樣搞到panda 執左,你又爭取到啲乜,我係嗌外賣既見到你班柒頭咁做法,我會以後都唔嗌囉,你班柒頭連外賣仔都無得做呀
依家人地要屌返你轉頭呀
做乜唔拉尺度下距離先叫外賣?
搞還搞喎好搞袋鼠
係啲外賣仔話自己搞緊抗爭先嫁
Call慣外賣,我支持
呢啲抽水平台早就應該滅亡
佢哋嘅存在係三輸
客人輸、餐廳輸、外賣員輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞