經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike

屌 好撚顛 閪熊幾時先肯拉人
屌你老母大寶哥

最近foodpanda 加料依個話題炒到好熱
有張新圖係係tg group搵出黎
今次真係唔係外賣仔玩野
係foodpanda 引以為傲既系統同埋佢班cs夾手夾腳將車手單硬塞比步兵做
再要個客等得耐

有圖有真相
Foodpanda 成日講外賣25分鐘送到
但原來三公里都照比步兵做
仲要係客易變壞既甜品
大家睇完之後如果仲想叫係可以既
但教教大家記得同foodpanda 反映番d野食遲到係會凍哂
凍哂點食?一係重做一係退錢啦或者就重做完又退錢啦
唔好縱容foodpanda 用d咁既理由欺壓步兵
你唔叫佢回水佢又繼續過左海又神仙喇
咁咪唔好食

閪熊話步兵單大約一公里真係人唔笑狗都吠
步兵行2k要硬食
仲屌返外賣仔轉頭
我見到大寶哥班友咁加料之後
全部外賣app都唔撚叫住
關時事台咩事呢
大公司閪熊外賣仔幫客加料唔關時事台事
唔通關飲食台事屬於教人煮餸呀
羅家聰水軍日日追住熊黎打
就算嗌第間外賣都係呢班低質人送,抵制所有外賣app先岩

因為你永遠唔會知自己份外賣有無被加料
拿 佢地肯定轉頭就衝入黎話5毛攪鳩foodpanda
屌你理閪你係咪黃店 入面d職員攪客既外賣呀
藍定黃都要屌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞