經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
我嗌親foodpanda條氣都唔順
係唔係俾外賣仔落左毒
禁d食物可以化驗
10次加料 1次中兼拉到已經夠
認真有料入嘅話 快啲報警
我又唔mind 我食花生的
一來根本冇人知啲圖係咪真有其事
二來真係要做既根本唔會有機會比你發現到係邊個
你有乜證據證明唔係餐廳做而係外賣仔做先
fp 南亞多
其他兩間先多local 做
其實應該加同加懲罰機制
你有冇睇法例

第212章侵害人身條例
意圖損害等而施用毒藥等

任何人意圖使他人受損害、精神受創或惱怒而非法及惡意向該人施用或導致向該人施用毒藥其他殘害性物品有害物品,或導致該人服用毒藥或其他殘害性物品或有害 物品,即屬犯可循公訴程序審訊的罪行,可處監禁3年。

根本 你加料點都會中
Foodpanda出30蚊一單比步兵架
收錢訓練體能仲想點
而家行2,3公里有30蚊收
個客屌cs點解個餐咁耐
cs試過答「咁而家係咪仲食得?食得咪得囉」
講緊每張單,到時落order有咩e郁就扣錢睇仲點玩
南亞其實唔錯
好過班垃圾先
個個送都無事
你送既單咁大機會有事
你咪照做囉 揾pattern 有幾難
>1km 被report 大過specific % 即blacklist就sort 走你啦
Foodpanda唔該加快拉人炒人
我之前睇其他人話南亞偷食得重勁
真心想知加得d乜
最多咪插下手指
唔通加老鼠藥落去比自己瀨嘢?
你呢d同冷軍有嘜分別
外賣平台好多係失業人士冇野做做住先
或者有正職人士,學生,師奶搵下外快
正職做既唔多,尤其步兵
講到變咗賣粉,創作力量同幻想真係會嚇你一跳
So far ok 喎又
Uber 咁 加rating
inbox閪熊/ 直接報狗啦 上嚟講經咩
Uber步兵都超慢喎
結果要同印度婆CS投訴慢到離曬譜
等超過半個鐘
之前冇再叫過uber
南亞仔好重視份工
以事論事
二、三 報咗警就好易fact check到

宜家廚房不知幾撚多cctv

利申 IT 9 幫公司裝過好多cctv喺廚房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞