經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
好在我外賣自取 ,真係唔懶得
仲見到個客人係後生女個名 插條撚落餸汁度咖喱
呢個case另計啦
講緊大部份比公司玩鳩嗰啲呀
好人好者都唔會用foodpanda
Uber eats/deliveroo點都完勝
班人有冇責任感,又唔係客得罪你
自己拎啦
殘廢咩
其實厨房都可以加你料
又話好多人爭住做
照計一個頂爛市嘅情況
呢啲玩野嘅人一出事就無得撈啦?!
其實我覺得無論點都好都唔應該搞鳩個客,你話我冇同情心咩都好,我自問每一次都會比小費每一次都會好有禮貌咁樣對個送外賣俾我嘅外賣仔。我因為屋企一個人住基本上無論午餐定晚餐都一定會嗌外賣,如果有一日我真係收到一個咁樣嘅外賣,你叫我同個客服傾?傾乜嘢?又唔係我負責派你黎送外賣比我。我最多同情你唔幫襯呢一間黑心公司嘅姐,你搞鳩我碗飯,做乜春呢?

你想爭取好啲嘅待遇,咁咪直接罷工唔送囉。
咁呢個唔係寫字樓問題咩?
2,3k都派俾步兵呀cfu
行幾百米同行2k都係咁多人工你屌唔屌鬼
有冇 相
咁係咁架啦,唔gur你咪唔好做囉
佢講幾多咪行幾多,多咗嘅單咪唔好接
我唔明有乜問題
正 熊貓垃圾
無得睇㗎
而家遠都無得踢單
我想問吓我係咪可以知道間公司會派咩人黎送外賣?係步兵定電單車手?佢有跨區呢個功能咁我預咗跨區嘅時候會係電單車手送架啦。假若你係步兵送我嗰餐你同我講我一定會俾多啲小費你,我就係因為懶唔想行先至嗌外賣所以我絕對可以感同身受。

另外,我有一次嗌一個喺隔離商場嘅嘢食,我平時行路10分鐘到,佢同我倒瀉晒成碗野個蓋爛埋送左九個字又係咩意思?可能佢真係唔小心或者將個外賣轉360度咁送啦下。

真係唔明點解要遷怒嗰客。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞