經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
依家有人逼你做? 你都可以唔做架喎,點解要加料?
有data ....
遲過合理水平賠咪得...
好有高登仔feel
咁調轉睇 local 26 一樣唔會搞事姐
你唔係prefer 南亞 係prefer 26姐
咁同理 fuckpanda 只要唔好玩鳩班步同班客 is ok
講真一句 你都唔想搵個步送 2/3km 跟住啲嘢食凍晒/叔臭㗎
BTW發覺BLOCK咗某三字USER之後
成個POST既氣氛好好多
Yes
西走堆垃圾加加正常人人工
正苦同公司...
屌你正常倒瀉小小邊個會搞你呀!
你話成碗倒瀉都唔撚好意思照送啦下話
咪唔好做,冇人做自然會收皮
搞啲客都唔知做乜。
啲客投訴完公司有咩傷害
你地一齊唔撚好做就最傷公司
根本只要改下個SYSTEM
可以任踢單或者長單有補貼
成件事就完咗
但有人總係覺得炒人解決到問題
最簡單咪晤好做...
驚咪唔好叫
計到每一個人平均送貨時間
睇下有無人特別多已經得
唔駛逐單...
香港人真係好撚劣質 永遠都欺善怕惡

唔滿意咪唔好做 係要搞到用家難受

叫外賣得罪你咩 仲講到公司唔好我加料冇罪 真係痴鳩線
睇到咁撚多foodpanda加料,講真我依家連其他果兩間都唔會用
都係自己買算數

呢啲外賣公司其實確保唔到運送過程食物唔會被污染
其實foodpanda一停燒錢 大家就會去deliveroo....
大家都知deliveroo好好多
所以袋個system係最好
無人接 唔夠外賣仔 咪出incentive 多啲單錢
令你快手d/ 加多啲路費比你去做 咪ok
起碼下面外賣仔果班唔會玩嘢先
咪on9 啦
餐廳遲出餐入外賣仔數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞