經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
閪熊依半個月找步兵搭橋送我d車手單得罪左我
比撚左25元運 落單前話30分鐘到
條仆街孖單定3單 找步兵搭橋90分鐘先送到黎玩大左

攪你地班步兵咪算 佢攪鳩埋我依d客呀
你覆緊個弱智仔
羅家聰is watching you
每日一篇

高質到
有無手足喺西灣河嗰頭可以落街搵人
https://lih.kg/1987341
不要說抵制 試著說杯葛
受人二分四
遠又唔做,人工少又唔做
我真心唔明係咩心態
我又同我老闆講下份文件咁多字,我唔撚打先由鳩個交期過唔撚理個客先
屌你老母, 冤有頭債有主, 掉撚咗去都算, 加料比客係乜撚野心態
因為熊猫講明 步兵行1KM
2,3KM 做完一輪都收得工

新嗰班人有無咁撚閪呀
一多人做就變左咁
嗌飯要嗌到提心吊膽咁都仲要嗌panda嘅人係咩心態
樹大有枯枝㗎啦
二萬個步兵有幾多個會咁得閒加料
明明閪熊仆街在先 客同外賣仔都俾佢撚
而家spin 撚到屌外賣仔加料 驚就唔好嗌
見過人地shake shake薯條咁shake外賣飲品同食物撈埋一齊 混埋一齊
同事仲叫返熊貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞