經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
唔係月入三萬咩
以後外賣自取算
即係咁遠單可以屌左公司先
冇理由拎左又扔落地下
冇理由個顧客受
公道D講, 加料應該都係個別事件, 大部份人都唔會咁做
全世界公司都係又要馬兒好 又要馬兒不吃草
睇咩區
外賣仔 即係外賣仔
垃撚圾
btw 我一向甚少食外賣
通常叫都自己拎算

除左細個食pizza hut
大個就算叫pizza 都自取
顛到掉係個客面前?
屌見到呢個reply好感動,真心我真係日日嗌外賣,你唔送俾我我都冇咁唔gur
好似有人迫佢地做咁
窮撚就乖乖地返工
講真 你地咁搞真係自己倒自己米
以後清一色三間做步兵騎步既都拎齊個人資料
一有投訴即扣錢/無錢
打壓既一樣係你地自己
要逼高層反映 就罷工 等客人知道
係佢地逼你地接兩公里單
你地而家做埋啲on9野
客又唔buy你地 熊貓重大條道理咬返你地
你地咪繼續扔餐 熊貓一樣出優惠卷黎幫補
慳左既錢咪又係係你地身上抽
羊毛永遠出自羊身上
你地點撚樣搞都係隻羊 除非你地唔做既姐
連登仔: 做得好,對抗強權,
如果foodpanda真係咁撚仆街 對自己D員工咁撚差 咁就真係抵撚死啦

係事實香港人就咪撚叫foodpanda 抵制佢啦 賺錢賺到冇哂良心咁
個公司有問題 走去搞個客黎出氣
外賣仔LOGIC
有做過就知外賣仔就知大部份人都唔會晒時間做呢啲鳩野
不過睇住佢地成肚火喺到9up話自己會加料去抗爭就好笑
又要做又要屌
又唔想冇左份工咪走去搞個客
好恰D嘛
其實真係好撚戇鳩我都知係無奈既 我都做緊uber
但做乜要搞鳩客啲野食 你唔gur熊貓咪唔好再做 集體唔番又好 集體email屌公司又好 屌你老母又要做又要搞爛啲野食 唔撚滿意咪撚再上線啦屌 做野都唔撚make sense既
你地唔番佢又要人 你咪有得講數 你搞到冇客佢咪炒人囉
係個紙袋臨門一腳穿咗
啲食物成地都係
個借口好尷尬
好笑過班友 嚇到仆街唔撚敢嗌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞