經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
個盒蓋爛係咪嗰隻好薄米白色嘅蓋
嗰隻好似好易爛
香港人劣根性
點會唔識,外賣仔+露宿飽肚,收鐘人工,老闆蝕錢
6輸,大家千奇唔好做犯法野
用得-0-0都係串啲話輸民意嘅人,五毛唔會咁用囉
比tips好客 有啲住偽豪宅山長水遠去到唔好話tips
連多謝都冇句真係送到灰晒
罷工 / 自備單車
發洩落無辜嘅人都有得吹奏
野食係落肚, 你加料或者整到遲甚至唔送, 如果覺得無問題, 同的士狗有咩分別? 泥水佬做門呀?

快餐店員工受氣, 落野落你 d 野食到, 你唔知食撚左得唔得? 原來你花生過敏食撚死埋, 得唔得?

你有仔女讀書, 個先生受主任氣, 搵你仔女出氣嚇鳩佢, 教佢負面意識, 改卷做低份野, 傷害你仔女自尊心, 得唔得?

醫生受上頭氣, 你入醫院割包皮, 佢玩野將你雙丸割走, 得唔得?

大陸佬好撚憎恨其他人, 工廠入面將口罩污染, 甚至搵個有武漢肺炎既係口罩入面咳, 有人一戴就中招, 得唔得?

有 d 野, 你唔撚想做咪做埋一單停手, 無人逼鳩你同佢做. 你知佢咁仆街你重做, 係你既共業, 你自己有份將佢既仆街坐穩. 大吧人唔知你地 d 仆街野照叫, 你係行內更係睇得清楚, 對果 d 客黎講公平嗎?

唔好再做的士狗喇.
一單外賣都唔嗌啦,等班後生玩完先啦,我情願比樓下茶記阿叔好過,二十蚊笑到見牙唔見眼。
LM
槍口對外屌Foodpanda
通常都只係會嗌500米內餐廳方便自己又方便別人
以後唔叫了 垃圾外賣仔
唔想做自己交信啦關食客咩事
721個member
JJ攪攪棍
食個外賣都關抗議事
咪姐係攪達哥咁
有大既唔攪
攪個第三方
然後仲屈第三方係關事既
你肯定殺敵得一二?
張疑幻疑真加料圖已經嚇到d客唔敢再叫閪熊
外賣仔好多都三開,客轉叫袋uber咪一樣咁多單,邊有自損一千
步兵1萬都難
d人講到外賣仔低賤無技術,即係無bargain power同公司講數,罷工、鏟上office真係驚你條毛
咁外賣仔咪得掉落地,散播加料恐慌同公司攬炒呢一條路,呢鋪我就撐外賣仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞