經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
講真果句你foodpanda 逼步兵去送遠單又哂時間 個客又屌個步兵又屌公司 根本就係公司政策出左問題 然後你又要射個波比步兵
https://youtu.be/jy8kYKt0nJ8

睇完條片再講
用得熊貓做logo都知間野管理實有問題
無人叫外賣
啲外賣仔地底泥咋 做乞兒啦
乜技能都冇淨係識送外賣仲學人反抗
生得咁撚廢學人反抗 世界總係要你哋啲廢柴
痴尻線佢叫外賣享用完人地服務比錢係應份 佢講到養人地 on9支那人思維

勞力唔值錢係咪傻撚左
講真間公司咁閪明玩尻佢有咩問題 我好支持
最多呢排唔嗌閪熊 自己落街買
根本Foodpanda應該正視問題
加快炒人
屌 夜晚炒下美股TESLA好過啦
一日賺一餐四季caprice set dinner
你真係好撚柒
冇你啲垃圾懶閪叫外賣
佢地就一早冇得做啦
就係大把你啲咁既懶閪
先做到佢地夠膽咁
炒晒佢地喎
講到好似第二班人唔會加你料咁
成班垃圾去到邊都死
又係p牌 閪b外賣啲人工就係俾晒你地啲網上打手
袋計距離加錢又可以自由踢
放晒權俾前線自己選擇
點似得熊迫人硬食
世界總係要你哋啲廢柴呢句真係好中二病,成熟啲啦
加料嘅野 我唔做
減料 拖單 大家點睇

我今日有兩張各拖咗1個鐘
有錢叫外賣 就懶閪
Foodpanda最大問題係太鬆
炒人炒太慢
你有咁既服務就要做架 la,
你唔滿意咪辭職,攪鳩 d 客做咩,
個個客知你間公司入面點 run 既咩,
做得份工就要做好,唔滿意就辭職,
唔係又要屌又要做嚟玩鳩 d 客
乜依家熊搞到咁垃圾

人地袋d遠單都會加多d錢比你送

熊d單遠左仲全體扣人工 CLS
典型支那公司咁囉
吹到自己明日之星
燒錢搶市場做爛市
再閪鳩啲打工既
再搵打手唱衰啲打工仔
千錯萬錯都唔關公司事係打工既錯
然後博注資上市再cap水走人
送慢咗又要炒
唔小心倒瀉又要炒
同CS駁嘴又要炒

閪熊好快冇晒人
應該bam哂單車兵同步兵
比20,30蚊都係想電單車送快D
一見到單車兵同步兵就想cut單送勁耐
唔抵做咪咪撚做囉 又唔係得閪熊
搞鳩啲客 到時無人嗌外賣
大家攬炒
on9倒撚轉晒黎講
又一條3毛打手

2,3月個陣邊有呢啲事出現
4月一減完人工唔俾轉單先爆到而家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞