經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
痴撚線外賣仔仲係度撐
仲講咩攬炒
屌你老母你只係發緊少爺脾氣
唔係真係思考同實行緊任何同公司你老闆爭取合理待遇嘅勞工運動呀
勞工運動唔係搞客架
空姐唔會破壞飛機
比人無理解雇唔會偷公司彧客嘅錢/財物
面對辦公室性騷擾嘅ol 唔會去客間公司搗亂
搞客係永遠都唔係勞工運動嘅一部分
起碼全世界都知熊貓加料先 其他半信半疑 但我會繼續叫ubeteat既
班外賣仔真係唔識玩 搞班客
原本全世界同情你地 宜家拖埋d 無辜既人
其實熊貓無機制保障自己啲服務架咩
例如 送唔倒餐就點樣扣錢 之類
步兵人工平車手一半
取消步兵?你制,平台都唔制
掉左個餐落地熊貓都吹我地唔漲
多謝師兄
多啲叫 密啲手
咁直接減少用外賣app好過
成班人低能 送外賣有得賺咪算係咁
以前樓下餐廳外賣仔送一個外賣得十幾蚊
話人虧待你 東家唔打打西家啦 咩技能都無
咩唔係全職做無所謂 你有料 翻兼職都唔會送外賣啦
不過又係慘既 比人蝦 又只可以做呢d野
我係你就另找出路增值下自己啦 唔係成世都比人恰既啦
同情可以加人工?依家攬炒就有啲機
我都係客 非常支外賣仔攬炒
最多咪叫其他 不嬲都係睇下邊間有優惠輪流叫
辛苦Ching
班步兵仔會做埋ubereat
爭鮮有蟲日日大把人食 唔好講其他壽司店
認真討論

個客投訴回水
咁你地會扣錢定咩?
你東家唔食食西家咪得
我覺得唔係無可能
講緊如果閪熊會加返騎兵 order fee 嘅話
唔會扣
希望fp報警搵狗拉佢地🙏🏻 總有人做呢啲會比Cctv影到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞