經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
駁唔駁到我先 盲毛 佢哋就係想你唔好叫呀
根本無人驚過 講到佢哋好撚驚咁
我都係將隔離公海post d料貼過黎
閪熊今次真係辣鳩興我
依半個月既單收撚左我25元運
單單都步兵搭橋咁送過黎

90分鐘先到凍鳩哂比狗食呀
點解閪B次次整公關核災俾自己玩
其實係外賣界搵到食一般都3開
無人叫閪B就會有人轉用袋鼠
啲人用完袋鼠覺得好 就唔會返轉頭用閪b
但對外賣仔黎講塊餅唔會細咗
賺嘅錢或者返工更加舒服
因為個制度更加保障到客人同外賣員
除非袋鼠外賣質素差
所以只會係閪b自己玩死自己
勁on9 之前仲要落重廣告洗勁多錢招人
依加變勁多人反佢艇 自作自受
Deliverwoo不戰而勝
foodpanda,delieveroo, ubereats都係同一班人送,你以為分3批人?
點解網上cap圖一面倒罵熊貓?
仲有你咁高級就唔好叫垃圾外賣啦,
請工人請鐘點煮好難?
確診武漢肺炎口水餐黑警未爆我都奇怪,雖然都有狗中但未到預期
大家外賣自取支持foodpanda
根本你地唔好咁懶,
自己煮,
落街買,
真係咁撚難?
用外賣app叫自取係最on9
自取得我不如自己落街買
平過用app
係佢要同送個班人作對
月頭拖糧已經辣著左好多人
人地U袋都無事
而家仲要唔俾轉遠單
又唔係唔知個個都3開洗撚同你閪熊客氣
根本由頭到尾就係閪熊自己搞出黎
唔叫既話 唔出街個班懶閪垃圾餓死先啦🤣🤣😂😂
屌你老母, 已經失業,走頭無路
唔想屋企人擔心, 暪撚住屋企人做foodpanda
日日係條街無更果陣唔知做咩好
餐廳又無位, 唔好意思入去M記果D坐阻住人做生意
自問日日做足本份送foodpanda, 3/4人工都俾晒屋企
食個Lunch都要計住唔好過25蚊

屌你老母五味冰火, 日日係度出post
樹大必有枯枝,無限放大D閪野
你係咪要害到我無晒單, 跳樓死俾你睇?
我如果跳樓, 遺書一定寫你個撚樣落去
做鬼都唔撚放過你, 屌你老母
好多人真係靠份工救命, 你個撚樣日日出黎刷存在感
對唔對得住天地良心, 食撚屎啦屌你老母
阻人搵食衰足18代, 唔怕就記住日日出post, 唔出正衰仔
收貴運費反而比唔到我要嘅服務我呢下先嬲
Foodpanda 最緊要一定係炒鳩哂上面d垃圾
換批人
綜緩啦
你on9姐
好揀唔揀淨係做閪熊抵撚你死成世乞食
呢度個個3開4開驚閪
唔好益班外賣仔,況且唔擔保佢地之後會唔會係其他公司做得唔開心又加料,開左個頭就好易搞多幾單
仲未明
只要閪熊一日都仲係咁玩
你口中既呢班垃圾就會不斷出現
請幾多新人炒幾多舊人都改變唔到㗎
85折
而且想上面班垃圾快d死
foodpanda可唔可以去盡d

講過粗口屌CS果d即炒
整唔見外賣即炒

快手換血
啲客同啲閪熊打手唔知
睇返上面啲post個個話閪b汁柒咗
咁成班人會玉石俱焚無工開
但現實個個開影分身
每個account再3開9個account慢慢玩
驚毛?
屌你老母, 同藍屍一樣, 自己上晒岸就笑鳩後生窮閪
依家入撚到袋?
個個都有自己難處
一定要笑人廢, 成世乞食先抬得高自己?
𨍭工咪得
d南亞仔其實好唔錯
炒左班垃圾換南亞仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞