經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
Ching講人話可惜呢度係連登
咪玩啦
叫十次袋鼠得兩三次係有著袋鼠件衫
其他人都係著便服送
你弱智定係點
移民同轉工拎黎比

阻人返工可以係等於罷工唔撚送外賣攪到想嗌嘅人食唔到,唔係加料陰鳩d客

果然有部份外賣狗個腦真係裝屎
公屋撚? 我果度大堂要打上去有人先比佢上 見識少唔怪你 去多啲私樓眼光會寬啲
因為啲外賣狗本身就係咁黑心,自己畀人刻薄就要拉其他人落水
又要屌又要做 不如外賣仔都HO啦
所以咪繼續有班外賣狗又要貪錢繼續做又要叫春,垃撚圾
你咪擺地下 睇下我大堂會唔會屌柒你 傻豬
我撐罷工
不過又唔好講到0cost
罷工 老闆咪最受影響 遲兩三粒鐘返工 咪又要出糧
離地撚都覺得移民簡單㗎
正如一啲人轉唔到工一樣
問題係外賣仔係有手有腳就請唔係咩高需求職業,唔存在轉工有問題
呢個好笑 班外賣仔鬼會敢係大堂搞事咩 罰企 好方法
邊個話擺你大堂
我出返去再餵地下又要同你講?
事實你地唔嗌 都對想攬炒嘅外賣仔冇影響
唔知邊個傻 講到自己私屋咁有錢 搵工人幫你送囉
岩呀 有曬cctv 班細佬咪好似死狗咁企係度
出返去 你個大堂甚麼都不是咋
包括你都係
睇到班人食住低賤勞工嘅N手飯
好和味
冇底線咁攪
班外賣仔好快外賣都冇得送
罰完係你班外賣仔企 仲會在乎個餐
個餐係垃圾筒 有咩大不了
我工人仲高貴過你地 我鍾意比多20蚊撚你班外賣仔 吹咩 本身無叫foodpanda 即刻叫番2個餐
撚到就係
撚唔到但自以為撚緊就另一件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞