經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
南亞26 多梗係冇嘢
26 50蚊單+繁忙時間$15
去啲閪啲地方(西貢果d) 分分鐘100 蚊單
點會搞臭自己啲搵錢工具
支持
Foodpanda Black list 同炒人好梗要
你照報囉 得你一個半個尻報 對大數有乜影響
就係要做到咁先有影響力 雖然手法好極端
不過客係無辜 步兵做乜都得 唔好加料比人食

只要一日有人開呢類post影響左人對foodpanda信心
咁步兵既目的已經達成
閪熊一係就改policy 一係就執柒左佢

同埋係度個班pr含撚啦 你唔改下派單系統  一日都唔會有客夠膽叫外賣
不停話外賣仔無品都唔會改變foodpanda係閪公司既事實
拖得越耐 間公司形象就越差
uber 果陣囉
fp 見少咗 唔知佢哋點教識班南亞唔好偷食
其實應該 遲-5 遺失要賠
會好好多
True
老實講凍撚水就算拎去驗都唔會驗到啲乜
yes
有rating d人應該會好d
講到話會加料個班大部分都係中學生
uber eat on撚99,試過叫等左3個鐘,之後放達左去人地度,個app又廢無得直接搵CS, 垃圾UBER EAT
Yes
所以我prefer南亞
因為CS 係馬拉
馬拉班人唔識幫你搞架
班人好撚蠢
UBER睇到步兵去到邊
其實判斷到個路程時間合唔合理
樓下茶記嗌碟頭飯加過鼻毛俾我
有冇得告
仲有如果插下手指都驗到 咁我服了
根本Foodpanda就做得衰
一唔燒錢搶市佔大家自然會𨍭
但咪撚:加料
依家係班撚屌玩野喎,你覺得panda會由佢咩?
人地加個rule就玩撚死啲人啦!
唔好送俾人咪算數,加料就正撚樣!
你證明到佢係非法或者係惡意就得
哇屌 唔敢再叫 聽日落街食算
Meet到某個分 俾monthly Incentive
西走果d山番
一針見血
閪熊自己玩爛制度先
減單錢>拖糧>唔俾踢遠單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞