經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
人工低左好多就冇接過更

仲要係唔係都鳩派極撚遠
以後唔撚敢叫1-2km既餐廳 班步兵惡撚到
公司閪關我撚事咩 食個飯要幫你反埋間公司
ture
同公司表達不滿唔通佢會理你班零技術員工
唯一途徑就係搞個客整臭公司個朵

太多道德潔癖撚
搞食物唔係會搞到自己俾人炒咩
同搞食物有咩意義?food panda唔會痛 但係佢可以炒人
好彩我唔會嗌呢d外賣

雖然我屋企呢邊完全冇野食

但我寧願餓死/自己揸車出去買野食 都唔會嗌

叫panda 袋鼠 m記呢d 送貨服務

個外賣餐本身都已經貴過 自取/堂食好多

跟住又運費 又唔知等幾耐 送到嚟又凍哂

我真係不了 可能呢d都係有錢人先會嗌
可惜三間既外賣仔係同一班人
臭朵既只係外賣仔
熊貓老細太軟弱
呢啲經濟差日子根本應該借勢肅清門户
唔駛多 做低咁幾件 加玩下嘢報下狗攪下班外賣仔
傳下傳下 就自然有白色恐怖
成班就乖過綿羊
麥記差不多
到時咪冇人幫佢接單囉
三間外賣公司而家佢人工最低,
但待遇最閪
香港打工仔 勇嘅咁攪事嘅咪得嗰幾個%
炒咁一兩個
經濟差市道唔好 大把人局住要食住屎都要做
掉咗去都算 加料真係純粹玩鳩個客
劣幣驅逐良幣
市場上一間用咁閪價都run到嘅時候 好快另外兩間會跟
好老闆永遠係最快死嘅一個
根本應該好似的士狗用距離嚟計單
兩仙一米 班友行到上支那都肯行
外加冇投訴就有獎金
Uber同袋鼠咪咁囉
係閪熊算死草劃一價錢
其實呢個就變成左工會嘅初型
你啲諗法直頭同港共一樣
笑撚死

花生好食post好睇
支持
抵佢地要送外賣仲要比人剝削
本來book左好多更 我天水圍單車愈派愈遠 3k+都試過 谷9氣拎返d更出黎 停一排先 都on99 唔係健身室關左門我都廢事送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞