經過foodpanda加料post之後 好似重壯大左foodpanda班送餐仔攪客既外賣

1823 回覆
666 Like 21 Dislike
d 外賣仔真係on99
自己不滿又要繼續做,又唔夠pop 反轉個office 走去鬼鬼鼠鼠搞食客
同唔敢搞黑警跟手打幾個藍絲自high 當贏左一樣咁肉酸
我都係見foodpanda貌似唔係藍先叫
插完條撚有冇事
下 我請教下你可以點樣唔知有冇加到料 但又投訴到人咋喎
外賣仔成日都加料
第一城行去廣源,CLS好撚遠架 行到腳斷都未到
Foodpanda冇炒佢地 呢班外賣仔執到啦
正常公司有員工倒自己米一早炒撚左啦
資本主義社會就係咁,人工賤到咁都有人做為乜要加你人工
要貼錢坐小巴上去,好撚on9
幾時開個外賣仔工會?
基佬走啦呃撚j
請自己條撚食咖哩 乜咁睇唔開呀
勵德又係
clson99
唔明點解可以做比較
大家爭取收返條例有人工收?
你食得出會有唔同味㗎嘛下話 同埋你個reply係話 「加左你都唔知」但係我想表達嘅係依家個問題都係就算知唔知都好呢件事係唔啱㗎嘛 幾時變咗外賣仔俾人剝削所以我要食一盒俾人加野嘅外賣?
你比呢間公司剝削我可以唔嗌呢一間公司 我亦都可以支持唔送罷工
我成日叫但好似除左有時耐少少都未試過有事
可能叫親唔遠 只會叫附近
邊度仲有呢啲同cs互屌圖 同 擺左係街唔送,倒瀉哂野既圖
同睇再世熊貓啲中國死人圖一樣
好想睇 笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞