小丑joker 電影討論區3( 你知道小丑像徵什麼)

1001 回覆
156 Like 7 Dislike
Btw男人女人係咪比佢殺左
點解小丑一定要超高智商?
最早既紅衫小丑都係鳩下鳩下,電下人偷下野
好想二刷
不過好貴
男人女人
應該係 因為佢返屋企係梳化個陣 出面有救護車聲
Joker 同事屈9佢同埋做Murray show觀眾,係咪都係佢自己ff 出嚟
小丑個背景其實都好慘
係社會令佢變成咁
劍心 宗次郎
刷乜尻 支那用語
鄰居無死
cut scene係有拍到joker臨去murray個show前留低左舊錢黑人母女同叫佢地要睇電視
On9兩個都神級演出
睇完 精采 絕無冷場

最深刻係佢由一開始覺得自己人生被疏略 希望死得有價值過自己人生

決定上節目意識到佢定義既歡樂就係悲傷/ 恐懼 (?) 決定直播打爆自己

到上到台先黎個情緒大爆發 打爆主持人黎散播恐懼 呢一刻 佢已經令自己人生變得有價值
鳩蕃茄不嬲俾迪狗收賣咗
marvel d分有好多水份
如果spiderman,黑豹係獨立作品冇mcu加成一定唔會高分
avg 3 4係有誠意同心機製作既
但單睇avg 4,個節奏有少少拖,劇情比唔上avg 3咁驚喜
但個人認為評分果班唔會將佢單一套戲咁比分,多左好多系列fans分
今晚去新世紀睇
希望唔好睇睇下暫停
呢個就擺明啦
經期隊長高分到
murray show做觀眾應該ff 前者我都唔知
diu,我睇完套戲呆撚左,係精彩到個腦process唔到,成套戲好真實,令我係咁反思返現實,相反套avengers好睇係好睇,但唔駛用腦
演技真係一流 完全演到一個精神病人出泥
但我其實淨係見到一個亂殺人既癲線佬
如果佢冇畫joker個妝 只係癲線殺人狂一個
佢所引起既反社會反有錢人既革命只係負6 做成
我都有計八槍
狗你老母血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞