小丑joker 電影討論區3( 你知道小丑像徵什麼)

1001 回覆
156 Like 7 Dislike
唔記得講佢最尾頭髮唔係綠色
不過最後white room 殺人應該係真
𠱸係由魔唔魔化決定?
正正就係未魔化先無果啲小動作 因為佢一開始係想做正常人
如果佢未魔化就有小動作係叫做多左
TDK個joker有咁多細微演技位就係因為個角色係已經接受左自己係joker
而今次呢個佢未到最後一刻踩住血腳印出黎果下都未真正入魔
佢係talkshow上面殺人仲係因為情緒激動
但佢最後係病房殺人係純粹想殺
所以兩套嘅joker最大分別正正就係魔唔魔化
無拍攝殺隣居。我信無,但都有人信有。

感化官係結局個個。
之後白色走廊,arthur腳印有血,相信有殺。
有冇人寄左去個拎postcard?要幾錢郵費?
而家睇imax已經唔關設備事
係觀眾質素
比貴少少d遇到垃圾香港人既機會低好多
呢個係我睇imax同普通戲院既結論
佢地真係好唔尊重套戲
有幾多人為左套戲
佢地睇唔到

真係好唔開心
呢套唔係imax機拍,去imax最多只係同銀幕距離近、睇得清D細位
BTW元朗睇imax咪一樣多cheap人,旺角都成百蚊張飛、imax貴少少又少得幾多cheap人,揀平日下晝睇仲好啦
認同時間比戲院重要
旺角個間算撚柒數
以後唔會係旺角睇戲
有好幾次去睇戲可以有人電話唔較靜音,成程係度有訊息響聲
以前可以去機場imax
同事去探佢個到真係好正
D血係白色險上面 靚到仆街

同埋最後撞完車
查d血係個咀再整笑臉
好撚正呀屌
係機場最正
成個院都可以好靜,平日場次更佳
試過機場睇dunkirk,後面中港蝗家庭三隻嘈撚住哂
咁慘
秦沛、秋生
冇人寄?
Link?
生抽王同佢有啲似
Wayne兩公婆又死多次,今次個阿媽咁老老蚌生珠?
佢覺得佢老母根本冇愛過佢。
領養返黎,然後任由個男友虐待到佢有精神病。
長大左就一路都依賴佢黎照顧, 係佢一個沉重的負擔。
果刻仲叫佢Happy boy, 成世未撚happy過…………於是就……
我睇完覺得 好彩呢個joker係獨立出黎 如果唔係好難同之前套正義聯盟生存係同一個世界觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞