【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
你係呢度停你真係玩大左啦

皮已負

皮已負

對唔住啊禁多位巴打
見尋晚無人睇就去左訓無出埋
正當我係度諗緊自己係咪玩大咗激嬲咗佢,要點樣補鑊嘅時候...

佢攞起咗成支紅酒,一口氣飲咗勁多,另返個頭過嚟喘著氣望住我,我望到佢咁嘅樣我都嚇一跳。佢另轉面放低咗支酒,一下跳咗上嚟我上面,佢跪係我上面,兩隻腳夾住我。我好順手咁就攬咗落去,借一借力坐返起身,將個position 改返做我抱住佢係我上面。

呢一刻嘅佢好吸引,可能因為大家都飲咗唔少,佢塊面紅紅地,又慶恰恰咁,真係好得意。

「So … 」我覺得就咁對望有少少尷尬,唔係好知應該講啲咩。

佢一下錫咗落嚟,我頭一秒都未反應過嚟,錫佢嘅感覺同錫Christy好唔同,之前同Christy果種可能都係因為玩緊game 同埋有人望住所以都有啲含蓄,定係本身Christy就係個咁嘅女仔?我真係唔知,亦都無時間諗。

我依一刻知道嘅就係好想瘋狂錫佢,可能加上飲咗酒,Lucy特別狂野,一路捉住我個頭係咁咀。我就手就係咁係佢背脊都摸,點知佢比我更加主動,伸手去扯我件衫,想除咗佢,我亦都好順佢意咁比佢除。我身體散發著一種熱氣,佢一路係我個身都摸來摸去,我個心跳得好快,我終於忍唔住伸咗隻手入去佢件衫到。

第一次咁樣摸一個女仔嘅肌膚真係好正啊!我沿著佢背脊一路摸上去,掂到佢個bra 嘅後面,我掙扎咗半秒之後一嘢整落去以為解得開,點知整係解作其中一個扣,仲有一個解唔到。

我以為自己柒咗,點知佢自動波除咗自己件背心,我咁近望住佢個就嚟解得開嘅bra,不禁吞咗啖口水。佢fing 咗幾下件背心就掉咗落地,呻咗隻手去背後面解埋剩低果個扣,佢夾一夾個胸,咬著手指咁同我講,「Will you do the rest ?」

我張佢膊頭果條帶慢慢跣落嚟,再好小心咁除埋佢,佢亦都提起手來幫我。

第一次咁近望住一個無著衫嘅女仔啊,佢真係好正,身材完全係無得輸。佢雙手掩住個胸, 我慢慢咁拉開佢對手,解封呢個我多年嚟都願望。
唔該快D
粉紅色嘅乳頭究竟係咪可遇不可求?我唔知,但係我遇到。

我眼前呢個畫面只有係我最唔鍾意嘅第一身視角咸片裡面見到,但而家嘅我完全沈醉係到,真係諷刺。

我知道佢都開始有啲怕醜,我無第一時間衝埋去賴佢個胸,反而係從佢條頸慢慢錫起。

我見到佢享受嘅畫面唔知點解覺得好正,明明佢咩都無掂過我,唔通真係靠念力就可以令我high?

我一路沿住佢條頸錫落去,去到心口,再慢慢落到去戲肉。

原來錫落去個胸度嘅感覺係咁軟架,我完全控制唔到自己,發晒狂咁係度錫同舐,而佢都開始忍唔住係度呻吟,但可能知道大聲叫出來會被人發現,佢都只係好細聲咁忍住唔叫出聲。

佢越係要忍我就越想佢忍唔到,我知道我仲有皇牌未出,我即刻轉向佢粒lin 進攻,佢粒lin 凸凸地但又唔係話硬晒,我用嘴唇含住佢,再用條脷係咁來回舔。我發現呢個似乎係佢死穴,佢一路攬實我條頸,直頭用力到用啲指甲”weh”落嚟我到。

雖然都幾痛,但佢越整痛我我就越high, 繼續瘋狂咁舔佢,我另一隻手當然無停手,一邊係咁揸佢另一邊個波。

我越玩碌鳩就越痕,痕到我上玩大啲,我一嘢抱起咗佢,將佢撻咗落床,而家都我做主動喇。

我騎著佢嘅下半身,望住半裸嘅佢,我覺得自己已經贏晒。

而家嘅佢完全無還擊嘅力,就咁攤咗係度等候我嘅發落。

我爬咗上佢身上面係會額頭到錫左佢一啖,再慢慢向下移,由咀到頸,一下一下咁錫落去,然後一步一步咁移落佢個身度。

以慢打快,佢似乎會更加享受,見到佢兩隻手掩住自己個咀再係張床度典嚟典去嘅畫面,真係令到我硬到無可再硬。

我沿著佢條波罅一路向下舔,一路舔到去肚臍嘅位置,只見到佢high 得好緊要,兩隻手一齊撳住咗我個頭,好似係到叫啊唔好停咁。

我終於忍唔住要向下身埋手啦...
唔該快D

多謝你留咁多次名啊

皮已負

對唔住啊禁多位巴打

咁先係吖嘛
我隻手沿著佢腰一路摸落去,只有由佢條裙嘅頂一路摸落去先至會欣賞佢條裙有幾咁短,佢條裙大約去到大脾嘅一半,但因為訓咗係度嘅關係,令到睇落更加短。

我微微推開佢雙腳,然後一路沿著佢大髀一路摸上去,佢嘅皮膚真係好滑。

大髀嘅盡頭係另一個未知嘅領域,一塊薄薄嘅布,隔著我同Lucy最私密嘅身體部位。

我用兩隻手指慢慢係度探索呢個未知嘅地方,上網睇過都知女仔呢個地方好敏感,一唔小心就去整痛佢,所以我都只係好輕力咁沿著底褲邊係到撫摸。

重我手所摸到嘅texture,佢應該係著咗喱士嘅under。

我係底褲嘅邊邊到勾起條褲,然後用手指慢慢向入面進發。

我係佢嘅前面掃咗一下,由小小毛毛嘅陰部,去到佢嘅陰唇,仲有側邊已經流咗出嚟嘅淫水,每一下對我都係新嘅衝擊。

當然,對我嘅衝擊一定唔夠對佢嘅多。我每郁一下,佢個身都微微咁震一震。

以我睇咁多AV嘅經驗,我大概都知道要點做嘅。

我再次趴番上去佢身邊,佢好主動咁錫咗埋嚟,我同佢又繼續係度打茄輪,唔同嘅係今次我隻手有第二個任務。

而家個位就啱晒,我有佢條腰直接伸手入去佢下面,雖然條裙頂住咗所以要伸到好入先至掂到佢下面,但係一掂就知道啱位。

佢下面好濕,係滴水果隻濕,我係佢下面摸來摸去嘅時候,佢越咀越wild,我基本上成塊面都濕晒。

「Give it to me!」佢係我耳邊哀求。

那,你叫架咋。
佢下面實在太濕喇,我只係用力少少,隻手指就滑咗入去,佢入面好暖,好濕。我隻手我知慢慢郁,佢嘅呼吸再度急速起嚟。

佢一路喺我耳邊淫叫,我一路係度用手指插佢,但係條裙係咁頂住搞到我都用唔到力。

嬲嬲地,我一嘢除晒佢條裙同under,我以為除咗之後就係我發威嘅時候啦,點知。

Lucy 奸笑一下,「Your turn!」。

皮已負

對唔住啊禁多位巴打

咁先係吖嘛

密密出
赤裸裸嘅佢向住我嘅方向爬過嚟,就咁睇已經大波架啦,烏低身更加有衝擊加成嘅作用,究竟我做錯啲咩好事可以有咁嘅艷遇啊。

佢爬到過嚟,係我額頭錫咗啖,「You’re cute」,我?真係咩?

佢一邊錫住我,另一隻手自動自覺咁擺落我褲頭到,唔駛講到知我已經硬咗先大半個鐘啦。

依一刻嘅佢好似變咗另一個人咁,同平時嘅乖乖女型像完全唔同。雖然頭先都唔同,但頭先佢都仲好似怕怕醜醜咁,但而家嘅佢實在係一個不折不扣嘅淫娃。

佢解咗我條褲粒鈕,隔著我條底褲一路係度磨我個龜頭,同時又用佢對波磨我心口,有一邊舔我條頸。我好有feel,好想即刻可以射精,但係我知道我一定要忍住,唔可以而家先嚟柒架。

佢禁低咗我,我灘咗係床到,佢拉低咗我條褲,直接坐喺我上面,望住一絲不掛嘅佢我真係唔知expect啲咩。佢下盤突然開始慢慢前後係度郁,一路落自己下面磨我碌鳩,我feel都我對底褲開始濕濕地,我分唔到究竟嗰啲係佢嘅淫水定抑或係我來出嚟嘅液體。

我望住佢享受嘅表情,瞄一下俾佢磨到好有射嘅感覺,搞到我都開始呼吸急促。佢可能都feel都我就嚟唔得,佢爬番落嚟,整開我條底褲,我條鳩當然即刻彈咗出嚟。

「Well hello there。」佢錫咗我下面一啖。

口既溫暖同手真係差好遠,淨係咁樣俾佢錫一啖,我舒服到肯定有少少精漏咗出嚟。

佢伸咗條脷出嚟開始由低到頂一下一下咁舔,佢真係當自己食緊雪條咁。我又痕又爽咁唔知點反應,可能佢覺得好好玩,越舔越有節奏,由舔變為含,我覺得好舒服,好有feel。

佢越含越快,我嘅呼吸亦都越來越快,

唔得啦,

我要射啦,

「I am coming!」我嘗試同佢講。

佢冇縮不得止,仲越含越快。

我射晒係佢口入面。

第一次被人含就口爆人.... 好似唔係幾好喎....

佢係床頭攞咗兩張紙巾吐反啲精出嚟之後,就攞住支紅酒飲咗一打啖。
赤裸裸嘅佢向住我嘅方向爬過嚟,就咁睇已經大波架啦,烏低身更加有衝擊加成嘅作用,究竟我做錯啲咩好事可以有咁嘅艷遇啊。

佢爬到過嚟,係我額頭錫咗啖,「You’re cute」,我?真係咩?

佢一邊錫住我,另一隻手自動自覺咁擺落我褲頭到,唔駛講到知我已經硬咗先大半個鐘啦。

依一刻嘅佢好似變咗另一個人咁,同平時嘅乖乖女型像完全唔同。雖然頭先都唔同,但頭先佢都仲好似怕怕醜醜咁,但而家嘅佢實在係一個不折不扣嘅淫娃。

佢解咗我條褲粒鈕,隔著我條底褲一路係度磨我個龜頭,同時又用佢對波磨我心口,有一邊舔我條頸。我好有feel,好想即刻可以射精,但係我知道我一定要忍住,唔可以而家先嚟柒架。

佢禁低咗我,我灘咗係床到,佢拉低咗我條褲,直接坐喺我上面,望住一絲不掛嘅佢我真係唔知expect啲咩。佢下盤突然開始慢慢前後係度郁,一路落自己下面磨我碌鳩,我feel都我對底褲開始濕濕地,我分唔到究竟嗰啲係佢嘅淫水定抑或係我來出嚟嘅液體。

我望住佢享受嘅表情,瞄一下俾佢磨到好有射嘅感覺,搞到我都開始呼吸急促。佢可能都feel都我就嚟唔得,佢爬番落嚟,整開我條底褲,我條鳩當然即刻彈咗出嚟。

「Well hello there。」佢錫咗我下面一啖。

口既溫暖同手真係差好遠,淨係咁樣俾佢錫一啖,我舒服到肯定有少少精漏咗出嚟。

佢伸咗條脷出嚟開始由低到頂一下一下咁舔,佢真係當自己食緊雪條咁。我又痕又爽咁唔知點反應,可能佢覺得好好玩,越舔越有節奏,由舔變為含,我覺得好舒服,好有feel。

佢越含越快,我嘅呼吸亦都越來越快,

唔得啦,

我要射啦,

「I am coming!」我嘗試同佢講。

佢冇縮不得止,仲越含越快。

我射晒係佢口入面。

第一次被人含就口爆人.... 好似唔係幾好喎....

佢係床頭攞咗兩張紙巾吐反啲精出嚟之後,就攞住支紅酒飲咗一大啖。

得你兩個
I am coming
Cuming!!!!!!!!!!!!
Im coming
Cuming
真人真事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞