【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
介紹返先,一齊玩除左啊kate之外重有三條女,同啊kate同年既支那肥婆susan,大我三年既mix靚女 Chriety,同埋shelly個roommate Shelly。

無錯,佢地雖然唔係啲model級既女神,但呢個世界又邊有禁多model係身邊呀。

其實佢地每個都各有各好既,Christy 係果種好cute笑得好甜既女仔,一頭黑色短髮配上佢白滑既皮膚,真係一流,順帶一提佢係極小數我覺得短頭髮靚既女仔。佢爸爸係英國人,媽咪就係香港,好似係英國出世一路住到依家,中英文都講得勁好。不過算啦,我講佢身世你地都無興趣架喇,都係講返身才啦。

上天係公平既,有天使面孔既女仔多數都係有天使既身才。姐係點?望到都唔會有太多邪念果隻囉。可能係媽咪係香港人既關係,佢身體內都流住港女既基因,胸唔算大,細細粒粒禁幾得意,唔太違和。

Shelly 其實不俗,一個好文靜既香港女仔,好靜唔多講野禁,雖然拍埋Christy到即刻比下去,但都係個靚女來既。

另外當然要提下susan,生於大陸長於大陸,不折不扣既大陸人,但家竟富裕,識講廣東話,算係有教養既大陸人。好就好在佢男仔頭性格,咩人都玩得埋,完全無架子。我都不禁對支那人有d改觀。

「我地係咪咩都玩得先!」Susan 叫着。

我心裡面暗喜,期待住三個女仔既反應。

「怕你啊!玩幾大都得!」啊kate 用佢mk腔回應。

另外兩位尷尬禁點頭。

「禁有咩就呢到玩呢到散!」Susan 嘗試安慰佢地。

改變我一世既一晚即將要開始喇。
LM
樓主而家幾大?
Push
LM
樓主而家幾大?

23Final Year
想係完校園生活前做個總結
留名
lm
more
重甜自然有正皮
留名
依家開始打!
加速
我由lower 讀到依家final year 留名
唔知係唔係因為唔熟,中親shelly 或者係我都只會問d好輕鬆既問題,咩拍過幾次拖,暗戀學校邊個之類,就係唔到肉。而我作為毒撚,就梗係不停咁比佢哋笑我未拍過拖啦。不過而家諗返轉頭,好彩個陣無講大話扮有。

相反一到kate 或都christy 既時候佢地就互隊,條條都關性事。

「又係你中喎!truth 定dare 啊!」Susan 指着kate係到自high。

「Truth 囉」kate 以一副不屑既口氣答。

「...」大家一時三刻都諗唔到有咩好問,好似想知既都已經知曬禁。

「你 … 有無同過CK以外既人搞野啊!?」Christy 衝口而出。

我望住Kate塊面紅曬,果一刻覺得佢女靚,原來MK妹怕醜起上來都幾得意架喎。

「Errr ⋯ 有囉 ⋯」Kate一路都無望過我地。

「但⋯CK唔係你初戀咩...」CK發現自己玩大左。

「有次去Party飲醉左咪出左事囉⋯」Kate低住頭,一言不發。

「屌⋯唔講呢D衰野喇⋯喂 Christy 你好似問左兩條喎⋯ 下個係咪應該直接罰你先!」我好努力去解決呢個氣氛。

「係喎!」Susan 和應。「罰咩梗係由Kate話事啦!」

「驚你啊!玩咩都得!」Christy 好似真係冇底線咁。

「玩咩都得咁巴閉呀!咁你嘴家朗一啖啦,不過要申脷架喎!條脷掂咗我先知會開始計時架!」Kate真係好似咩都玩得咁。

雖然我嘅初吻將會離我而去,仲要係個靚女,但我都好似唔係幾好意思,正當我猶疑緊嘅時候,
「咀咪咀,我先唔驚呀。可以dap咗佢個初吻喎」Christy爽朗咁答。

其實我估 Christy都知道佢頭先咁樣問真係令到 Kate有hardfeeling 所以先會咁順攤應承。

「點呀你!你唔係驚啊碼?定係我真係咁差呀!」Christy 將我係夢入面叫咗出嚟。

「咁既然係Kate姐叫到,我又點敢唔聽話嚟。」死就死啦,有咩好怕喎。

「咁你架喇喎!」Christy 一邊講一邊將手伸去我頭後面

我個心跳得好快,真係好快,我完全透唔到氣,我人生真係未試過咁近望一個靚女。Christy 個頭一路 ”項” 埋嚟嘅時候, 我個人亂到咩都唔識做。

佢閉起左眼, 我同佢嘅距離越來越近,近到我feel到佢個鼻噴嘅氣。

終於 …

我冇左我個初吻啦!

佢個嘴唇好軟,好暖。

其實Susan 阿Kate 同 Shelly 一路都仲係隔離係度鳩Wooo, 但嗰一刻我淨係feel到個世界淨返我同Christy。

!

突然之間我 feel 到我口入面多咗啲嘢,一條唔係我嘅脷。

個種感覺好奇怪,但同時又好正, 我又用返我條脷去”了”佢。

Christy突然縮晒手。「唔夠喉呀?咸濕仔!」

「都話咗Christy 正架啦!你扯晒喇喎!hahaha!」Kate 指住我條褲笑住講。
我都扯左啦
正評準時送到!!
好睇!!樓主加油!!
覆多個就出文
大家想唔想劇情Detail啲定係想係禁出甜
Details 唔好淨係甜
根主加速加速
樓主
「...」我嗰一刻真係柒到面都紅晒,真係想搵個窿哩埋。

「怕咩醜喎,我哋有咩未見過喎。hahaha!」Kate 伸咗隻手去我下面撩左下。

我真係硬到冇得再硬,始終我真係未比任何人掂過我下面。

我都好想而家即刻除褲屌佢地,但我真係一個小毒毒來架,哪有膽,更加緊要嘅係我哋係個課室入面喎... 好似唔係幾好啊碼。不過講咩道德啊,自己無膽做冇膽啦。

「Errr… 咪搞啦。」我fing開咗Kate隻手。

「好囉唔玩你囉,小Dee Dee ,轉啦你」Kate 一邊伸脷一邊遞個樽俾我講。

點解我要咁細膽阿!

之後果幾鋪都個個都係揀truth,令到氣氛有少少冷咗落嚟,直至我中左。

「hahah 到你喎,揀咩呀!」Susan 真係一個好好嘅host。

「Dare 囉!」我大叫一聲。心諗茄輪都打埋啦,仲有咩好怕喎。

我見佢哋四個女仔哄埋一齊,細聲講大聲笑,我就知今次都應該唔係啲咩好嘢。

終於佢哋散開咗,我就準備要面對嘅命運。

「呢個懲罰呢,就係挑戰你嘅忍耐力, 睇下你定力點啦。」Susan 一路笑一路講。「我哋嘅兩位靚女會使用佢哋嘅渾身解數來去引你,但係你唔可以主動去掂佢哋喎,如果唔係就當你輸架啦。」

下,引我?引我咩呀,正當我仲load 緊嘅時候。Susan 大叫一句「開始啦!」

佢一聲令下,Kate同Christy即刻哄曬過嚟,坐正係我嘅左右。

唔撚係咁正呀嘛。
加速
啊Kate搭咗佢隻手去我膊頭,我望住佢唔識反應, 佢好姣咁講咗句,「做咩姐,Christy 好正咩,嘴兩嘢就硬晒嘅。Christy 正啲定我正啲啊?」

我好可以肯定你, 只要有個女仔咁樣用個姣樣望住你, 再講埋啲咁嘅嘢,你唔即刻硬嘅話,你好可能係真係不育嘅。而我作為一個正值旺年嘅男仔嚟講,梗係即刻硬晒啦。

係呢個時候,Christy將佢隻手放咗係我心口, 個頭哄到去我耳仔邊,好細聲咁講,「唔好淨係掛住你Kate啦,你唔想再錫我咩。」

佢講每一個字嘅時候,一路我耳邊噴氣, 果種又癢又high 嘅感覺,真係好正。

我係度諗,我上世做咗啲咩,而家可以同兩個靚女係道玩3P嘅前戲阿。

Christy 一路係我耳邊噴氣, 係我心口隻手就一路係個身到越摸越落, 摸到去肚既時候,我 不禁縮一縮, 因為真係太癢喇。

Kate完全無諗過停手, 一嘢捱左個心口落我手臂,原來MK妹係咁大波架,雖然隔著咗兩件衫, 但係我都係Feel都佢個胸有幾咁軟熟。 佢另一隻手放咗係我大髀度, 一路係度掃來掃去。

由於我真係扯得太犀利,又無整整條褲, 我條鳩明顯地突咗出嚟,而Kate當然都發現咗呢樣嘢, 順勢係大髀度掃咗上嚟我碌鳩上面, 係度磨下磨下, 「忍得好辛苦呀?」。

Christy 應該係知道自己身材比較輸蝕, 佢冇特別用個胸嚟引我, 但佢就一路沿住耳仔邊錫我條頸, 又用條脷lam , 最痴線嘅係佢撩起咗我件tee shirt , 伸咗隻手入去我入面, 再由我心口模返落去,去到肚我以為佢會stop , 點知佢一嘢撩起晒我嘅牛仔褲同under, 直接伸手去我下面。

我承認,我冇用, Christy隻手掂到我條嘢嘅時候我差啲射。

我打個冷震, 縮一縮,好彩都叫忍得住。

「咁快頂唔順啦?」Kate 伸一伸條脷講。

Kate 突然縮手,轉攻自己。

「我有啲熱喎。」佢除咗件hoodie , 入面件背心完全cover 唔到佢副計, 佢條罅真係幾吋長, 黑色嘅背心再加上露咗半個出來紫色bra,真係好有睇頭,再要加上佢仲要放隻手係自己度摸嚟摸去。

我望住咁嘅畫面再加上Christy係我條鳩都撩來撩去,我真係知道自己地唔到幾耐。

Christy 都應該估到我頂唔到幾耐,突然轉陣,一手捉咗落嚟。開始幫我打飛機,我嗰吓真係呆咗,但又覺得好正,唔捨得叫佢停。原來同一個動作,人哋做係差咁遠。

佢越chok越快,我知道自己就嚟要射,係射前嘅一刻一手捉咗佢隻手出嚟。

「哦,有人輸咗。」Christy係我面錫咗啖講。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞