【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
夠鐘起身出文啦!
出文
八點幾喇。。。。文呀。。。。
樓豬應該仲係英國
出喇,開工
樓主而家讀緊咩year?
睇到呢度有啲感觸
同樓主差唔多 讀完form 3過咗嚟
但係人生經歷同樓主截然不同
媽呀
故仔黎姐 唔係信啊?
出喇,開工

我呆撚左,無諗過佢表面禁乖原來禁癲架。

我地都真係好攰好快佢就我隔離訓左,我地訓前用一隻手指互相勾住,就禁入睡。

到我有返知覺嘅時候已經係第二日嘅晏晝,我身邊嘅兩位女生亦再次消失。

廚房傳來好香嘅味道,我同幾個男仔都比呢個味道喚醒,行咗入去廚房入面。

只見Kate同Christy 係度煮緊早餐,原來佢哋兩個都入得廚房架喎。

好快,佢哋煮到成枱都係嘢食,由pancake 都英式早餐都應有盡有。
味道相當唔錯,可能係因為好肚餓,但唔少都因為係佢兩個煮嘅。

我哋食完飯之後就起行返去大家嘅屋企,我走之前Christy捉左我去間屋一個暗角度 … 錫咗我一啖。

我同Kate叫咗架Taxi直接返去Antie屋企,我同佢全程都無對話,可能佢眼瞓得滯,一路捱住窗邊瞌眼瞓。而我亦都無理佢,仲係度煩惱緊點樣處理我哋三個人之間嘅事。

返到屋企佢話有啲攰想訓一陣,我留咗係度陪佢,始終一條友出town都無咩好玩。

我半坐喺床頭,Kate換咗件衫就捱係我心口度訓,佢突然開口「聽日就要走喇,無得再晚晚攬住你訓喇。」

我唔識點答,佢咁講係咩意思呢,係鍾意咗我,定係純粹想搵人陪。或者我呢刻心入面已經有第二個女仔?我覺得自己好亂,諗住閉目養下神。

Kate隻手開始唔規矩係我下面撩嚟撩去,平時嘅我阻已經擒住佢開咗波,但係今日嘅我好無性慾,佢搞你搞去我都未硬晒,「你好攰呀?傻,快啲瞓一陣啦。」

佢冇再搞我,只係攬實我係度訓。

如果一段關係可以攬住一齊瞓但係唔搞嘢,嗰啲係唔係純愛呢。我分唔到自己同佢係咩關係。
追到live了 快出
Live 起身再睇
好多野未做,但都要追左文先
加速
比D速度
樓豬星期日就出多幾篇啦
除撚咗條褲、等咗成晚都未有文去 J!
Kate同Christy有冇示意圖睇下
LM
文呀,文呀、文呀。。。。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞