【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
樓主加油 LIVE
lm
樓豬而家咩time zone?
其實樓主係咪文盲黎
屌你老母 見=件都夠膽死
睇得好撚辛苦
試下唔好變罵戰post

樓豬,睇黎下遍應該好甜
當你啱啱開始拍拖既時候,所有第一次都好似特別重要禁,第一次錫,第一次拖手,第一次出街。

基於係呢個地方既規限,我有好多第一次都未試過。好快我又會經歷一個第一次,上房,聽落好似無咩野,但禁大個仔,我都係第一次入女仔房,感覺特別奇妙。

我去到佢樓下,我地平時say goodnight 既地方。佢終於出現,一路好小心禁帶住我行,希望避開任何有機會撞到既人。左穿右插,我終於去到佢房門口,Christy 好熟手禁開左門,回頭同我講,「快啲啦!」似乎佢都好怕俾人發現。

我入到去,間房好大好靚,女仔房真係唔同,突別乾淨整齊,間房分左前後兩邊,中間有塊板隔住,前面應該係Shelly果邊,啲野應該有好多都清走左番香港。

我地鎖左門,費事有人入來撞破帶仔上房呢樣野。

我坐左係Christy張椅到,費事一入到來就上牀好似唔係幾好禁,點知禁都俾人話,「過來啦,坐禁遠做咩喎。」

呢刻既我有小小無助,好似一隻入左老虎穴既綿羊禁,我望住Christy 既眼神真係好似想食左我禁,令我不禁都坐後半步。

我一面不知所措咁坐咗係佢床邊,等候著未知嘅來臨。

佢兩隻手擺咗係我嘅面兩邊, 「I love you。」佢錫咗落嚟,我亦好配合佢,咁耐以來我每次同佢錫都好驚唔知邊度會有人彈出嚟,或者會比老師衝破。

呢次我終於可以盡情咁錫佢,唔會再有人咗住我哋。

我哋一路攬住對方嘅身體,咀無停過咁錫,我feel到佢都好享受,終於唔使擔驚受怕嘅感覺好舒服。

我哋兩個嘅手開始多,係大家嘅身上不停咁游走,以前可能我都對過第二個女仔做同樣嘅動作,但係原來當果個係你女朋友嘅時候,我諗住嘅唔淨止係淫念,而係想完完全全咁擁有佢,心靈上同肉體上。

我哋一路巢一路巢,終於佢除咗我件衫,而我都唔停手,除咗佢嘅面衫,依刻嘅我哋都係半裸,佢望住我,無半分尷尬。佢訓咗係床上面,我坐咗係佢身上面,俯瞰著呢個美景,似乎綿羊都有可能制服獅子。我係佢條頸一路錫,知道呢個係佢嘅一個弱點,一路錫佢嘅呼吸聲逐漸加快。

原來只要你身邊嘅伴侶同你夠耐,你就會明白佢嘅喜好,當然亦包括同性有關嘅喜好啦。

我一路沿住頸錫落去,去到胸嘅前面,隔著佢深藍色嘅bra,我嘗試用脷嚟撩起個bra直至向佢嘅乳頭進攻。佢個人好敏感,只要被人搞兩搞就會全身抖震,控制唔到自己。我一邊錫一邊舔,佢嘅呼吸聲亦轉為喘氣聲,聽到佢越來越快嘅喘氣聲,我嘅動作亦不自覺咁加速。

我仲未向佢嘅下面落手,但佢已經開始呻吟。佢嘅呻吟聲令我都扯得好行,我除咗自己條褲,只係著住底褲,佢好想過嚟搞我嘅細佬,但係我又點會咁順攤俾佢咁做呢。

我細細力推咗佢一下,示意叫佢攤返落床,我拉低咗佢條褲,隔著佢條喱士底褲,我隱約睇到佢啲毛毛同淫水泛起嘅光澤。為咗唔好咁快完,我無直接向佢下面進發,我係佢嘅大髀內側一路掃,佢好似好敏感咁左右擺動自己嘅身體。
做乜撚嘢功課要做成日呀??!!

中學雞?大學做你成個月都得呀

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

奉旨出文俾你睇咩 人地做左正經野先唔得?你咩新鮮蘿蔔皮?咪撚以為自己係讀者 有得俾正評就大撚曬

都唔明關啲路人甲、乙、丙撚事?!
大撚把人催樓豬出文,你逐個去屌柒佢地吖笨!

點解淨係屌你係因為你既態度
呢位巴/絲打,比多少少同理心,多謝
我嫌佢條褲太阻掟,除咗之後將會隻腳M字咁放,一隻手慢慢甘係佢下面撩,令一隻就係佢上身到探索。「比我啦。」佢望住我苦苦咁求我。

「比咩你啊?」我扮傻調戲佢。

「插入嚟啊。」佢繼續求我。

「好嚕。」我照佢嘅意願將手指伸入去佢嘅陰道。

佢已經好濕,連底褲都有濕潤嘅感覺,我索性除咗佢埋佢嘅底衫褲,等佢赤裸裸咁係我面前。我覺得自己好幸福,竟然可以有個咁靚嘅女朋友。

正當唔知點解我扑扑下野要諗啲咁嘅嘢嘅時候,佢坐咗起身拉低咗我條底褲。我當堂會過神來,佢一下一下咁chok我嘅巨龍,口則係我嘅乳頭都啜,雖然感覺好微,但我大約都估到點解女人會咁興奮。

我一時又轉用脷舔我嘅龜頭,我爽到差啲叫出嚟, 我推開咗佢少少,想再進一步。

佢似乎都有呢個意向,佢訓返低,張開雙腳,等候我嘅來臨。 我將我嘅下體係佢嘅陰部門口係度磨,佢好快就頂唔順,「快啲插入嚟啊。」試問有邊個男人聽到呢句會唔聽話?我照佢命令,一下插到去盡頭,「啊!」佢好大力咁捉住我背脊。

我嚇一嚇,「痛啊?」我擔心整痛佢。

「唔係啊,好舒服啊,快啲啦。」佢呢刻嘅聲音都特別淫。

佢嘅下面好窄好緊,我每插一下,我嘅佢巨龍嘅肌膚都同佢入面互磨,感覺明顯比用手舒服。

正正就係咁舒服,我好快就有感覺要射,我知只要停一停就可以再嚟,所以我亦都慢起上嚟。誰知,佢雙腳蹺住落背脊逼我用力繼續插入去,我只好照做,我越聽著佢嘅越叫得大聲,我插得越快,好快我知我要射喇。

我好想拔出來射,但係佢實在捉得太實,我根本拔唔到出來。

「我要射喇!」我用埋最後一分力插到最入,一口氣射晒我嘅子孫入去。

過咗唔知幾耐,我都軟咗落嚟,我既都無晒力。Christy係床邊攞咗啲紙巾清潔自己嘅下面, 包起我啲精之後放係床頭就錫咗我一啖,「I love you。」

佢攬實我,我哋蓋咗張被就訓咗,衫都未有力著。
其實樓主係咪文盲黎
屌你老母 見=件都夠膽死
睇得好撚辛苦

盡量會小心啲
因為用廣東話拼音打會快小小
知我癈
仆街 咁咪做爸爸
「我一時又轉用脷舔我嘅龜頭」

多加注意錯字啊ching

Btw繼續努力
一個page有雙胞胎

Btw繼續努力

Ching 你老母咩

Btw繼續努力

live撚左,
btw樓主160食到咁多女?
好撚羨慕
Pish
我一時又轉用脷舔我嘅龜頭,我爽到差啲叫出嚟
咪住⋯⋯係咪中出左⋯⋯

爸爸
中岀
故事已完
怪唔得樓主成日都話好忙好辛苦, 原來日日都要湊幾隻化骨龍
條條女都咁主動口交咁正...
又靚又主動又淫
條條女都咁主動口交咁正...

唔使信 故仔黎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞