【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
Christy 唔係有仔咩?(機場)
樓主10點半斷網?

個個係cathy

摩擦力
可能唔應該用啲禁似既名

點解你會睇得明
等我仲以為冇錯

閲讀5**

樓豬出文未?
樓豬出文未?
樓豬出文未?
因為很重要,所以說三遍

樓豬出文未?
樓豬出文未?
樓豬出文未?
因為很重要,所以說三遍

但有甜,打曬一野出
重甜
幾時3p
我入番去屋入面,佢哋已經個個都飲到面紅耳赤。「喂!阿朗,肯返嚟啦咩,死左去邊呀!」啊然指住我大叫,似乎佢都飲咗唔少,「來!過嚟同我猜枚!」佢繼續向我大喝。

係出面吹咗陣風之後,我已經醒番好多,睇嚟可以繼續同佢哋飲。

我呢刻個心,其實好亂,唔知點去面對呢兩個女仔。一個Kate我都攪唔掂啦,而家仲要搞多個。點解我以前一路都冇女,而家一來就咁多一齊黎。

我打望四周之後,發現到唔見佢哋兩個,只好唔諗住,搞掂咗面前嘅啊然先啦。

「唉... 怕咗你呀... 嚟啦」我走咗果去佢度。

我哋玩玩下發現咁玩到無咩癮,我哋改為就咁係度飲酒吹水。

「喂,你冇嘢啊嘛。」啊然突然醒晒咁問我。

「下,咩啊。」估唔到連佢傻下傻下都睇得出我有啲嘢。

「頭先見你同Christy 出咗去咁耐都唔返,我估你哋實有啲嘢掛。再加埋你心不在焉個樣... 」佢拎起酒杯一嘢清晒。「Christy 好女仔嚟架,唔好傷害佢啊。」

佢都算好兄弟,咁樣私底下題我,如果佢揚左出來,都唔知點收科。

我未來得切答佢,佢已經斟滿自己隻杯行向客廳個邊,「我唔理你啦,自己小心啲啦,我去玩喇。」

剩低我一個係廚房,冷靜落嚟,我唔識點處理,只好見步行步。

我亦跟隨啊然行咗入聽。

我入到去,只見大陸仔同Shelly已經灘咗係梳化,而Christy就坐咗係Shelly隔離照顧佢。唉,明明佢自己都飲咗咁多,好心自己休息下啦,仲咁好照顧人。我不為意地開始關心佢,我發現自己可能對佢比對普通朋友好,但算唔算鍾意呢?

其他人就坐晒係地下度係度玩牌,隻game係一人抽一隻牌放額頭,然後可以base on人哋嘅反應決定換唔換,直到所有人都settle就開牌,最細果個就要飲。
我坐底咗係Kate對面加入咗佢哋個game,可能因為好多人玩,我一路都冇咩點輸。反而Kate就不停咁比人呃到,明明揸住隻K都走去換,搞到係咁輸,係咁要飲。而可能因為之前大家都被佢贏得太犀利,大家都係咁灌佢飲,每次都斟啲好烈嘅酒俾佢。

而我從佢嘅行為都睇得出佢就嚟唔掂,佢周圍係度傻笑又連直線都行唔到,係人過去幫佢佢又好惡咁鬧話唔使(包括我),搞到我哋都係繼續係度笑佢算。

玩到三點幾,大家都開始攰,我哋攞晒房啲床褥出嚟,一大班人直接一齊訓。

我訓係最邊邊,隔離就係醉咗熟睡嘅Kate,而Kate隔離就係Susan同埋其他人。可能太家都攰加埋飲咗酒,過咗冇幾耐大家都訓曬,唯獨係我訓唔著,可能係啲嘢諗,亦可能係純粹我唔攰。

突然,我被竇隔離多咗個人。(唔係Kate果邊)

我望一望,係Christy。

佢捐咗入嚟,分咗係我隔離。

我好細聲咁同佢講「做咩呀?」

「我... 我... 掛住你啊」佢答我。

「Shhh … 佢哋訓晒啦。」我好驚佢嘈醒其他人,尤其是係我隔離嘅Kate。

「知道。」佢笑一笑,佢嘅笑容真係無得彈,完全係可以融化任何人嘅心,而我亦係其中一個。

我對佢笑一笑,「訓啦。」

佢擰一擰頭,我都仲未明白佢意思嘅時候,我feel都有嘢係我褲襠到郁,我嚇一嚇一縮Kate似乎比我整醒咗少少,番咗個身。我更加唔敢郁,只好訓直唔郁。

佢隻手直接伸咗入去我底褲入面,手指係我龜頭到磋下磋下,我好快就硬咗,我知道咁係好仆街,但係個種唔可以出聲嘅感覺真係好正。

Christy 解開咗我褲鏈,隔著boxer係度撫摸我巨龍,我呼吸開始急促,我攬住咗佢,忍唔住錫咗落去。

我哋條脷不停係對方口入面挑逗,果種充滿誘惑同激情嘅味道完全係佢口入面表露出來。

我隻手不停係佢身上面遊走,雖然佢身材唔及Kate豐滿,但係佢係屬於細粒纖瘦型,即時無波到唔會覺得好礙眼。

我將手伸入佢件tee入面,沿著佢腰一路上,佢忍唔住叫咗一下出聲,但好可能佢都知道好大鑊,直接用口咬住咗張被等自己唔好再出聲。
好在頭先果下冇整醒任何人,而我哋隻手亦繼續不安分咁係對方身體遊走。

我推起咗佢個bra,係衫入面好好服侍佢,從佢嘅表情,我睇得出佢好享受,好想大叫出嚟,但係冇耐依個局令到佢要壓抑自己嘅慾望。

當然佢並沒有壓抑到任何嘢,佢嘅慾望只係發洩咗係我嘅巨龍到。佢用指尖好有技巧咁又根掃上頂,再借用龜頭流出來液體做buffer來按摩,我淨係敢已經有啲想射。

佢可能見我忍住唔郁嘅樣好搞笑,佢爬咗入被竇裡面,想直接幫我含。

但佢一郁嘅時候拉到張被,搞到大家都郁一郁,我當堂嚇到軟反小小,但係佢成個人已經扒咗係我兩隻腳中間。

佢拉低咗我條褲,一下一下咁舔我嘅巨龍,我唔敢郁,但係實在控制唔到我下面即刻扯到行晒。

佢將我成條鳩放入口裏面,好慢好慢咁郁,而手就係我春袋道玩我嘅蛋蛋。我覺得好舒服,可能仲舒服過扑嘢,佢一路含一路啜果個感覺連閪都俾唔到我。

我好快就停唔順好想射,我伸手拍拍佢個頭示意唔得啦,但係佢無理我,繼續慢慢咁含。

每一下我嘅感覺都幾何級數咁上,終於我頂唔順,射晒入去佢口入面。

正當我以為佢會好嬲或者點幾時候。

佢冇停低,佢繼續係我下面繼續啜,我差啲叫咗出聲,個一刻嘅龜頭好敏感,佢每一下嘅郁動到好似射精嘅感覺。

終於,佢放口喇。

佢好小心咁爬番上嚟,我以為佢會要去廁所或者搵紙巾。但只見佢吞一吞口水,應該連埋我嘅子孫都吞下去喇。
好攰真係訓喇
老老竇竇,點睇都唔覺得樓主本身係毒撚

毒撚邊會去house p, 邊會同成班人食野, 邊會有女埋身

毒撚邊會去house p, 邊會同成班人食野, 邊會有女埋身

唔通又偽毒話你知咩

係到既生活一毒就通常fall back落去香港人到,因為真係咩都無得做先要同人玩
你見我係香港真係接到痴線,除左fd叫左出去一次之外都無出過街禁濟
如果全部都係真實地發生過 人生真係好奇妙
好好睇
Btw live
d甜真係好正
d甜真係好正

係好撚正
想問ck比人踢左出校跟住點?
返左香港?
想問ck比人踢左出校跟住點?
返左香港?

去左英國另一間學校到讀左一年
中五畢業就返左香港做野
全部真人真事咁樓主毒得嚟應該幾靚仔
啲甜好正
唔巧俾佢停!
Waiting...
尋日先開始睇,估唔到咁快就live左
btw支持巴打寫多啲好文
正呀喂
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞