【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
On99想點就點啦 咁大個人

十五歲咁大個人

佢未訓醒姐
15歲屌咁多隻西🤡
我到21歲先4隻😷

樓豬都係兩隻姐
好似
15歲屌咁多隻西🤡
我到21歲先4隻😷

樓豬都係兩隻姐
好似

一年2隻(未計口爆嗰啲)6年到21歲咪12隻
樓主15歲就咁多女
不如估下樓豬依家食左幾多
原來寫下寫下寫咗五萬字...

雖然有一半都係錯字同無謂嘅助語,但都好撚感動,人生未試過寫中文寫超過兩千字
樓主可唔可以講下主角嘅近況

雖然有一半都係錯字同無謂嘅助語,但都好撚感動,人生未試過寫中文寫超過兩千字

樓主加油
有咁多女屌好誇
不過好睇就得 LMLM
樓主可唔可以講下主角嘅近況

主角依家從良
不過最近有啲感情問題
15歲屌咁多隻西🤡
我到21歲先4隻😷

樓豬都係兩隻姐
好似

一年2隻(未計口爆嗰啲)6年到21歲咪12隻

參考Log graph
《問題如果唔即時解決嘅話,無論點樣裝扮成無事,他朝同樣嘅問題都會再次湧現,但後果將會以倍數計算。》年輕嘅我當然無理解到呢樣嘢,我只係以為解決問題嘅方法就係令到女朋友唔好唔開心。但少年,我真係太年輕啦。

自從果次之後,我哋都係香港都冇再有任何嘅身體接觸,大家似乎都唔敢再講果日嘅嘢,大概係驚會再鬧交吧。

我哋每日都係出下街,四圍去下,到夜晚我總有幾晚會返屋企食飯,始終媽咪都係會詐型嘅。Christy雖然都唔係太開心,但佢都無表現出來,亦無講啲咩,只係話「你走啦,聽日見啦。」

雖然有幾次我weekend 用咗嚟陪屋企人都鬧咗一陣交,但係我哋都係無正視過個問題。

就係咁,我哋Easter break 終於過去,雖然未去到度日如年,但係你問我假期做咗啲咩,我都講唔出有啲咩特別,而我感覺到我哋嘅感情大概都係已經到咗一個點每日嘅生活好似每日都係做緊同一樣嘢,大概就係見面,呻好悶然後hea一陣到夜晚就say goodbye。

返到去學校,我再次沉醉係校園嘅生活,但唔同嘅係,我發現身邊嘅朋友好陌生,開始講唔出佢哋最近玩緊咩,個排傾開啲咩甚至乎連見都唔係成日見到。

當然以一個十五歲就嚟十六歲嘅細路嚟講,身邊嘅朋友唔開心或者唔見其實都冇咩所謂,最緊要身邊果個女朋友唔好唔開心就得。

反正我同佢一齊嘅時間都係開心嘅,我都無將呢啲事情太上心。

同自己條女係同一間學校好正可以日日有女屌?我諗大家FF得太多喇,我返咗英國差唔多一個月,莫講話屌,連飛機都要自己打啊。

正如之前提到,我哋學校好嚴,每逢捉到啲男女係度敦倫就即刻踢佢出校,而正正係因為管得咁嚴,學校多數有遮掩嘅地方夜晚都會鎖門。

其實都唔係無可能嘅,但係Christy係拍咗拖之後似乎熱情都少咗,對佢手多多,佢都唔係好大反應,所以我估佢都唔會想博一博係啲暗角都扑獲掛。

我點解決?係Boarding School到其中一個大嘅問題就係打飛機喇,因為我哋學校冇wifi 無3G 所有男仔(我assume)都係預先係自己屋企down定啲咸片,然後再load入iPod或者電話到,再襯夜晚偷偷哋就去廁所都打。成件事係非常之咁大工程。

當然,自從發現咗原來我哋嘅樓梯係可以直接望住女生宿舍,我打飛機嘅對象亦當然變成直播裡面嘅主角啦。

今晚亦都唔例外,由於實在忍得太耐喇,我實在好需要發洩一下。
係英國除左溝女扑野
仲有咩做
係英國除左溝女扑野
仲有咩做

讀書 打波 玩 出town

其實樓主你d 中文都唔係好差 雖然唔少口語 但起馬文句通順 之前睇過一個故個作者D 中文睇到燥底

但想問吓啲女係咪真係咁隨便 我有幾個英國讀書嘅女仔fd都係啲蒲精 D男仔fd就正正常常

樓主加油
快快快
追到live
留名
請一日假
趕deadline
請一日假
趕deadline

樓主
請一日假
趕deadline

加油
請一日假
趕deadline

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞