【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
留名
推推先
美國撚lm
加速
點解我呢度女都冇
樓豬有靚女幫你打飛機
英國讀書 留名
英國巴打留名
加速
點解我呢度女都冇
樓豬有靚女幫你打飛機

正當我以為自己抽水俾人斷正諗住縮手嘅時侯,Lucy 捉實咗我隻手。

然後繼續係度un。

而家個position 其實幾正,我兩隻手係佢Hip果個位置,佢個背脊貼著我個心口,patpat貼著我巨龍,一路跟住啲音樂係度跳。

俾佢一路磨下磨下,好快我就扯咗。

可能啲酒真係開始上腦嘅關係,我越來越大膽。

我對手由佢Hip個位置開始慢慢向下滑,隔著佢條短裙摸下佢大脾,雖然佢對手真係我對手上面,但佢好似完全無諗住反抗咁。

咁既然你唔反抗,咁不如試下再大膽啲啊。

我只手又上返少少,但係今次唔同嘅係,我兩隻手開始向中間移動。可能係因為痕嘅關係,我feel到佢個人有啲縮。我順勢隻手由成隻手板變為展開用手指係度撩佢,好似按摩咁係佢條裙都撩來撩去,好快佢就頂唔順...

佢一嘢捉起咗我隻手,跟住個人好快咁另咗過嚟,差唔多面貼面咁濟,佢兩隻手放咗係我腰後面。

咁我隻手仲可以放邊啊...你都係逼我擺係你patpat 到啫,咁好囉。

佢望住我係度笑。

其實呢個moment真係好神奇,我同佢由頭到尾一句嘢都無講過,淨係用眼神來溝通。

雖然我唔係話高,但係我高佢大約半個頭咗右,我向下望就啱啱好夢都佢條gap,佢見背心根本包唔晒佢對波,露出少少bra 邊。你問我目測幾多?我拖都未拍過呀,點知啫,總之就大喇。

「Do you want to go somewhere quieter?」佢笑一笑咁講。

「Sure。」老實講,你而家叫我做咩我都肯嫁喇。

佢係枱面囉咗枝開咗嘅紅酒同埋兩隻杯就行咗去,我呆咗一呆,吞啖口水就跟咗去。
屌 出快啲
Push
Lm
皮已正
會經過廚房佢轉個身就上咗樓上,我二話不說就跟咗上去。

佢求其打咗間房門就入咗去,仲另轉面 “yap” 我入去。

入到房入面,間房真係好大,一張超大嘅雙人床係正中間,而剩低三邊到仲有好多位。呢間房應該係James嘅,見佢有好多男仔嘅擺設,又有XBOX 同啲漫畫Poster。

Lucy 唔知係邊度搵到個Hi-fi 嘅Control,放咗隻CD入去就報咗啲歌。

佢係我哋兩個隻杯到都斟滿咗佢個支紅酒,佢飲咗一大啖,fing一fing個頭就開始係度跟住音樂係度跳舞。

事後知道首歌叫 "Groove is in the heart”,雖然我個陣各得首歌唔係話特別好聽,但就勝在節奏感好強,同埋有條靚女鬼妹係你面前跳舞,你唔係仲要care會對啲咩音樂跳丫嘛。

我坐係床度一路望住佢係度跳,一路係度嘆紅酒, 佢向我招招手,「Join me。」。

我要再重申,我真係唔識跳舞架,不過可能係飲咗酒,我個一刻好大膽咁一口飲晒成杯酒,放低隻杯就企咗起身。

我係佢隔離un 下un 下,佢另轉面對住我,我一下就攬咗落去,我哋攬住咁繼續跟住個音樂係度un。

我認我係咸濕,我隻手又好唔規則咁係佢個身都遊走。
佢都算幾細粒,我隻手開頭只係係腰到攬住, 但好快我一隻手就開始向上摸,點知一摸就摸中佢波底。

我第一次掂一個女人嘅波呀,我知你會話上次點計先,但你要明白,主動去掂人哋同比人哋攞個胸添係好唔同嘅事,感覺亦都好唔同。

我見佢冇咩反應,我亦都越嚟越大膽,由佢波底一路慢慢掃到上去波面。我基本上係揸住個波,今次佢明顯地有啲想縮,但從後面攬住佢嘅好處就係佢一縮佢就越捱得近我。

我比佢搞到扯晒,啲行為亦都開始有啲過火。

佢一縮嘅時候我哄咗個頭過去佢耳邊錫咗佢一啖,佢應該真係好痕所以係度笑。我就越錫越落,去到頸果個位置,我好仔細咁索一啖,佢真係好香,應該係噴咗香水,係個種好甜嘅味道,我都唔係好識形容,但就係有種姣味個種。

我係咁錫佢條頸同渣佢個波,佢對波真係好軟熟,唔知啲鬼妹真係食啲咩大,對波我一隻手真係真係,佢隻手就係我個頭後面撩我啲頭髮。一路聽住佢急促嘅呼吸聲,一路聽住背後唔知播緊咩音樂,我發晒狂咁係度摸佢錫佢。

我哋咁咁樣係度搞來搞去,都唔夠知搞咗幾耐,佢突然推咗我落去張床度。

我訓咗半個人係張床上面,望住件衫已經俾人整到走晒位嘅Lucy。

突然個人醒晒,死啦,係咪玩大咗。
會經過廚房佢轉個身就上咗樓上,我二話不說就跟咗上去。

佢求其打咗間房門就入咗去,仲另轉面 “yap” 我入去。

入到房入面,間房真係好大,一張超大嘅雙人床係正中間,而剩低三邊到仲有好多位。呢間房應該係James嘅,見佢有好多男仔嘅擺設,又有XBOX 同啲漫畫Poster。

Lucy 唔知係邊度搵到個Hi-fi 嘅Control,放咗隻CD入去就報咗啲歌。

佢係我哋兩個隻杯到都斟滿咗佢個支紅酒,佢飲咗一大啖,fing一fing個頭就開始係度跟住音樂係度跳舞。

事後知道首歌叫 "Groove is in the heart”,雖然我個陣各得首歌唔係話特別好聽,但就勝在節奏感好強,同埋有條靚女鬼妹係你面前跳舞,你唔係仲要care會對啲咩音樂跳丫嘛。

我坐係床度一路望住佢係度跳,一路係度嘆紅酒, 佢向我招招手,「Join me。」。

我要再重申,我真係唔識跳舞架,不過可能係飲咗酒,我個一刻好大膽咁一口飲晒成杯酒,放低隻杯就企咗起身。

我係佢隔離un 下un 下,佢另轉面對住我,我一下就攬咗落去,我哋攬住咁繼續跟住個音樂係度un。

我認我係咸濕,我隻手又好唔規則咁係佢個身都遊走。
佢都算幾細粒,我隻手開頭只係係腰到攬住, 但好快我一隻手就開始向上摸,點知一摸就摸中佢波底。

我第一次掂一個女人嘅波呀,我知你會話上次點計先,但你要明白,主動去掂人哋同比人哋攞個胸添係好唔同嘅事,感覺亦都好唔同。

我見佢冇咩反應,我亦都越嚟越大膽,由佢波底一路慢慢掃到上去波面。我基本上係揸住個波,今次佢明顯地有啲想縮,但從後面攬住佢嘅好處就係佢一縮佢就越捱得近我。

我比佢搞到扯晒,啲行為亦都開始有啲過火。

佢一縮嘅時候我哄咗個頭過去佢耳邊錫咗佢一啖,佢應該真係好痕所以係度笑。我就越錫越落,去到頸果個位置,我好仔細咁索一啖,佢真係好香,應該係噴咗香水,係個種好甜嘅味道,我都唔係好識形容,但就係有種姣味個種。

我係咁錫佢條頸同渣佢個波,佢對波真係好軟熟,唔知啲鬼妹真係食啲咩大,對波我一隻手真係揸唔曬,佢隻手就係我個頭後面撩我啲頭髮。一路聽住佢急促嘅呼吸聲,一路聽住背後唔知播緊咩音樂,我發晒狂咁係度摸佢錫佢。

我哋咁咁樣係度搞來搞去,都唔夠知搞咗幾耐,佢突然推咗我落去張床度。

我訓咗半個人係張床上面,望住件衫已經俾人整到走晒位嘅Lucy。

突然個人醒晒,死啦,係咪玩大咗。
打錯字
睇新果篇

btw 聽住歌睇啦
https://www.youtube.com/watch?v=3_CKBjws6TY
都未出野 咁快入到聖人mode
加速
呢度先停
你係呢度停你真係玩大左啦
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞