【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
出去食野先,轉頭再出
推一推先
禁渣架你haha俾人玩兩下就輸。」Susan 恥笑住禁講。

雖然頭先發生既事佢淨係睇到一半,嚴格嚟講淨係上半,因為下身發生嘅事都係張檯下面發生,佢應該睇唔到。

過多一兩round之後,我提議不如早啲完喇,其實係我想翻房沖個涼。

我返咗房clean up加換過條Under,第一次比女搞到射就係條褲入面射好似真係唔係幾好。

我亦都唔知之後應該點樣去面對佢哋兩個,夠竟係個個係度讀書嘅人都係咁淫亂,定係得佢兩個係咁,定抑或係佢兩個對我先係咁?我知我FF得太多,不過第一次同女仔有咁親密嘅行為,你就比我幻想多陣啦。

沖咗個涼冷靜落嚟之後,我都仲係唔識點面對, 但我女又算食咗,有冇咩嘢要即刻面對,都係見一步行一步啦。

之後果個禮都係正正常常咁過,無D咩特別事情發生。

有時係走廊見到Christy佢都會對住我笑下,say 個 hi 咁, 有時都會一大班人一齊食飯, 不過我哋都無再提過果日嘅事。

英國嘅生活真係好悶,每一日都係去同樣嘅地方做同樣嘅嘢,我哋學校係好嚴嘅學校,學生都唔比自己煮嘢食,上網會比人bam 晒所有site,加上學校本身係個好偏僻嘅地方,電話根本收唔到reception,所以無得玩電話,每日嘅生活就係做下運動,同啲鬼仔踢下波等等,生活都真係好健康。
出篇短先
已正皮
新毒者留名支持
Lm
留名支持
有時食飯時候見到CK係度抽Kate水我唔知點解都會有啲難受,但我都唔明,明明難受果個應該係CK啊,情感真係一樣好難明嘅嘢。

由於好注重年級之間嘅團結,所以大部份weekend嘅活動都係全個年級一齊去,所以如果weekend去咗trip 玩嘅話變相就好少機會見到Kate或者Christy 就無咩機會同佢哋一齊hea。

我而家已經估到佢哋果晚都應該係貪得意先會咁大膽,但每次見到佢哋嘅時候自己又會諗好多嘢,係度諗好多冇可能發生嘅可能。

我好想同人傾下,但係呢啲都算係秘密嚟,我又冇理由同啊然講架,唉,都係收埋算啦。

平時落堂break嘅時候我通常都係common room 到hea,同啲鬼仔鬼妹都算係friend,尤其係local 個班。(有班好有錢嘅local 會就算住得好近到照boarding 住係學校到,話體驗下生活喎)
雖然我啲英文唔係話好好,但係我好在對著啲鬼仔都好玩得,佢哋點笑我我都會跟住一齊笑,玩玩下就friend 落。

「Hey Long! You doing anything this weekend?」James 係common 嘅另一邊叫過來。

冇錯,佢哋係叫我做long 嘅,一開頭到去比佢哋笑,不過笑笑下呢個就變咗我個朵啦。

James住係學校20分鐘車程嘅地方,係一個我哋weekend 有時都去嘅小鎮。佢份人都幾nice,ok 靚仔,就一般鬼仔咁嘅樣囉,不過聽聞佢屋企都幾有錢,如果係香港都應該charm都唔少女。

「Well … not really? What’s up? 」我用帶著少少港式口音嘅英文答。

「I am having a birthday party at mine this Saturday, you wanna come?」佢好nice咁問我。

「Sure! 」我知你哋又會話我僞毒,話我去house party,但我真係好想去見識下呀!

不過問題就嚟喇,我哋學校管外出管得好嚴,想要去人哋度stay over 一定要有人肯”host” 你,再要我家長寫封信比housemaster 先至可以吡。

我決定喱啲情況,一定要厚住面皮去問人幫手,好在我平時份人都算係nice,應該都有人幫我掛。
live左
對唔住咁多位巴打出文出得噉慢
低胸,短裙,露背,黑絲,你講得出嘅都有,不禁令我諗下,咩八十年代啲女人咁淫嘅咩。

我開咗罐啤酒,聽著音樂係度鳩fing,同啲Friend 係度吹下水講下笑咁。

我對House party 嘅唯一印象基本上都係來自American Pie, 好似講到呢啲係啲咩淫亂派對咁。

成個Party分咗做幾個大嘅 “Section”,廚房就用咗嚟做食物section,放咗勁多Pizza啊炸雞薯條啊之類;飯廳就係酒水section,放咗勁多 Spirit 係度,同埋勁多啤酒呀可樂之類;之後就係兩個廳,係正飯廳隔離果個Area就開咗部Wii 係度成班人玩;另外果個聽就大家坐晒係度玩game。

至於我,就係到周圍行,邊度到都Join下玩下咁。

不過飲下飲下都發覺開始有啲wingwing 哋,亦都開始覺得咩都好好笑,早啲奇怪嘅事。我哋成班人就係度唱歌跳舞,連我呢個小毒都係到近啲音樂un,唔知係因為飲咗酒嘅關係定係佢哋打扮咗,我覺得我身邊嘅女仔呢一刻都好正。

係我前面跳果個女仔叫Lucy,一把金色頭髮,襯上佢白一白嘅面孔,真係好吸引。佢著住一件粉紅色嘅背心恤衫,加上一條白色短裙,露晒成對長腿出嚟。可能因為佢本身唔高,為咗想show 長腿,所以特登搵咗條最短嘅裙嚟著,條裙係短到拮高少少都去露底果種。我越望越吸引,再加上酒精開始上腦,我亦都大膽起嚟。

我一口飲埋淨低果杯啤酒,放低咗隻杯就挨近去Lucy果度。佢本來背著我,可能因為feel都我係後面,佢另咗轉面望咗我一眼,笑咗一笑就拎返轉面繼續跳。

咁姐係點呀?我睇唔透啊!都係照舊啦,唔理得咁多啦,死就死啦。

我放咗隻手係佢條腰上面,跟住個Beat咁係到 un 下un 下。呢個時候,佢隻手突然捉住咗我果隻。

仆街啦!

唔撚係咁柒嗎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞