【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
女人就係成日做啲佢自己覺得好撚偉大好撚醒嘅事

男人都會
樓豬一齊讀foundation咪得

foundation基本上好難入到一流大學,Oxbridge唔收,倫敦4大都唔會收

foundation基本上好難入到一流大學,Oxbridge唔收,倫敦4大都唔會收

倫敦邊四大?
LSE IC KCL UCL?

Oxbridge 我唔知啦
London 3大都好多foundation照升返上去

Oxbridge 我唔知啦
London 3大都好多foundation照升返上去

新讀者留名
我下年working hoilday去英國
可惜一切都太遲, 唔係讀書時期去
一定難識女女
如果我都有咁好嘅艷遇就好啦
今日有冇文
其實係味去到果面 都會變得咁淫
男朋友之前係果面留學 佢話冇食過囡
信唔信好

其中一個問題係我同佢唔同year 所以就算我肯都讀唔到
其實係味去到果面 都會變得咁淫
男朋友之前係果面留學 佢話冇食過囡
信唔信好

有邊個男仔會同自己女朋友講食過囡?
新讀者留名
我下年working hoilday去英國
可惜一切都太遲, 唔係讀書時期去
一定難識女女
如果我都有咁好嘅艷遇就好啦

人在異地好容易生情
lm
LM LM
快d出文啦
隔離小藍阿奶遲出過你都推得快過你
已正評,大大力推
文啊!!!!!
走數定爛尾呀?
文啊!
同Christy叫做真真正正完咗嘅時候,經常都會有種空虛嘅感覺,一得閒就自己係度hea,好似對身邊所有嘢都無晒興趣咁。

咩Party飲酒出town玩,我一律都冇晒興趣,感覺好似自己如果出咗去玩就等同於好快放低咗Christy 咁,好似有種對佢不忠一樣。

原來身邊有好多嘅朋友都係酒肉朋友,雖然我都唔會怪佢哋,但我自己摺埋做毒撚嘅生活佢哋亦無咩興趣,大概可能我真係太頹廢啦,佢哋開頭都會撩吓我去玩,過多兩三次就連問都唔會再問。

我真心無怪佢哋嘅原因係,我自己都想靜吓,唔想裝出笑臉同人social。
我唯一嘅接觸就係搵個friend 叫佢send 啲戲畀我睇,都係睇啲無聊美劇,希望從中可以搵到啲嘢笑下咁。

望住身邊嘅朋友一個一個咁開始唔理我,但我冇咩感覺,始終係一段關係完結嘅時候,好似整個世界都放棄你咁,咩嘢都唔再重要。

呢段日子有幾個人一直都無放棄過我,而我今日諗返轉頭亦覺得非常之感恩。

Kate 當然係其中一個,而同時係我最唔抗拒既一位,原因唔係因為曾經對佢有非常親密既行為,而只係佢完全無當過我失緊戀,只係真腸真肚禁同我傾計,無收埋啲咩,就算hurt到我佢都照會講。

我諗只有呢種方法先可以激返我正常掛,俾人當loser既感覺都係唔太舒服。

講就講得灑脫,但傷心既感覺總係一路係心入面流住,直至一日,一切都來到一個結尾。

你地以為結尾係我會當面同Christy講清楚?好可惜真係唔係,了結我既係Kate。

話説果日係十一月尾,我天氣開始轉冷,英國既天氣好有趣,平時既天陰陰不再,個天換來既係藍到好似假既一樣。

見到好既天氣,再加上綠油油既草地,我帶上cheap cheap 既headphone 插住ipod touch係到冥想。懶係觸景傷情感,諗起都覺得自己mk。

「屌你老母!咪撚禁頹啦你!」一句將我從夢中打醒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞