【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike

大家好,小弟第一次出故,由於無咩朋友係身邊,好多野都無地方講,希望可以係到同禁多巴打分享下。

改篇自真人真事,信就信唔信既當我FF下都無所謂。由於我中文真係好差,可能口語書面夾雜,大家隨便屌,我會好好改善。

無儲落文,一打完就會up 睇睇大家反應如何。
第一章

「喂。。家朗啊。。執曬行李未啊。。。有d咩未買好快d買喇。。唔好咩都搞到禁mun 啦」

今日係學期最後一日,一落堂啊媽就打來煩我。

始終後日就飛,催都好合理既。

我叫張家朗,今年中二,讀男校,身高啱啱過160,正常樣(真係正常)。係香港讀男校真係好慘,由其係我呢啲毒撚,朋友又唔多個,呢次走左可能都無人會記得我。由於唔敢點面對朋友同佢地講再見,所以我去英國讀書呢樣野我都無同過人講。
。。。。。。。。。。。。。。。。。。
「就當係一個新開始啦。」我嘗試安慰自己,但其實心底裡都係怕。

經過十二個鐘頭機再加上三個鐘火車,我終於來到我目的地,獌城。。。隔離既一個小鎮。

我落的士既一刻真係呆撚左。。。

呢間咩撚野學校來架。。。同harry potter 入面果間一鳩樣既

當然唔係呢到有得學魔法。。。但係果種荒蕪既感覺,真係好似去左第二個世界禁。咪話有無咪買咩玩,最近果間pub都係一英哩外面。

禁都無計,當試下新野囉。

入到去搞入學啲手續見個個鬼佬鬼妹都帶埋父母來,而我就一條友單拖去,霸氣得來又有d傷感。

「Hi! 」
突然有人打斷我思路。一望見到個金髮靚女,佢果個鄰家清甜既樣,再加上鬼妹全盛既身材,仲要着suit 同黑絲加乘,我完全呆左俾唔到反應。

「er..... Hi?!」
我個腦仲未load 到。

「Hey, I am Emma! Are you here for the registration? I can help you along.」
大家想英文dialogue 用中文定英文出
無人睇
英國讀書留名
我仲係未反應過來,可能係搭左太耐飛機,亦有可能係Emma件白裇衫太透。我到今日都未知係邊個原因。

就係禁,我就跟左emma 去搞入學既手續。同佢閒聊之下發現Emma已經係year13 (中7),仲要係學校既headgirl,仲要禁靚女,真係女神啊。。。不過這些機會。。。

搞掂曬野就拖埋個喼返房,呢間學校真係好大,佢果種大唔係有好多building果種大,而係好似皇宮或者博物館果種一棟三層但好橫既建築物。

男仔房就係東翼分三個dorm一個year 一個,女仔就全部share西翼,男仔一律唔俾入。我地學校係間好傳統既學校,好多規律都捉得好嚴,但隨住越來越高班,待遇就越來越好,有單人房,可以出街去酒吧etc

去到dorm,我既roomate會一個法國仔(Lu)同西班牙仔(Juan),我同佢地都幾fd,但大部分時間都係我唔理佢佢唔理我禁。

「屌你老尾!下次咪撚㩒鳩住我啊!我一定打撚死佢條仆街啊」有人係房出面大叫

人在他鄕聽到句禁純正既粗口特別有親切感,你要知道我兩日無同過人講中文喇。

我打開門望下,見到一個矮但好大隻既香港人同埋一個mix mix地既人。

「hello,我都係香港來架!我叫家朗啊。」我選擇左最awkard既自我介紹。

「正wo!終於有人陪我地!」佢地不約而同禁講。原來矮果個叫啊然由香港d野雞i school轉過來,mix果個就叫啊禧 由細已經係英國讀。

原來佢地一大班香港人都會一齊玩下hea下,不分年級大家互相幫助下禁,聽落都幾好既。此終係到無人無物,多個伴都好既。

就係禁我就同左佢兩個去食飯,佢兩個一入canteen就坐左落張長枱到,全張枱加加埋埋成十幾個香港人,有男有女,有毒有mk 咩都有。

「果個就係大我地一年既CK,條友好仆街架,頭先啊然咪差d同佢開拖囉。」啊禧指住枱另一面的mk講。

CK呢,個樣真係好串,十足十街邊啲街童禁既樣。佢一邊搭住佢條女,一邊串柒柒禁講野真係想令人打鳩佢既。

而佢條女就好重mk味,染曬髮禁,雖然話矮d但大波搭救,樣都算中上既,overall來講法官大人我濟啊。

見住CK呢d mk都溝到禁既女而我就仲係青頭。。。真係灰左。。。

不過都唔會夠我跟住落來聽到既呢個消息灰。

「咩話!我地果年新來得佢咋!」啊然指住我大叫。
Gogo
作為一個男校生,我當然知道啊然唔係想識多新朋友禁簡單,而佢係同我既擔心一樣 ─ 無女

開左學後每日既生活都好有規律,朝早定時會有人叫起身,上堂做運等等都好公式化,放左學就係做功課或者同fd hea過等等。每晚都好攰,好自然就會訓著。

直到今晚,突然Juan拍醒左我,正當我屌柒佢時,佢叫我唔好出聲。
「Shhh…. Just come!」

佢就走左去廁所個方向。

我心諗唔撚係掛,玩呢啲。

但最後好奇害死貓,我跟左去。

我地上去廁所要行一條樓梯,而樓梯有一個好大既窗,我見到Juan企係窗邊,望到個人呆曬

我又走左埋去

嘩屌!

原來我地個窗對到正西翼女仔房,每一間房既情況都睇得一清二楚。

但由於太夜既關係,好多房都已經熄曬燈。

除左一間房。
留名支持
我認得佢。

佢就係第一日幫我register 果個Emma。

佢上身淨係帶住個lace bra,下身一條棉既長褲,完全將佢上身表露無遺。

佢對胸好挺好白,我以為佢對胸好好J,但最犀利既係佢條腰同佢背脊,有肉地得來又唔肥,真係引死人咩。

望住佢一邊係到執野一邊係到un 下 un 下(我估佢係聽緊歌),我不經意已經硬曬。

當我已為經中左jackpot 既時候,原來今晚既主菜先正式開始。

望住Emma係衣櫃裏面攞左條毛巾出來。

跟手就除左條褲。

仲要望住塊鏡擺pose,你叫我點忍。

終於。。。我最期待既一刻出現喇,佢伸手去到背脊後面,一手就解左個bra,順手就除埋條under。

一個全祼既鬼妹就禁係我眼前。。。

雖然佢好快就包左條毛巾去出左去沖涼房。

但我仲未回得過神。

成十幾歲人我都未試過見到一個真人既祼體,估唔到第一次已經係見鬼妹。。。真係無憾喇
多謝巴打們支持
係英國好撚悶呀
英國絲lm
。。。。。。轉做……得唔得
英國巴留名
大家想英文dialogue 用中文定英文出

未必會追 但幫你推下
英國絲lm
。。。。。。轉做……得唔得

無問題
我忍唔住去左廁所到打個靚丁,雖然成個環境真係正到一個地步,但打完之後諗落又覺得自己有d變態。

自從果次以後,我每次行過我都會好細心留意會唔會有咩睇。話就話覺得好唔道德,但18歲既鬼妹真係正值旺年,咩道德都要放埋一邊。

我由啱啱來到英國介緊J,到到過左過晚以後晚晚都要J,感覺身體都好似變差左。

。。。

來左呢到差唔多兩個幾月,一切都開始適應。

讀書上都係之前學過既,社交又同一班香港人幾fd,禁當然鬼仔都玩得好埋啦。

之於女喇喎。。。

梗係無啦。

雖然覺得鬼妹好out of my league 但每晚J 下Emma 咪又係人生一大樂事。

至於香港人呢。。。都係得個睇字lo

。。

逢星期六晚成班香港人就會搵間無人既貨室入去鋤下dee 吹下水禁。

我呢d禁得閒既人咪join 下囉。

「哈哈哈!炒你喎BB! 過來俾我揸下先!」CK 對住佢條女講。

「喂啊!」佢條女(kate)嘗試阻止。

但CK無理佢一手就揸左落去。

全間房既人都嘗試迴避呢個禁肉麻既場面,唯獨是我。

唔知點解望住啊kate禁樣俾人調戲既畫面,我又扯扯地。其實睇睇下啊kate都幾靚女,最重要係,佢真係有波路。

望住佢件低胸薄tee俾佢條仔玩到走曬位露曬條gap出來,再加上佢果個唔敢反抗既樣。。

佢成為左我今晚丁既對象

而同時佢呢種禁「玩得」既性格亦慢慢吸引左我。

點為之玩得呢?就係就算你講既野無低線,佢地唔會嬲你。

話説有一個星期六,成班男仔去曬打信長。得返我同幾個女仔一齊,有人就提議,不如玩truth or dare la。

我心諗,我一條仔對你地幾個,點都係我賺啦。
英國讀書
英國讀書 幫推

大家係邊到讀啊
LM
Lm
咪爛尾
英國讀緊書

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞