【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
差唔多了
又走數.
樓主出文慢左
今日補返
好撚忙
今日補返
好撚忙

加油
Hello??
尾已爛
連日來功課繁重遲遲未有文還請見諒。
由聽日開始,逢二四六出文兩篇,希望唔會再走數,多謝禁多讀者一路以來鞭策。

說好的每次出兩篇呢?一次得一篇真係好唔夠喉啊
加速
加油
文呢
今日補返
好撚忙

姐係咁 冇人逼你即刻出文 但可唔可以唔好成日開空頭支票
文呢
今日補返
好撚忙

姐係咁 冇人逼你即刻出文 但可唔可以唔好成日開空頭支票

又一日了
不如儲埋一次過出
仆你個街 成日話出都無撚出過
又放飛機?
✈️
終於追到live
啊然無耐之後打嚟話已經攞咗房,叫我哋直接上去就得。

其中一個我哋分開行嘅原因係酒店又好多時候都唔會比你哋咁多人一齊上房,所以前後腳亦都解決咗呢個問題。

我哋買酒嘅小隊好快就返到酒店,入到房唔係話好大,基本上就係一張Queens size 嘅床我哋放低啲嘢就坐晒係張床度,放晒啲酒係中間。

我哋開咗支紅酒,攞咗酒店啲杯放係中間就開始係度玩game。

由之前係英國搵嘅酒吧game 去到獎門人嘅on9 game 都一律玩混,唯獨是唔知點解我今日特別反應慢,不停咁輸,而每逢飲酒又一個人特別渣係咁輸嘅時候,大家都總會有下意識不停咁蝦果個人。好不幸地,今晚嘅果個人就係我。

「方向呀!飲啦!」其中一個啊然其朋友莫名地興奮。

屌,又輸,我好嬲咁諗住即刻叫。「開晒!」

「屌!你嗌開晒你自己又收!飲啦!」今次輪到啊然。

當你係輸果個嘅時候,飲酒同玩game 就變成無間嘅地獄,好似永遠都係我飲緊咁。點都過唔到去下個。

紅酒開下一支開下又一支,話咁快已經開到最後一支,但我都好肯定我自己都起碼飲咗一支。

頭開始暈,講嘢開始大聲,自己亦開始成為大家嘅恥笑對象。呢刻嘅感覺好奇妙,明明自己已經柒柒地架啦,但種係度要扮到無事咁繼續飲。

當然我呢班咁好嘅朋友亦都冇阻止我,繼續係度屈我機啦。

一杯接一杯嘅酒精灌落自己到,我開始要微微咁飲,我身邊嘅Cathy發覺我嘅唔妥細細聲咁喺耳邊同我講。「你得唔得呀?不如抖下啦好唔好?」

「嗯... 」我都以經開始語無倫次。

Cathy一嘢企咗係身,拖住我就走咗出去,我迷迷糊糊咁就跟咗出去。

「你哋去邊呀?」啊然問道。

「買啲嘢呀!」Cathy講完就關咗門。

一閂門,寧靜嘅走廊加上無力嘅雙腿,我捱住牆坐咗係度,而Cathy亦都坐咗係我隔離。我實在無晒力個頭挨住佢,隻眼已經無力打開,唯獨係手仲有感覺,只feel到佢嘅手指攝咗入我指縫內,緊緊咁拖實我,同時佢嘅頭亦向我捱落嚟。佢依舊一句嘢都無講,我feel都佢個頭轉向左我嘅方向,我亦好順勢轉咗過去,大家嘅鼻尖係對方嘅面上探索,好快就開始激吻起嚟。

比起激情嘅濕吻,果日刻嘅感覺好浪漫,所有嘢都快生得好慢,大家都似乎好想珍惜嗰一刻。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞