【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
請一日假
趕deadline

文呢
一日啱啱完。
文呢
返來了,回緊神
加速
返來了,回緊神

加油
快快快
加油
lm
文呢
期待中
可能真係太耐無出過嘢,我未行到去樓梯其實就已經硬晒。

去到熟悉嘅位置,望向女生宿舍,屌,全部熄晒燈,咩都冇得睇。

咁你叫我點算啊。

除咗訓啦柒頭知外,我都唔知有咩好講。

偷窺嘅呢家嘢都真係要天時地利人和先做到嘅,嘅然今日無嘢睇我都唔勉強啦。

但係抑壓係我心入面嘅慾望每日都係度增加緊, 我都唔知幾時會忍唔住訓訓下漏啲精出嚟。

今日放學,我約咗Christy出去行下,我哋約好係圖書館到等,老實講我都冇諗過任何心邪嘅嘢。

Christy 落到嚟嘅時候,校服都未換,上身一件恤衫加冷衫,下身一條窄腳裙加黑絲,我見我見到都有少少反應嘅。

「BB!」佢一見到我就莫名地興奮。

我攬實佢,雙手順勢放咗係佢patpat到,好順手咁搣咗一下,「喂啊,衰人!」

「我有個surprise 比你喎。」佢突然提起。

「?」我莫名其妙。

「唔講你知。」又要講,但係又唔俾我知係想點呢。

我哋一路行一路傾下計,始終我都覺得好耐冇同佢正正經經傾下計,成日都係一班人嘻嘻哈哈,都無咩認真嘅時間。

我哋行下行下,行咗去走廊嘅盡頭,呢度係走廊轉咗入去,雖然無門但係都算有啲私隱嘅。

我一路周圍睇下啲壁報板之類四圍咁望嚟望去。突然佢係後面攬實咗我,佢個心口貼實我個背脊,佢又上到下郁一郁個人,「feel 唔feel 到啊?」佢問。

其實就真係feel 唔到嘅,淨係feel都叫對波係後面咁囉,但係佢肯同我玩下呢啲都好難得嘅。

「feel 到咩啊?」扮傻mode又要開動了。

「冇嘢嚕~」佢笑下就行開咗,但我又點會放過呢啲機會呢。

我係後面捉住咗佢,雙手係要個個位置慢慢向上移佢個胸度, 我一掃,咁軟嘅?

Christy擰轉頭好淫咁望住我,「估到未啊?」

我認當時轉數真係好慢,唔係好知發生緊咩事,「?」

佢捉住我隻手好慢好慢咁係佢心口度掃,去到最出嘅時候,我摸到疑似係佢粒lin!佢唔係無帶bra 呀嘛!我擺脫咗佢隻手嘅控制,自行係佢心口度探索, 我沿著佢粒lin一路係度磨,佢頓時發出輕聲嘅呻吟,我好肯定佢無帶!

為咗進一步驗證,我大大力咁渣落去佢到,無比嘅軟熟再加上被冷衫包住,佢嘅胸部分分鐘比無著重要好。

我一路渣一路渣,自己都已經硬晒,佢伸隻手去我嘅褲襠沿著我嘅下身一路係度摸。

我鬆開咗手,解開咗自己嘅褲頭,係我真係忍得好辛苦。

「咁心急嘅?好辛苦啊?」佢反起左我條底褲,我嘅巨龍應聲彈出。

佢好好心機咁捉住我係度chok一句多餘嘅嘢都無講,佢越chok越快,好快我就射晒我嘅子孫落地下。

我都覺得有少少變態,係自己間學校地下有灘屬於自己嘅精。
好凍,快啲出文
有冇射得咁快
你早洩呀
有冇射得咁快
你早洩呀

我寧願你打一大篇先放上黎
加速 重甜pls
Kate仲有冇甜位
支持
live左

皮已正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞