【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
青頭仔插到十幾分鐘

睇你邊到計起
青頭仔插到十幾分鐘

睇你邊到計起

青頭都唔一定快射架
青頭仔插到十幾分鐘

睇你邊到計起

青頭都唔一定快射架

飲左酒有加乘
出文未
屌你 扯撚晒旗你同我喺呢度停?

好彩出左姐

成功拯救伯母
繼續呀樓豬
今晚出去食飯會夜啲出
但會出多幾篇
雖然都唔係第一次俾人出野,但係果種感覺真係好正,呢次既關係比之前果啲親密好多,感覺好似我地融為一體禁。

佢吐左啲精出嚟之後用酒漱口,我估都有消毒作用掛。

佢無即刻著反衫,而係攬住我個頭伏係我心口上面,佢隻手係我心口到掃,好快我地就訓著左。

我起返身既時候Kate 已經唔係我隔離,我感到一種莫名既失落感。

我著返小小衫,係床都諗,我地究竟算係咩呢,係佢寂寞難耐先至聊我?定真係對我有好感?我真係唔知,或者我永遠都唔發現可能係最好。

突然,有人打開房門,我不禁嚇一嚇,原來係啊kate沖完涼返左來。我望住包住毛巾既佢,覺得佢好吸引但唔咸濕果種,只係我可能有小小鍾意左佢。

「醒喇。」佢望左我一眼,然後繼續去搵衫著。

「嗯。」呢刻既我對佢無咩性慾,可能因為啱啱射完?亦可能因為唔夠訓。

我係床望住另一邊既佢解下毛巾,慢慢著返衫,似乎對我無咩介備。

「仲望!咸濕仔!尋晚仲望唔夠咩!」佢裝樣遮住自己既胸部。

「你靚啊嘛。」我唔覺意講左真果句出來。

「口甜舌滑。」佢另轉面著曬衫就跳左過來我果邊床。「快啲起身啦,要出去玩啊。」佢一邊拉住我講。

唔知點解我果下有一種好幸福既感覺,可能我真係戀愛喇。
係地鐵打左篇短既睇住先啦
係地鐵打左篇短既睇住先啦

Speed up
LM 待 J
重甜呀樓主
3p
坐地鐵咁耐都未到??!!
坐地鐵咁耐都未到??!!

refer緊上面果篇
重甜呀樓主

唔會為甜而甜
但會盡量la
LM
雖然我唔知我哋呢刻屬於咩關係,但係我真係好享受,我沖咗個涼就同佢去咗食嘢。我哋去咗附近一個大的嘅town到玩,周圍食下嘢買下嘢咁,時間過得好快,而我亦都係佢身上搵到自己一直都欠缺嘅嘢,就係一個人陪我周圍玩周圍去,同我一齊體驗人生。

雖然Kate 係MK,但佢份人勝在玩得,無論你點樣笑佢叫佢搵啲癲嘢佢都一定唔會say no,所以係佢身邊覺得好舒服,唔會要點樣做啲咩特別嘢。

我同佢一齊買咗好多嘢就一齊搭返火車返去,可能因為噚晚唔夠瞓,加上今日玩左全日,我哋都好攰,佢一上到火車就捱住我膊頭瞓着咗,我雖然瞓唔着,但係我亦都唔敢郁,好驚嘈醒佢。我一路望住佢把金髮係我膊頭上,一路希望呢程火車可以坐耐啲。

我哋落車後要行一段路先到屋企,可能因為街燈唔夠,佢好似好驚,一路企係我後面捉住我件hoodie。

「喂啊,唔好行咁快啦。」佢捉實咗我手臂,我停低咗順手就拖實咗佢隻手。

佢係我以前friend條女?我呢刻冇諗咁多,連嘢都扑埋啦,唔係仲驚拖手呀嗎。

我哋全程都冇再講過嘢,佢捉得我好實,我哋冇幾耐就行到返去屋企。

「到喇。」我係門口同佢講。

「嗯。」唔怪得佢唔應我嘅,我都唔知想佢點應。

我哋返咗房之後,佢提議話不如睇套戲,不過睇套好睇啲嘅。

正當我搵到套幾好嘅戲嘅時候,佢話,「不如沖咗涼先啦,咁咪幾時訓都得囉。」我見佢攞咗條毛巾準備行,我都無為意,自己上下網好過。
點知佢出咗門口兩分鐘都未夠,就返咗轉頭,「喂啊,你陪我得唔得啊,下面好得人驚啊。」

咁呢間屋又的確係好恐怖嘅,樓梯有得一盞好暗嘅燈。「好... 」咁具體姐係我要做啲咩呢。

行啦,佢拉住我行落去,可能因為佢真係好驚,佢先個身貼住我隻手臂,佢豐滿嘅乳房亦都捱哂落嚟。

我哋去到廁所門口,我停止係度,「係度等你?」我明知故問。

但有時,呢個世界嘅嘢,問下可能真係會有個唔同嘅答案架。「入埋嚟陪我得唔得啊?」佢好似唔係expect緊個答案,佢問完就開咗門入去。

個廁所好大,有一個玻璃嘅shower box,馬桶同埋星盤就係另一邊。我入到去覺得有啲不知所措,究竟我應該點做呢。

我好努力唔去望佢除緊衫嘅身體,格硬搵啲嘢係度望。「喂,過嚟幫幫手得唔得啊。」我望過去,見佢只係除淨底衫褲,我唔係好敢直視,費事好似咁變態感。「過嚟啦。」佢再三催我。

我過到去,「幫我解咗佢啊,我reach唔到啊。」佢半命令我。

我戰戰兢兢咁伸手過去,嘗試理解個扣嘅構造,我用力一pak,就係咁,佢個bra就甩咗。佢擰轉面錫咗我面一啖就除埋自己嘅底褲入咗去沖涼。「唔該晒喎。」佢臨入去前挑釁我講。

依刻嘅我已經扯扯地,加上望著赤裸裸嘅佢係我面前扭來扭去,我都有少少控制唔到自己。

佢開咗到門同我講,「你唔洗沖咩?過嚟丫」

我重可以點忍,我即刻除哂我自己嘅所有衫,衝咗入去。
我入到去,有少少不知所措,始終沖涼果個位唔係design比兩個人,我入埋去顯得有啲逼。

逼要點做,梗係要行埋啲啦,我就係咁從後攬住咗佢,我一路係佢背脊係度錫,雙手亦係佢嘅雙乳不停按摩。

佢突然拎轉面,「使唔使幫你查啲番梘啊?」佢揸咗啲梘液喺自己隻手都,一下咋咗落我巨龍到,係度幫我打飛機。

就咁打飛機一回事,有人幫你打開另一回事,但而家係另一個層次,我哋一路比衝落嚟嘅熱水暖住,佢一邊用番梘係度幫我打,連少少嘅摩擦力都無,好滑咁上上落落,同扑嘢嘅感覺都有幾分似。

無理由有個唔著衫嘅女人係我面前但係我唔放入去架嘛,我知道自己夠硬,亦與亦都開始有feel。我就返轉咗佢,係後面插咗入去。

「啊.... 好正呀」佢忍唔住叫咗出嚟。

我兩隻手捉住佢條腰來助力,一下一下咁插落去,每一下都插到最入然後拔到差唔多出嚟再插返入去。咁樣對我嘅感覺最強烈,我一路插,佢個身開始放軟,只能夠靠手捉住花灑個架來維持姿勢。

嘅然你冇力,咁唯有我幫你hold起個人啦,我隻手放到去佢個胸度,一邊揸一邊托起佢個人。呢刻嘅我,身體每個感官都受到無比嘅刺激。我越插越快,好快我就要射啦,我插到最後一下,拔咗出嚟,將我全部子孫射曬係佢patpat上面。

我拎咗個花灑落嚟幫佢洗走啲精,再沖沖大家嘅身體。”沖完涼” 我哋就行返返去房,準備開套戲嚟睇,但係可能因為我哋兩個都無力,套戲未load都我哋就訓著咗。

個正皮抵比啊

個正皮抵比啊

Agger
正皮正皮
冇戲睇有女咪仲好
好正。正皮正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞