【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
追晒
好撚正
有無咁淫蕩啊
留個名先
lm
做乜撚嘢功課要做成日呀??!!

中學雞?大學做你成個月都得呀
食埋野開波
食埋野開波

食埋野開波

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

奉旨出文俾你睇咩 人地做左正經野先唔得?你咩新鮮蘿蔔皮?咪撚以為自己係讀者 有得俾正評就大撚曬

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

奉旨出文俾你睇咩 人地做左正經野先唔得?你咩新鮮蘿蔔皮?咪撚以為自己係讀者 有得俾正評就大撚曬

乖啦大家,依家打喇

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

都唔明關啲路人甲、乙、丙撚事?!
大撚把人催樓豬出文,你逐個去屌柒佢地吖笨!

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

乖啦大家,依家打喇

慢慢出,至緊要有得出!
快啦 成晚都未出文
『早抖啦B <3』電話傳嚟佢嘅短訊,我個心都甜一甜。

我覆咗佢之後,就準備訓,諗返轉頭呢一日都幾奇妙,原來要完完全全咁鍾意一個人只需一日就能夠做到。

之後我哋過住好快樂既生活,雖然落地從來冇公開過我地既關係,但相信大家都應該已經估到。皆因我地都無突別收埋,成日出出入入,總有唔少人撞到我哋,日子過得耐,我諗佢哋都估到。

我同佢雖然每日只有一兩個鐘見,但係如果時間用得其所,幾耐並唔係一個問題。我哋每日都會好努力咁會send信息比對方,但無奈基於學校嘅建設,好多地方都係無signal嘅,我哋只好成為好似筆友嘅關係,send定一堆訊息比對方,希望佢定時定候睇到就會覆。

咁樣我唔知算唔算係拍拖,我都係睇CCTVB同港產片大嘅,拍拖唔係應該要日日拖住手周圍去嘅咩?無奈學校規則所限,我都只可以靠依個模式拍拖,辛苦就係辛苦啲,但係只會令我每日更加珍惜見到佢嘅時間。

我覺得我已經搵到我嘅人生目標,就係要佢開心啲,佢亦會定時定候哄下我。令到我本身已經享受嘅校園生活更加快樂。

但始終我哋係學校嘅生活都唔敢太大膽,手多多呢啲就實會啦,但係再進一步我都係唔敢。

佢成為咗我呢個term嘅主角,我嘅所有focus都放晒係佢嘅身上。一有時間我就用晒嚟陪佢,好多活動我都到開始小咗參加,就係為咗花多啲時間係佢身上。

唔經唔覺,我嘅第二個term亦都嚟到尾聲,又係返香港嘅時候,今次唔同嘅係,我身邊多咗個人同我一齊返。

Christy 好細心咁特登改咗機票同我搭埋同一班飛機,由於我媽咪係好守規矩果種人,所以我通常都係跟足term date走,姐係比其他香港人遲一日。

諗返香港前一晚, 學校明顯地小人,somehow 係我眼中,其實都係淨係在乎一個。

我同Christy 係飯堂食完飯,佢突然問我,「喂,你陣間又冇嘢做呀。」

我打咗個突,都醒唔起term end之後其實係好自由架喎,「冇呀,做咩啊。」

「sign in 完上嚟我到好唔好啊?」佢好天真咁問我。

我只係好奇,呢個問題便需要問架,係人都知答案架啦,我點點頭回應咗佢。
快啦 成晚都未出文

因住又比人話你“大撚哂咩”!
試下唔好變罵戰post

咁咪可以攤長慢慢做嘛!

都唔明關啲路人甲、乙、丙撚事?!
大撚把人催樓豬出文,你逐個去屌柒佢地吖笨!

你咪又係路人甲乙丙 五十步笑百步?
快啦 成晚都未出文

因住又比人話你“大撚哂咩”!

人地語氣有你咁撚差?第一句就話乜撚野功課要做成日?自己問題係邊都唔撚知
試下唔好變罵戰post

Yes sir,尊重樓豬個場,唔會同啲憨鳩仔一般見識!
加速加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞