【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
等唔切你出文添,唯有聽朝返工搭車睇先
浮了
依家出

浮了
依家出

LM,樓主d英國生活點解可以咁精彩,仲要係boarding school
我一早就約咗佢係屋企附近嘅地鐵站等,見佢着住T-Shirt 牛仔褲,非常之咁簡約。

「我哋去邊呀?」明明尋晚先同佢講過屋企冇人,而家扮唔明係咩玩法。

「上唔上嚟我屋企坐下?我屋企冇人喎。」我已經將我所能去比性暗示,希望佢get啦。

「上來有咩做啊?」我諗佢已經明我嘅意思啦,我對佢笑一笑。

「佢拖住我手走咗入7-11,要上屋企係唔係要買啲Protection 呢?」佢問我。

我突然有少少淆底,總覺得買dom有少少尷尬。但係為咗扑嘢,係人都會奮不顧身,少少柒又怕咩喎。

我走咗入去seven,見到林林總總嘅安全套,睇到眼花撩亂,都唔知買邊隻好,我順手買咗啲糖同野飲,再扮曬無嘢咁執咗一個細細盒嘅套俾錢,成下動作都勁smooth。只見個收銀員望都無望我,似乎我嘅擔心都係多餘嘅。

我捷咗架的士,就同Christy反咗屋企。

一上到嚟,佢成個人好似即刻變咗身咁,同之前個幾個禮拜嘅乖乖女完全唔同,直頭好似俾個淫娃上咗身咁。

我哋門都未閂實就以經係到打茄輪,可能真係因為咁耐咩都無發生過關我都好想要,我配合住佢係屋企門口錫到入梳化,冇心機同佢玩咁多前戲,我即刻除哂佢啲面衫。

我係佢身上面錫,再除埋佢個Bra一路係度玩佢粒lin,正當我想再進一步嘅時候,「喂啊,沖咗涼先啦。」

我真係屌咗出聲,啱啱先搞到慶起,你叫我去沖涼!但係佢叫到,唔通我推咩。

我死死地氣咁行咗去廁所到沖,點知,沖沖下嘅時候,佢一絲不掛咁入咗嚟。

「我無話我唔使沖喎。」佢講完就行咗入嚟個企缸入面。

我屋企個企缸係細到一個地步我一個人企到覺得有少少迫,而家多咗個人我哋都一定要身貼身咁。

佢唧咗啲番梘落自己個胸度,然後同我講,「你可唔可以幫我搽呀?」

我聽完都已經扯返晒,從後咁捉住佢對波嚟揸,我一路渣一路撩佢粒lin,可能係啲番梘嘅潤滑,我隻手係佢身上面特別滑,沿著佢身上面一路摸來摸去,感覺比平時更加舒服。

而Christy好明顯亦都非常享受,只見佢係我隔離一路呻吟,熱水一路打落我哋嘅身體,感覺無比嘅舒服。

我伸手去到,佢嘅下面係到磨,見佢亦好自動自覺咁捉住我巨龍係度chok。

佢chok咗一陣我亦都唔係好忍得住,噤低咗佢個身,我一手捉住巨龍準備將佢就地正法。

「唔好係度啦。」佢半呻吟咁求我。

只可惜已經太遲啦,我一下插咗落去Chrsity度,「啊!」佢大叫一聲。

我一路係佢後面插佢,兩隻手捉住佢對波,下身一路係度搖擺。

我一路係度插,聽著佢嘅呻吟聲越插越快,佢亦都越叫越大聲。

冇幾耐,我頂唔順就抽咗出嚟射晒係佢嘅屁股上面,佢個人亦都軟晒。

我拎起個花灑沖走啲精。

我哋抹乾個身,就返咗入房。
More more
仲有冇
已live
文呢
我去找咁搵條毛巾包住自己就行咗返去,見佢已經跳咗入我床入面,用被包住自己。

我自然跳咗入床同佢一齊訓,我呢刻已經無晒性慾,但係Christy依舊攬得我好實,我隻手貪得意係佢個胸度摸下。

但係感覺好奇怪,好似就咁摸住啲肉咁,一啲都唔sexy。

「衰人,都話咗唔好係入面搞啦!」佢捱住我講。

「望住你,點忍到喎。」我不禁講咗真果句出嚟。

佢好sweet 咁笑咗一陣,我以為佢想捱住落訓一陣,都無特別整佢。點知佢一路捱住我心口,隻手一路係我已經軟咗嘅巨龍到一路係度玩弄。

我因為都無咩性慾,開頭俾佢搞都係無咩反應,但比佢摸下摸下,感覺又返返嚟。

我係佢下身一路摸索,個衰妹雖然下面已經唔再濕,但嘅然佢可以搞到我射咗都扯番,我點會搞唔濕佢呢。

我係佢個陰部出面慢慢咁掃,佢開頭可能因為癢會推開我,但好快佢已經接受咗,下面亦流出水來。

我將兩隻手指放咗入去,一出一入咁係度蹂躪佢嘅下體,佢嘅反應係平時嘅享受,我手越chok越快,為咗唔好咁悶,我微微曲一曲手指,嘗試實現係網上所聽聞嘅G點。

佢嘅反應似乎係大咗少少,但你問我搵唔搵到?我好肯定答你,我真係搵唔到,亦無心去考究。

佢係我下面嘅手將我嘅包皮反出反入,快感一下一下咁刺激我嘅腦部,正當我想反Christy過去將佢正法嘅時候,佢禁停咗我。

唔係而家先唔搞呀嘛?

佢烏低咗身,係佢個手袋度攞咗我頭先買嘅condom 出嚟,「帶返先啦乖。」

明明我哋之前做到無帶啦,做咩無啦啦要我帶呢,不過算啦,無理由攪攪下嘢搵交嚟嗌架。

佢好熟手咁滅開咗個錫紙包裝,輕輕係一個膠袋都吹一吹,就放咗係我下面套咗落去。

雖然佢已經好細心咁幫我帶,但係套舊嘢係條鳩都點都唔會舒服架啦。
我笠住個套之後都已經無咗一大半興致,但係望見Christy個淫樣,我只好頂硬上啦。

我mak開咗佢隻腳,進巨龍放入佢度,但今次嘅感覺好奇怪,完全唔同之前,感覺好微弱,就可知平時係街嘅磨擦一樣。

我好努力咁一下一下插入去Christy 入面, 但係感覺始終都係無乜,最大鑊嘅係我feel都自己開始軟,唔係咁大鑊呀麻。

「傻豬,唔慣帶套啊?」佢一手伸去我下面,幫我除咗個套就一下自動波,放過口埋嚟。

佢又濕又暖嘅嘴真係同個膠袋無得揮,我終於明點解成日都聽人講話唔鍾意戴套啦。

比佢咁樣含發, 我好快再次硬返,佢似乎冇放口嘅打算,咁我亦都唔咗住佢,直接雙手捉住佢個頭嚟屌。

我一下一下咁chok佢個頭,佢一路啜住我細佬,我嘅感覺反反晒嚟。

好在頭先射咗一次,今次chok耐咗好多先有感覺想射。

我射嘅時候冇諗咁多,一嘢噤實佢個頭就射晒入佢個口度。

正當我想叫佢放嘅時候,佢死都唔肯,繼續係度啜。

明知我射完龜頭最敏感,佢偏偏一路係度舔係度啜, 我差啲忍唔住叫咗出聲。

最後幾經掙扎我推開咗佢個頭,「衰人,邊個叫你射入口到架。」

我笑而不語,佢吐咗啲精之後我哋就熄咗燈訓。
樓主都幾中意口爆
推。。。仲有冇?
樓主係邊度讀啊?
睇到好掛住個ex
有冇人覺得越睇越假
如果係故都要快啲出文呀樓豬
正當我訓得冧嘅時候,我比啲怪聲嘈醒咗。

「呯!」

我突然驚醒,著番條褲就出咗廳睇。

今次仆街了,只見我媽企係門口望住我,我當堂呆咗唔識反應。

「你... 你咁早返嚟嘅?」我嚇到唔係好識反應,。

我媽好似發現咗我嘅行為有啲奇怪,我無理佢衝咗入房,我鎖咗門仲未識得反應。

Christy 都發現唔對路,著返件衫望住我一副panic 嘅樣。

「一係我匿埋係衣櫃度先啦。」
佢講完就爬咗入去,我始終魚的呢件事有啲不安嘅感覺。

我一開房門,我媽就係出面,「你又friend 嚟咗咩?」

「下?咩啊?無啊?」扮傻始終都係最有用嘅方法。

「咁又有對鞋係到嘅?」屌,大意咗添。

「Err… 」俾人篤穿咗真係唔識點算。

佢坐咗係廳到,「你叫佢出嚟。」我媽嘅反應好奇怪。

我返到房入面,同Christy講,我哋衰咗,只好死死地氣咁出嚟面對。

我哋好驚咁行咗出廳。我媽坐咗係梳化,一粒聲都無出,我從來都未見過佢咁嘅樣。

「Hi!」Christy 好淡定咁同我媽打招呼。

我媽完全無望過我地,一句聲都無出。

「你走先。」佢同Christy講,佢嘅聲線莫名地有殺氣。

我向Christy打眼色叫佢走先,佢亦好順攤咁行走咗,佢嘅眼神露出極度不滿。

佢走咗之後,我媽入咗廚房去飲水,我亦跟咗去,「咩事都無啊。」我已經嚇到語無倫次。

「我無眼睇你。」佢入咗睡房就呯埋咗門。

俾人嬲最大鑊嘅境界係對方唔理你,如果對方係不停咁鬧你嘅話,起碼你仲有機會反擊,但係如果佢就咁走咗去嘅話,你連自辯嘅機會都無。

我好無奈咁自己返房,send咗個text 比Christy,『無事嘛?』
嘩方丈份人好小氣
好貼地
好貼地

認同
睇到呢度好有親切感
自己都試過
甘能廢 甘大個人驚老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞