【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
好波
加速
樓豬邊到人
中北部我諗到Lancaster 個條線咋
有文未呀樓主
lm
樓主上水啦
想要文
I want man..........
點解樓主未出文
今日要比平時再夜小小
趕緊paper
但應承訓前一定出

對唔住
條女好正 有冇d? 有冇相
樓豬加油

條條女都咁open正呀喂
依家先搞定
開工了,對唔住禁多位巴絲打
依家先搞定
開工了,對唔住禁多位巴絲打

辛苦你啦
快手 睇埋先訓
唔睇瞓唔著
一段真正開心嘅關係未必係淨係由名義上去定義,我呢一刻可能同Kate仲未有任何名份,但係我知道自己係真正開心嘅,而我都feel到佢都係。開心嘅來源唔淨止係肉體上嘅滿足,而係好似我哋大家都搵到一個真正明白自己嘅人,可以赤裸裸咁同佢坦誠相對,我指嘅當然係心靈上啦。

我哋每日都過住好似情侶咁嘅生活,朝早就去啲新嘅地方到行下,影下相食下嘢,夜晚返到去就緊係做愛做嘅事啦。日子過得好快,好快就去到星期五,我哋朝早無特別去邊度,只係拖住手去town間中國餐廳都食嘢。

雖然間餐廳嘅水準真係好差,連香港任何一間茶記都肯定會比佢好,但人在家鄉,咩嘢家鄉嘢都一定覺得好啲嘅,而呢一刻,我都覺得面前呢碟炒飯係唔錯嘅。

我望住我面前嘅Kate,唔知道我對佢嘅愛慕係唔係又淨係因為我每日都對住佢,因為環境而令到我鍾意佢呢。

我只係同自己講,而家開心咪得囉,唔好諗咁遠,今朝有酒今朝醉。

我哋之後反反去個間印度超市買咗幾支烈酒,就開始向今晚嘅party出發。仲記得之前第一次去house party嘅時候好興奮好期待,但而家我反而係冇咩所謂,反而prefer留係屋企睇埋果套套而家都未開始睇到嘅戲。

究竟係因為其實house party嘅好玩只係我自己幻想出嚟,現實根本都係好一般,定係我而家只係想同Kate一齊過邊度都唔想去?

反正佢都想去,咪當見下其他朋友囉,多啲聯誼都好嘅。

我哋去到啊然嘅host family 到,佢屋企好大,同我哋個間鬼屋完全無得揮。佢host family有兩間屋,佢哋一家住一間,接濟嘅學生就住係另外一間。

我哋學校有五六人住係果度,因為香港啲留學agent通常都會推介埋host family 比學生,而我哋學校有唔少人都係經呢啲agent來讀。

再次見到熟悉嘅面孔都令我開心起嚟,之前亂諗嘢嘅心情亦隨之拋諸腦後。過到嚟英國,你身邊嘅朋友就好似家人一樣,每日一齊hea一齊玩係生活嘅時間仲多過係香港見自己父母。

而正當我過緊呢啲咁糾結嘅生活,自然就好想見到啲朋友,等人幫手分擔一下,等自己唔會亂諗。

但當然我唔可以同人講我哋兩個嘅關係,呢朋友今日嘅功能就更係同我可以放低而家諗緊嘅嘢,開開心心玩一晚啦。

由於真係日頭,我哋都未夠mood開始party,唯有大家係度打下機吹下水先啦。
唔睇瞓唔著

乖啦,訓先啦
唔睇瞓唔著

乖啦,訓先啦

出文咪好囉
唔睇瞓唔著

乖啦,訓先啦

出文咪好囉

真係有mon post 架喎
滿滿感動,樓主而家幾歲
唔睇瞓唔著

乖啦,訓先啦

出文咪好囉

真係有mon post 架喎

當然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞