【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
「下,你想做咩啊?」佢半玩半認真咁問。

好,我終於聽得出有咩問題 ,「Err … 我唔係呢個意思啊,我只係問下我地有冇plan姐。」我顯得莫名哋尷尬。

「玩下你姐,肚唔肚餓啊你,不如我哋出去食啲嘢先啦。」佢終於釋出善意。

我哋係咁意執咗的嘢,就出咗去town,沿著屋企門口一路行,大約十零分鐘就到,所謂嘅town其實都無咩特別,只係多幾間餐廳同埋有個商場仔,入面有啲好普通嘅舖頭咁。

我哋同意咗去食餐中國菜先,唔知點解明明以前係香港最憎就係食中國嘢,偏偏來到依度之後食個炒飯都好似零舍好食咁。

我哋終於打破隔膜,全餐飯都有講有笑,我發現其實佢都係個幾好嘅女仔嚟嘅,除咗的行為MK啲之外。不過其實MK都係非常之吸引嘅,著衫暴露對我有咩壞處,講嘢爛口都算係真性情啊,對於我你的青頭嚟講,pure 咩true 啊,淫底先係吸引嘅,而我都好肯定Kate係淫底。

我哋食完飯之後,一齊去咗行街,其實呢我就未陪過女仔行街嘅,不過都唔係想像中咁差者。全日嘅行程就係係啲舖頭到叫佢試啲衫比我睇,覺得靚嘅咪講,唔靚嘅咪叫佢唔好買囉。當然我而家明白,同friend就可以咁講,如果果個係女友,就梗係幾時都靚架啦。

差唔多七點幾,舖頭亦都開始閂門,而我哋亦只好起程返屋企。途中經過超市,我啲話不如買定的零食,費事今晚肚餓唔知點算啦。

點知佢唔係去正常嘅S字頭超市或者係T字頭個間,而係選擇咗去一間好細嘅印度超市。「點解要嚟依間嘅?」我唔係好明。

「呢間我成日來架,佢肯賣酒比我架哈哈。」佢笑笑口咁飲咗去。

屌,又飲酒唔撚係掛,我飲親酒都無好結果架喎。
sorry 耐咗少少
出多篇補數

屌 好撚驚
我男朋友都係北邊high school
同你差唔多年紀
亦係同年過英國

你驚咩

樓主係北愛個頭定邊到
我男朋友話帽去過house party

house party 都好正氣嘅
未到愛爾蘭,可能其實算係中部多啲
好好睇
more
我見佢入到去舖頭裡面,呢度又攞支果度又攞支好快就成個籃滿晒。我哋total買咗五六枝酒,有紅酒有白酒有啤酒有烈酒,我睇見個籃我都知道唔方有好嘢。

「洗唔洗買咁多啊?」我忍唔住問佢。

「買定呀嘛,飲唔晒咪星期五帶去party囉。」佢笑笑口咁答我。

「好囉。」我無理由阻止佢嘅。

我哋幾經辛苦囉晒的酒返到去屋企,經過果三層嘅樓梯,我哋放咗啲酒入去雪櫃雪住先。

我哋見都冇嘢做就開咗套戲來睇,我已經唔係好記得個陣係度睇咩戲,係一套romance comedy。因為部電腦個screen好細,佢坐到好埋我,我哋兩個一齊係個被竇入面,兩隻腳掂著大家,一邊睇戲一邊係都飲酒。

其實唔記得套戲其中一個原因係因為套戲真係好悶,我哋好快就決定咗唔繼續睇。

「不如我哋玩game啊。」Kate無啦啦提議。

「玩咩啊?haha!」我認我鹹濕,飲幾啖就再同個女仔係床都睇戲就令到我對佢有興趣,但我好努力掩飾我嘅興奮。

「不如我哋猜枚啊。」佢提議。

我係屋企都同過屋企人玩十五二十嘅,但真係認真咁玩重要飲酒就真係未試過。

「好呀。」有咩好怕喎。

「十... 十五 … 收晒 … haha … 飲啦」我哋嘅game 一舖一舖咁過,我哋各自都飲咗好多。

好快就飲晒支紅酒同白酒,我哋正準備開埋支vodka,係呢個時候,我係到上下打量佢嘅身材。

佢比正常嘅港女好身材好多,雖然企係度嘅時候佢比較矮,但係胸大真係能夠彌補其他嘅不足,加埋佢好識著衫,成日著啲好鬆身嘅衫,對波都露咗一半出嚟。

而家嘅佢,可能因為飲咗酒嘅,再加埋坐係床到搞到件衫好鬆,佢件衫已經跌到落去露咗半個黑色bra出來。我飲咗酒之後,反應都冇再咁靈敏,我一路望住佢對波,完全都唔記得咗我哋係玩緊game。

「咸濕仔,望夠未呀!」佢一下打落我個頭到。

「咩喎!」我唔識點應佢。

佢係我手上攞咗支vodka,一下飲咗勁大啖,「見係你,益下你啦!」說罷,佢一下除咗自己件tee。一對雪白嘅乳房比距絲質嘅黑色bra包住,「做... 做咩啊」我驚訝咁同佢講。

「你唔係好想睇嘅咩?你以為你成晚係咁望住我對波我唔知架咩?」佢半挑戲我咁講。

「我... 我... 」我唔識點答。

「咁如果我要除埋,你應該都唔會阻我架呵?」佢申手去自己背脊扮除bra。

我無比咩反應佢,心裡面緊係想佢快啲除晒啦。

點知佢唔係大我,佢解開咗個扣,個bra頓時鬆咗,佢只係用自己嘅手撳住自己個心口。

我吞一吞口水,係度享受我而家嘅畫面。

「真係唔停我?」佢申一申脷,一路講一路放開手,佢對波冇遮冇掩咁show晒係我面前。

佢撥一撥頭髮,同我講,「你可唔可以幫下我按摩呀?」,佢一邊拉著我隻手向佢半裸嘅身體模過去。

我終於掂到佢啦, 佢嘅皮膚好滑好白, 我亦都無法在拉著自己嘅慾望。我一路係佢身上面模,一路揸佢對波,佢開始合埋眼享受呢個moment。

佢對波好大好軟,好好揸手,我不停咁係度揸,又用手係度撩佢嘅乳頭,我見佢開始呻吟,而乳頭亦都開始硬起上嚟。

我將佢嘅身體放平,開始用口由佢身上一路錫,直至到佢嘅乳頭,我一路用口含住佢粒lin,再用脷係到調戲佢嘅乳頭,我feel都佢嘅身體不自覺咁係度典來典去。

而佢嘅雙手亦放到自己嘅大髀中間,開始係我面前自慰。

我嘅下體亦開始越來越硬,我個人壓住係佢身上面,下身亦不自覺係佢身上面磨,希望為我嘅下體得到小小快感。
而家先停
𠵱家走嚟停 樓主係咪要我比負皮啊
留名
加速
「不如我幫你喇。」佢反轉我個身,變咗壓係我嘅上面。雖然我好想做主動,但咁樣俾佢反客為主我只需要訓係到嘆都係好好嘅享受。

佢兩隻手好熟悉咁擺到去我巨龍到,拉低咗我條褲,隔著我底褲係度磨我巨龍,「又見喇喎我哋」,佢對住我巨龍係度講。

呢刻嘅我已經扯到冇得再行,佢每一下掃我下面都令我下面嘅壓力增加,扯嘅角度亦都越嚟越高。

「比佢出嚟抖下氣啦!」佢拉下我boxer,我巨龍一嘢彈咗出嚟。

佢雙眼望住我,流露一個好淫嘅樣,伸條脷出嚟一下一下舔落我條鳩到,佢條脷好濕好暖,每舔一下我都有少少想射嘅感覺。

但我又點可以咁快比佢攪掂呢,我開始有feel嘅時候,拉起咗佢。佢一嘢想錫落嚟,但我真係未接受到我錫自己條鳩,我係咁意推開佢。

我對住佢上下其手,一邊玩佢對波,一邊伸手入去佢下面去探索。我申咗隻手入去佢條褲入面,摸到佢啲毛毛,再往下面一個神秘嘅領域去探索。

我手指頂起咗佢條底褲,騰出啲空間等我可以有啲活動,我兩隻手指一路係度探索,我一摸落佢下面,feel到非常濕答答,估唔到個衰妹已經濕到咁。

我係佢下面一路撩,佢就一邊係我耳邊呻吟,我始終覺得唔係好就手,我就一嘢除晒佢啲褲,佢完完全全咁赤裸係我面前,佢好似有啲怕醜,用手遮住自己嘅下面。呢個時候我亦除咗自己嘅衫,徹徹底底咁向佢進攻。

我沿著會大髀一路摸上去,手指亦都集中係佢下面不停咁撩,佢全身好似控制唔到咁樣典下典下,我見到佢咁樣嘅反應再加上濕濕嘅下面,發晒狂咁係佢到掃。

佢亦好似唔係好頂得順咁同我講,「放入去啊,我唔得啦。」

我兩隻手指順著佢濕濕嘅陰道滑入去,而佢亦都大聲咁呻吟咗一下。我一下一下咁係佢下面抽插,每插一下,佢嘅叫聲就越大,既然屋企冇人唔洗就住就住佢鍾意叫就叫飽佢啦。

「啊 … 啊 … 啊... 我好想要啊... 比我呀」佢越係淫叫我就越想制服佢。

佢突然抽起我隻手,一嘢騎咗喺我上面,「比我啦。」佢一邊講一邊用佢個閪係度磨我碌鳩。

我再次失去主動權,完全受制於佢。

「但係... 我無... 」係,我仲係好理性,我都唔想做爸爸住。

「陣間拔出嚟咪得囉」一路講,佢gut高咗少少,一手捉住咗我下面係佢果度磨。

佢一下坐在落嚟,就係咁,我就比佢補咗個處!

原來扑嘢係咁爽架,我成碌鳩俾佢下面完全包住,果種好濕好暖嘅感覺好舒服好正,同打飛機完全唔同。

佢開始慢慢係度郁,條腰前後前後咁郁,我下面嘅感覺越來越強。

每一下嘅衝擊,都令到佢嘅叫聲都好凌厲。我開始好想做主動,但係比佢坐著我都做唔到啲咩,只好佢郁每一下我就向上挺一下,務求令到我條鳩插得入啲。

我不停咁係度插佢,插咗大約十幾分鐘,節奏亦開始越來越快。佢嘅身體由坐直慢慢變軟,而唔再用力主動郁直接攬住我等我做主動果個,但係我越插越有火,抱實佢係咁用力插。

我越插越快越插越有feel,我差唔多要射喇。

我喘氣越來越急,而Kate 亦都發現我就嚟要射,佢好配合我咁用力gut落嚟。

我終於頂唔順要射喇,我好努力忍住唔射,佢拔咗我碌鳩出嚟,一嘢含咗落嚟,係咁啜,我終於頂唔順射哂入佢個口度。

我終於唔再青頭喇,好感動啊!
屌你 扯撚晒旗你同我喺呢度停?
條鳩硬撚哂,家陣點收科??!!
第一晚就咁 幾時先夠一個禮拜
屌你 扯撚晒旗你同我喺呢度停?

好彩出左姐
青頭仔插到十幾分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞