【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
收皮啦 無可能甘正 樓主得個160

我過左個埾誕唔知點解高左好多->17x
同埋Christy 都係160左右
Kate 150多少少
live 加速加加甜
加甜呀
收皮啦 無可能甘正 樓主得個160

我過左個埾誕唔知點解高左好多->17x
同埋Christy 都係160左右
Kate 150多少少

樓豬高過我等我都溝下女先
知你高啦 快d出文啦
快D出文啦
加甜呀

已經好撚甜喎,仲要加?
群交?後門?人獸?
唔明點解咁好睇咁少人推,留多次言支持你
唔明點解咁好睇咁少人推,留多次言支持你

嘩。。。推撚到出咗幾次嘢啦!!
好睇但出得慢冇計
加甜呀

已經好撚甜喎,仲要加?
群交?後門?人獸?

一皇2后

Sm 鬼妹
開功
對唔住之前出小左
我雖然知道要面對佢,但係我仲未覺得係時候,我好想好好地處理依件事,咁首先我要清楚我自己想要啲咩。

自從果日之後,我每日都係度諗我究竟鍾意啲咩,但係我都係答唔到,但係既然Kate已經講出口話唔想一齊,我係唔係都應該放棄,專心同Christy一齊。

其實我都唔係好明點解我要care Kate嘅嘢,明明我本身都唔係好在意佢,而佢亦都講明唔啱我,唔通我真係暗暗鍾意咗佢?

從我撞到Kate嘅行為來睇,佢似乎真係放低咗我,而對我亦只係普通嘅朋友。我哋瘋狂嘅一個禮拜亦都只能夠成為歷史,成為我哋兩個嘅秘密。

經過幾日嘅struggle,我諗我知道我大約想要啲咩,我text咗Shelly叫佢幫我約Christy食飯之前見面。

我約咗佢係學校大門口等,始終室外比較少人,同佢行個圈應該可以講清楚件事。

我提早咗十零分鐘到,費事連講依啲緊要嘢都遲到,我等咗一陣,佢仲於來到。

估唔到佢都會早到,真係一個好女仔。

我同佢行沿著學校行咗個圈,一路行我哋嘅對話都只係一啲閒話,我哋冇咩點入正題。始終我都好似攬住個包袱,無法打開自己同佢講嘢。

佢有意無意咁問咗我一句,「係呢,你做咩無啦啦約我出嚟嘅?」
呢句真係好絕核,佢迫咗我去一個位,令我一定要答佢,似乎我都避唔開要答呢條問題。

但係我都唔敢主動講出來,「你知架。」我笑一笑。

我哋停咗係學校隔離嘅網球場,我行咗咁耐都係第一次望真佢。佢個樣真係好靚,係人望到都會心跳加速果隻,而我都唔例外。

望住佢嘅眼神真係有種魔力,我都受唔住。「你真係好靚。」

「傻瓜。」佢用手打咗我個頭一下。

我哋兩個咩都無講,互相對望咗好耐,越哄越埋,終於我哋都錫咗。我希望我無揀錯,我哋咁樣就一齊咗。

我哋拖住手行返返去學校,沿途都無講嘢,我知道佢好享受依一刻,而我都係,我開始嘆氣自己好傻,點解咁少嘅事都要諗咁耐。
加甜呀

已經好撚甜喎,仲要加?
群交?後門?人獸?

一皇2后

Sm 鬼妹

會有甜但等兩三篇先
呢啲太重口味
push
繼續呀樓豬
輕推,等我搞點LG G5可以HTC 10雙修先睇文
我哋拖住手入到去飯堂,始終攞住個托盤無可能再拖住手,我哋照舊坐返係推香港人附近,佢哋似乎對我哋一齊出現唔太在意,大家都係著緊其他嘅花生。

我望住坐係對角嘅Kate,似乎佢亦冇留意我,自己好沉醉係自己嘅世界裡面,對住一大班friend嘻嘻哈哈咁,似乎好開心。

嘅然佢都唔再在乎,我重要格硬扮好人似乎好無謂,我望一望我隔離嘅Christy,我好肯定我冇揀錯。

我哋食飯都好sweet,一路係枱底下面拖住手,個種偷情嘅感覺真係好正,雖然唔明點解唔可以俾人知,但偷偷摸摸先至有快感。

但過咗唔夠兩個鐘,practical嘅問題就出現啦,係呢間學校入面,一男一女重要唔同year見其時間係非常有限,我哋只可以係做完功課嘅時間裡面見一至兩個鐘。

食完飯之後,我當然約咗佢係個一個鐘裏面落嚟見,咁快就要同佢say goodbye 我都有少少唔慣。我覺得呢刻嘅我好有動力,好想快啲做晒啲功課就可以去搵我嘅女朋友,我終於可以咁講啦!女朋友啊!

但係呢種開心嘅心情我只可以同自己share, 甚至乎我連啊然都無講,我唔想呢段關係要睇人點做,我好想呢樣嘢成為我哋兩個之間嘅事。

原來有動力嘅時候,時間係過得特別快,終於可以落去見Christy喇。

男人總係變心變得快嘅動物,明明三四個鐘之前仲好介懷Kate點諗,三個鐘之後已經完全將佢拋諸腦後。

但我唔怪自己,始終Christy 先係我嘅女朋友。
我去到佢宿舍樓下等佢,終於佢落咗嚟,佢著住學校嘅hoodie同leggings加拖鞋,雖然唔係話有咩睇頭,但係依刻落望佢已經係超越咗依啲咁庸俗嘅嘢。

我攬咗佢一下,問下佢功課上嘅嘢之類, 其實都無咩特別話題。佢提議不如搵間有開嘅房玩下電腦。通常啲課室夜晚都會閂門,唯獨是有電腦嘅房,好多時我哋都會去嗰啲房到hea。

我哋行到去走廊最盡頭嘅一間課室,打開咗門,竟然一個人都無。我哋開咗燈入咗去坐咗喺門後面嘅位置,然後俺咗少少道門。

「你點呀?」佢捱住我手臂問我。

「冇呀,好攰呀。尋晚訓得好差啊。」

「咁我點樣可以令你精神啲啊?」佢一邊講一邊伸手係我身上面摸。

我心諗,唔係咁大膽啊碼,竟然係學校教啲咁嘅嘢。其實係學校比人捉到真係好大鑊,所以落到concern起嚟。

「喂啊。」我扮晒嘢推開佢,其實我已經好多日冇打過飛機,自然好sensitive好horny,即使會好大鑊到寧願搏一搏。

「做咩喎?」佢其實係無停過,隻手仲越摸越落,隔著我條運動褲摸我巨龍。

我好快已經硬晒,佢似乎好自豪,「有話攰嘅,好精神啊。」

我忍唔住錫咗埋去佢到,伸晒脷個隻,而佢隻手開始唔規矩攝咗入去條褲入面。

佢熟悉嘅手法兩三下手勢已經搞到我好有feel。

突然之間,有兩個人有講有笑咁入咗嚟。

屌你老母,阻人扑野會比人燒春袋架!我哋停晒手係度扮睇電腦。佢哋兩個女仔坐咗係我哋後面。解釋少少地形先,個課室就係正方形嘅,中間就係正常嘅枱,而係放嘅三邊就係電腦,所以每個人用緊電腦嘅時候都係望住牆嘅。

呢兩個鬼妹係我哋後面嘅電腦枱,姐係課室嘅另一邊,只見佢哋有講有笑似乎當我哋無到。

我開始色心起, 伸手去Christy嘅大髀度, 我見佢冇咩反應,就開始大膽起嚟。

我一路向入摸,佢微微打咗個突,好努力唔好做啲大嘅動作。我隔著佢條leggings 慢慢係度磨佢嘅下體。

我見佢已經冇咩反應,只好變本加厲,我抽起隻手轉去搭住佢膊頭,但係沿著會膊頭一路向下伸,落到去佢個胸度。
我一揸落去,咁軟嘅!原來個衰妹冇帶bra,只係就咁笠咗件Hoodie就落嚟。

我突然發晒狂咁係咁咋佢個胸,隔著件衫係咁了佢粒lin,佢嘅呼吸開始急促。我回頭望一望個兩個鬼妹,見佢哋完全冇動靜,我更加放心,動作亦都大起上嚟。

我將手伸入去佢個領入面,直接係入面滿足佢,我一路捉住佢嘅乳房搓呀搓,佢開始控制唔到自己,伸手去我嘅褲襠不停係度掃。

當然我無咁易放過佢,我再次進攻佢下面,攝咗隻手去佢leggings 嘅入面,經過佢嘅底褲,掂到啲毛毛,我知道我來啱地方喇。

點知果兩個鬼妹突然起身,執嘢準備走,但係我唔準備停手。

我推埋咗少少Christy張椅,但係隻依然停係佢嘅下面,我另一隻手微微用力拉開佢雙腿,佢楚楚可憐咁望住我彷彿叫我唔好,但依刻我嘅獸性已經出晒黎,我自己都控制唔到自己。亦佢亦都好聽話,我摸住佢已經濕晒嘅下面,笑一笑甘望住佢。

正係依個時候,個兩個鬼妹已經搞掂晒,向我哋嘅方向行緊過嚟。

我用中指係佢下面撩咗一下,佢個人震咗一震,我襯個兩個行到過嚟嘅時候,再撩咗下,佢成個人伏咗係枱到,費事自己作出控制唔到嘅行為。而嗰兩個鬼妹亦不以為然咁走咗。

「衰人!」佢半笑半嬲咁鬧我。

但係我隻手仲係佢入面,我輕輕一用力,手指已經入咗一半,「啊。」佢笑嘅樣即時變成一個淫樣。

「放晒入去呀... 」佢求我。

「我放晒入去你要點啊。」我一路調戲佢,手指亦係度慢慢郁。

「你想點都得... 比我啊... 」佢嘅喘氣聲越來越大。

我無應佢,只係用力將成隻中指插晒入去,我估咁樣等如答咗佢掛。佢隻手好大力咁捉住我手臂,面部表現出一個好享受嘅表情。

我慢慢抽返出嚟再一下一下咁插入去,佢捉住我嘅力度若來越大,開始一啲同。

但係我無停,我不停咁插佢,越插越快,佢冇幾耐就格硬捉左我隻手出嚟,「我唔得啦,我幫你。」佢扁住咀咁講,唔通我話唔好咩。

佢跪咗係我前面,抽低咗我條褲,開始幫我含,呢種熟悉嘅感覺好舒服。冇幾耐我就射咗,雖然今次係射係隻手到,但其實感覺係差唔多嘅。佢跑咗去廁所裡面洗手,而我都跟咗去,搞掂之後我哋錫咗對方一啖,而時間亦都差唔多係時候要講bye bye了。 我都好想佢含完之後可以有少少intereaction,但係似乎一個鐘實在過得太快。

臨走前佢比咗佢電話我,叫我今晚如果有signal就text佢。就係咁,我第一次俾我女朋友吹爆。
數已找,做咗功課先
已正皮 Live左
終於live 皮已正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞