【校園/甜】(新手)英國讀書的點滴

1001 回覆
405 Like 25 Dislike
我一時又轉用脷舔我嘅龜頭,我爽到差啲叫出嚟

呢句重覆睇咗三次然後問自己有冇睇錯
今晚出左文未?
醒返嘅時候已經唔知過咗幾耐,可能射完精特別攰,特別好瞓。望一望個鐘,原來已經八點幾,我望住捱起我心口嘅Christy訓得好霖,都唔好意思叫醒佢。

我望住佢近乎完美嘅樣,不停咁諗,我前世究竟做過咩好事,依世可以有個咁靚嘅女朋友。亦都覺得之前成日覺得要係佢同Kate之間要做抉擇好無謂,但係往時始終已經係往時,而家再去諗都無意思。

最終我不自覺嘅郁動整醒咗Christy,「唔?醒咗喇?」佢望住我,雖然佢依刻嘅頭髮亂晒,但係都掩飾唔到佢係一個好靚嘅靚女。我目不轉睛咁望住佢,佢個樣靚到我都差啲唔記得咗佢冇著衫,「望咩啊,咸濕仔。」佢微微咁拍下我心口。

「有咩望啊,睇過。」我一邊講一邊裝作揭起張被。

「喂啊。」佢禁住咗我。

「未睇過咩。」我繼續揭,明明我本來都係做樣玩下佢,點知會變咗認真調戲佢。

「喂啊,唔要啊。」佢嘅聲線越來越嬌,但係佢亦都冇阻止我。

我比佢咁樣嘅挑逗,突然發晒狂咁伸手去渣佢個胸,我望住佢暗暗享受嘅表情,慢慢都扯番起少少。雖然啱啱射完冇耐再扯返條鳩有少少痛,但係都無阻我對佢嘅性慾。

我雙手再次係佢身上面遊走,而佢亦都同我開始係度打茄輪,明顯地我哋嘅節奏比之前慢咗,唔再係電阻咁係對方身上巢,而係慢慢咁探索對方嘅身體。

我半硬嘅巨龍亦開始反應過嚟,而佢嘅下面亦開始濕潤,佢好配合咁伸手捉住我巨輪嚟chok,開頭感覺有少少痛,但係佢一下一下嘅磨擦,令到我嘅感覺都返返嚟,扯到最行嘅狀態。

我張佢攤平係床到,我拉開張被,佢一絲不掛咁表露係我嘅面前。雖然依個畫面我已經見過,但係今次再見到嘅時候,我細心咁打量佢身體每一個部位。

佢完美嘅面孔,加上纖瘦嘅身軀,雖然胸部脹起嘅部份唔稱得上係大,但係幅度唔大嘅曲線同身體毫無違和,可能會呢副體格真係唔識合大波呢。佢嘅乳頭好淡色,係唔係粉紅我唔係好識定義,但係絕對唔係黑,佢嘅乳頭非常敏感,只要受到小小嘅刺激就會即刻硬晒。我坐係佢上面,欣賞著佢嘅身體,佢嘅手無停過幫我打飛機,只係可能射完精無耐,我感覺到唔係太強。

我分開咗佢雙腿,用手指分開咗佢嘅陰唇,佢即時震咗一震。我一手捉住自己條鳩係會個門口到上下咁磨,佢嘅反應亦慢慢強,開始喘氣。

我慢慢插咗入去,佢入面好暖好舒服,好貼咁包住我巨龍。我一下一下咁插入去,每一下都拔晒出嚟再插返入去最入面。佢似乎好鍾意咁樣,只見佢將手放係自己嘅嘴度掩住,我諗佢都唔敢嗌得太大聲掛。
見到佢忍住唔出聲嘅畫面,唔知點解我覺得好正,雖然我都知道嗌出聲可能會闖禍,但係我都好想屌到佢忍唔住。

我突然有晒力,每一下都好用力咁插入去,而頻率亦開始慢慢加快。我開始感覺到自己肌肉嘅運用,好彩平時有做開運動,仲夠持久力繼續去。

我一下一下咁插入去,Christy嘅表情開始有少少扭曲,亦開始漏咗嘅聲叫聲出嚟。我同時feel都佢下面開始越來越緊,唔知係我巨龍越來越大定抑或係佢下面收窄,但係我嘅感覺越離越強。

而家嘅我已經唔會畀任何嘢阻到,我插入嘅頻率越來越快,Christy亦曾於失手叫咗出聲。

聽到佢叫嘅加乘,儘管知道我就來要射,我都用埋最後一分力插入去,「啊... …. 」突然Christy 叫咗一聲,而我亦即刻拔咗出嚟射晒係佢個肚上面。

佢係咪真係高潮咗?我唔知,但係果日我哋兩個都好滿足。我哋事後深情咁錫咗對方一啖,可能依個就係扑嘢同做愛嘅分別,起碼我而家射完唔係想推開我嘅伴侶。

我哋整理一下啲嘢,係床到傾多咗一陣計就知道差唔多時間要say goodbye。反正聽日一早都返香港啦,見小一陣都無問題啦,同埋,今晚已經比平時見到咗好多架啦。

我諗多數都係我錯㗎啦

我諗多數都係我錯㗎啦

你影張相示範一次我咪當你啱

我諗多數都係我錯㗎啦

我錯喇

我諗多數都係我錯㗎啦

我錯喇

錯都要出文
文呀樓主
我係我哋平時say goodbye 嘅位置同Christy 講左再見,就孤身行返去男仔嘅宿舍個邊。

雖然話第一次同女朋友做愛,但可能因為身體真係好攰,我都無特別諗頭先發生嘅事。我返到房係咁意執執行李就即刻瞓著左,射兩次精真係攰家嘛。

我第二日一早就起咗身,收拾少少行裝我就落咗去大門口等Christy嘅出現,佢一見鬆身tee再加件外套,一手拖住個勁大嘅喼輕輕鬆鬆就來到我嘅面前。

佢一見到我就翹著我只手,一齊上的士。

上到的士,我哋一齊插住headphone 聽歌,我個心有種好甜嘅感覺,可能係幸福就係呢種感覺。

我一路享受著,冇幾耐就嚟到機場,我哋拖住手排隊check-in 同身邊去旅行嘅夫婦無咩分別。我哋有講有笑就上咗飛機,飛機嘅座位設計係3-4-3,我哋坐係最邊邊嘅位置。

Christy 當然就坐窗口位,我就坐係中間,而坐喺我隔離嘅係一個廿零歲嘅香港女仔。應該都係term break 返香港吧, 我身邊嘅女仔樣子都幾標緻,但當然未去到Christy個種完美嘅感覺啦,身材亦都好好果種睇落ABC嘅肉地大波格。

咁當然我無做啲咩啦,始終我有女朋友架啦嘛,最多都係會望下女仔姐,連講嘢我都未必會啦。

坐飛機返香港其實係一個好痛苦嘅過程,差唔多十二個鐘困死咗係一個空間入面。我已經唔係個啲係屋企以外地方訓唔著嘅人,但自係好似訓極都唔到有少少痛苦姐。

但係今次唔同,唔同嘅係我正正係想有個空間比我同Christy,一個可以拖下手睇下戲傾下計嘅地方。

飛機起飛無耐,我哋係個電視度揀咗套戲一齊睇,雖然無”it’s just loading” ,但係我哋都花咗好耐時間先至同步到兩部機,睇咩戲我都已經唔係好記得,只記得都係嗰啲無咩主題嘅動作片。

睇咗一陣我見Christy 挨著我訓著咗,我幫佢除咗個headphone 等佢訓得舒服啲,我好感受到成個世界得返我哋兩個嘅feel,無人會再打擾我哋。

正當我享受緊呢刻嘅時候,突然有啲嘢撞咗我一下,原來係隔離個女仔訓著咗,個頭挨咗落嚟。

我望一望,見隔離個女仔著住件白色嘅吊帶背心,雖然佢著咗件zoodies,但個心口真係好吸引,再加上佢半個人捱咗落嚟,我只係向下望就即刻望到佢條溝。
未入甜前停左佢先
明天再打

我諗多數都係我錯㗎啦

我錯喇

錯都要出文

錯就要出多幾篇表示歉意啦
未入甜前停左佢先
明天再打

又有甜
係英國讀緊書lm
一王兩后 玩3P
英國留學撚留名
未入甜前停左佢先
明天再打

搭飛機都有甜
樓主就爽啦
留名搭飛機樓豬俾人劣鳩
英國撚叫你快D
個post 沉左...
人呢
樓主
樓豬夠鐘出文啦
留名
樓主在哪裏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞